Förlovningsdag!

Publicerat: 2010-09-29 / 08:54:53 | Kategori: Livet
I dag har jag och Patrik varit förlovade i 5 år. Jösses vad tiden går fort!

För 5 år sen tog vi båten över till Newcastle, England med våra vänner Micke och Emilia. Efter att ha promenerat runt i den vackra staden hittade vi en pub/restaurang där vi åt lunch och bytte ringar. Det kanske inte låter så romantiskt men det var det. Hela resan (förutom att jag och Emilia var sjösjuka på vägen dit) var super romantisk!

5 underbara år har gått sen dess och fler underbara år ska det bli.

Nedräkningen till bröllopet pågår förfullt och även planeringen går framåt. Jag har många bra idéer och väldigt mycket tankar. Ju närmare vi kommer och ju mer vi pratar om bröllopet, desto verkligare blir det. När jag kommer hem från jobbet ska vi till Badelunda Kyrka och titta. Spännande!

Jag ska verkligen få mannen i mina drömmar!



Jag älskar dig Patrik! Du är mitt allt!!




Shopping

Publicerat: 2010-09-25 / 18:30:11 | Kategori: Livet
I dag har var varit på stan med Sanna och shoppat. Jag köpte en klänning och en kjol på HM, lite grejer till bröllopet och vin. Jag passade även på att klippa mig. Det var ett tag sen jag gjorde det och håret var riktigt slitet. 1 cm kortare blev det bara men det gjorde en stor skillnad. Skönt!!

Nu håller jag på att göra mig i ordning inför kvällen. Jag ska över till bästa Tina på tjejkväll. Det var sssåååååå länge sen jag umgicks med mina tjejer. Jag har saknat dom!

Ha en trevlig kväll :D


Jag börjar bli dålig på det här....

Publicerat: 2010-09-24 / 13:52:14 | Kategori: Livet
Jag måste börja uppdatera bloggen oftare.. börjar bli riktigt dålig.

Ja, träningen har kommit igång. I tisdags tränade för första gången på länge. Jag blev lite fundersam på onsdag morgon när jag vaknade och inte hade träningsvärk.. men jag behövde inte vara orolig länge. Runt lunch tid kom den. Det var en skön träningsvärk kan jag lova. 
I går var jag på det igen. Jag vill inte köra varje dag än, jag måste komma in i det och vill inte tappa suget.
Jag testade ett Step pass. Det var länge sen jag gick på ett sånt och kände att nu var det dags.
Det var hårt, jobbigt, svettigt och oerhört kul!! Jag måste köra det varje vecka.

När jag gick ut från gymmet var jag lika röd som en tomat och svetten rann överallt på kroppen. Jösses.. men det var värt det. ;)
Direkt efter åkte till Louise i Bromma och hjälpte till att flytta grejer från den gamla lägenheten till den nya, som ligger i porten brevid. Jag vet inte hur många gånger jag sprang upp och ner för dessa 5 trappor med grejer men till slut kände jag inte mina lår.
Snacka om att jag fick mycket ben träning i går..... och det känns idag. Det känns att jag lever. haha

Tack vare att jag sov över i sthlm så kunde jag vara på jobbet tidigt. Jag var på plats kl 7, vilket betyder att jag kan gå hem kl 16. :D
Det är så underbart att kunna gå hem tidigare på fredagar. Hem till min älskling och mysa. Jag hade en fundering på att gå ut och äta i kväll. Äta gott, dricka gott och njuta av varandra. Mysigt!!

Bara 2 timmar kvar sen är det helg!




Ha en underbar dag/kväll!


Nu är jag igång!

Publicerat: 2010-09-21 / 21:39:23 | Kategori: Livet

Jag har varit taggad hela dagen! Spänningen har växt för varje timme!

När jag satte min fot inne på SATS efter jobbet fick jag hur mycket energi som helst. Så grymt skönt att komma igång. :)

Det är bara 9 månader kvar till bröllopet och jag vill verkligen vara slank och snygg i min vita klänning.
Så det var på tiden att jag tog mig i kragen och började träna.
Eftersom det var ett tag sen jag tränade och att det var ett nytt gym så tog jag det lite lugnt, jag körde bara mage, armar och 20 min cardio. 

Jag vill inte ta ut mig första dagen... jag vill inte tappa motivationen, vilket jag brukar göra när jag knappt kan ta mig ur sängen pga träningsvärk. Men inte den här gången. Nu jävlar ska jag ska bli fit!! hehe



När jag kom hem till stan tog jag en powerwalk hem. Patrik mötte mig halvvägs. Alltid trevligt med sällskap. :D

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen sova... och jag kom att sova som ett barn efter den här dagen.

God natt!!


Fullt upp..

Publicerat: 2010-09-18 / 12:02:37 | Kategori: Livet
Det är det bästa sättet att förklara hur min vecka har varit. Eftersom vi har årsbokslut så har det varit grymt mycket att göra på jobbet. Jag har varit sssååååå stressad för att hinna med allt.
Minst 1,5 timme varje dag har jobbat jag över och i torsdags blev det nästan 3 timmar. Jag var lite trött igår kan jag lova. Jösses!
Vi stängde året kl 12 och sen kunde jag börja slappna av lite. Vi har fortfarande mycket att göra men tempot kan kanske lugna ner sig lite.

På måndag flyttar vi även in i våra nya lokaler i Nacka Strand. Allt är helt nytt och snyggt. Det ska bli jätte kul.. det enda jag är lite orolig över är om min pendlartid blir längre. För det vill jag ju inte. Men men...

På måndag får jag även mitt träningskort på SATS. Nu kan jag äntligen börja träna igen... när man har så långa dagar som jag har så är jag för trött att gå och träna hemma sent på kvällen. Det blir lättare nu när jag bara behöver gå runt hörnet till gymmet. Jag kan t o m ta ett pass på lunchen. Sweet!! :D

Gårdagen blev lugn. Vi åt tacos och kollade senare på valdebatten. Vuxenpoäng!! haha
Det var spännande och jag tror att valet i morgon kommer att bli jämt och samtidigt skrämmande. Vilket Sverige kommer vi att få?

Jag väljer välfärd över skattesänkningar. Vad väljer du??

Nu ska jag fortsätta med tvätten och snart kommer även min käraste hem. Han har jobbat extra på morgonen.
Vad resten av dagen och kvällen ger vet jag inte än.

Vad ska ni göra??


Tillbaka till verkligheten!

Publicerat: 2010-09-14 / 09:08:53 | Kategori: Livet

Semestern är slut och jag är tillbaka på jobbet. Jag började igår och var beredd på kaos men dagen flöt på i ett ganska högt men bra tempo. Jag jobbade över nästan 2 timmar och var inte hemma förrän kvart över åtta på kvällen.

Helgen var kort men rolig. I lördags var jag i sthlm hela dagen på kick off. Jag skulle åka hem efter konferensen.. var tanken men jag blev kvar hela kvällen och missade sista tåget hem. Maten under hela dagen var en KATASTROF!! Lunchen var rå hamburgare och dålig sallad. Middagen var rå köttbit övertäckt med sås så att man inte kunde se hur dålig den var. Det var vidrigt!! Jag skickade tillbaka köttbiten och fick tillbaka den i samma skick.. urk. Jag vågade inte äta den, min mage hade inte klarat av det.
Med lite mat i magen och sen alkohol... haha behöver jag säga att jag mådde fint?? Jag hade super kul och då missar man lätt tåg. Det löste sig dock bra, jag fick sova hos Lotta i Bålsta och jag vaknade tidigt och kunde ta tåget halv tio.

När jag väl hade kommit hem så var jag ganska trött och lite lätt huvudvärk. Jag mådde som jag förtjänade. :)
Hela söndagen var lugn. Micke och Emilia svängde förbi en stund innan dom åkte tillbaka till nykvarn. Sen blev det slappa i soffan resten av kvällen.

I går började jag jobba igen efter nästan 3 veckors semester. Som jag skrev så flöt dagen ganska bra. Det blir mycket jobb hela veckan. Jag behöver jobba över minst 1 timme varje dag för att få in allt innan vi stänger månaden och även året. Årsbokslut är aldrig kul, det är alltid mycket att göra och jag förstår inte varför man aldrig ser till att allt är uppdaterat och att man måste stressa som en dåre varje gång.
För mig är det första gången jag är med om ett årsbokslut... Intressant och nu vet jag vad jag ska göra för att förhindra all stress till nästa gång. :)

Back to work!

Ha en bra dag!


Det gick ju så bra......

Publicerat: 2010-09-10 / 22:24:41 | Kategori: Livet
Dagen har varit super bra. Efter en som vanligt dålig natt (jag har inte sovit nå bra sen jag kom hem från usa) så vaknade jag runt 8 tiden i morse. Jag åt frukost, dansade lite zumba, gjorde klart köket och sen slappade jag lite. När klockan var 3 åkte jag ner till wellness studion och tränade och jag kommer att ha sån träningsvärk i morgon... det gör redan ont. Nice :D
Jag sprang lite på stan efter träningen och inhandlade vin och en anteckningsbok till mig och Patrik. Där kan vi skriva ner allt till bröllopet.

Tanken var att vi skulle komma igång med planeringen till bröllopet... typ nu... och vi pratade lite vid middagen om vad vi vill och sånt. Sen gick jag ut och rökte.. jag trodde väl att medans jag rökte så diskade han och vi kunde sen fortsätta vår diskussion om hur vi vill ha det. Men nej...... han satte sig vid tvn och när jag kom in så var han inte så intresserad av att fortsätta diskussionen/planeringen runt vårt bröllop.

Det gör mig så ledsen! Förlåt ifall jag är lite jobbig nu men det här är den största dagen i våra liv och jag vill att det ska vara den bästa. Det är väl bara bra om vi börjar planera i god tid?
Då slipper vi stressa sen.. eller??

Nu måst jag gå och lägga mig. Jag ska iväg till sthlm i morgon på kick off med jobbet.


Förväntansfull

Publicerat: 2010-09-09 / 11:00:03 | Kategori: Livet
I morse kom min fastighetsskötaren hit och monterade ner min gamla, slitna och äckliga köksfläkt. Timern hade gått sönder och när han var här i förrgår sa han att det är nog bäst att byta ut den, eftersom den är gammal så kommer bara mer saker att gå sönder inom kort. Han hade rätt!

När dom började plocka ner den så såg dom att filtret behövdes bytas ut, ventilationsröret (vet inte vad det heter) var trasigt och hade det gått sönder så skulle hela fläkten gå sönder. Så det var en bra idé att byta ut den nu ist för strax innan jul. Jag vill inte ha den här kostnaden runt jul, hellre nu än senare. Att byta ut olika saker då och då kostar mer än att byta ut hela på en gång.

Jag lägger upp bilder när allt är klart! :)

I dag ska jag försöka komma igång med planeringen till bröllopet. Vi har bestämt oss för att ha buffé och nu ska vi bara komma på vad vi vill ha.
Vi älskar grekisk mat och väntar på prisuppgifter från Grekiska kolgrillsbaren. Det finns 3 olika cateringfirmor som har grillbufféer att erbjuda. Måste bara kolla vad det kommer att kosta om man byter ut lite och lägger till annat.

Spännande!! :D


Anders och Veronicas bröllop

Publicerat: 2010-09-07 / 23:22:34 | Kategori: Livet

Som jag lovade igår så lovade jag att berätta om Anders och Veronicas bröllop som vi var på i lördags.

Det var jag, Patrik, Peter och Mia som åkte dit från Västerås. Bröllopet var i en lokal i Täby. Ca 90 gäster var där för att se när Anders och Veronica blev man och hustru.
De hade valt en borglig vigsel och den var kort och bra.


Man och fru Wennerström


Mia och Peter


Patrik och jag

Efter vigseln var det dags för middagen.
Maten var div. kalla rätter som t ex ostpaj med soltorkade tomater och oliver, potatissallad, oxfilé, ostbricka mm. Det enda jag saknade var kex till ostbrickan men man kan inte ha allt. Maten var helt ok.


Tårtan




Så söta!

Efter att tårtan blivit skuren kom festen igång. Vissa hade fått i sig ganska mycket vin under middagen och var bra dragna redan och det var kul att se hur de ramlade runt på dansgolvet. haha











Satans vad ont i fötterna jag och Mia hade i slutet av festen. Vi tog båda av oss skorna när vi gick tillbaka till hotellet. Patrik var full som ugglan... som vanligt. Han hade lyckats ta på sig fel kavaj när han gick från festen. Det var tur att jag hade en rums nyckel, annars hade det inte blivit kul. Både mobilen och plånboken låg i kavajen. Som tur var, det var Anders brors kavaj som Patrik hade tagit och hans bror bor i Västerås. Så vi svängde förbi när vi kom hem och bytte kavajer.
Suck säger man bara.

Vi hade iaf en super trevlig dag/kväll på bröllopet och önskar Anders och Veronica all lycka i världen.

Nu kan vi återgå till dagstid. :)

I går var jag hos min tandhygenist. Jag hade inga hål, som vanligt. :D
Jag fick beröm för att jag har fina tänder trots att jag röker.. jag tar hand om dom väl.

Jag var även till Xtravaganza för att träffa min hälsocoach och väga mig. Jag hade gått upp 3,8 kg under mina 9 dagar i usa. Jag är inte förvånad utan chockad. Jag hade chansat på 4-5 kg med tanke på vilken mat jag fick när jag var där.
Pannkakor och våfflor till frukost. Mackor till lunch, fet ost och kalkon eller jordnötssmör. Jag gick i 4 dagar utan en enda grönsak. När jag väl kom till en butik så köpte jag på mig grönsaker för runt 200 kr.

Hur kan man inte äta grönsaker? Är det inte viktigt för barn att äta frukt och grönsaker? Inte där iaf. Det är synd men men...
Jag tror att det kommer att gå fort att tappa dessa 3,8 kg. Jag behöver bara återgå till min vanliga mat. :D
Så gjorde jag för 10 år sen när jag kom hem från att ha bott i usa i 4 månader och gått upp 10 kg... på 3 veckor hade jag tappat allt, utan att träna. Bara genom att ändra maten.

Fast jag har faktiskt trappat upp träningen. Jag tränade både igår och idag. I morgon ska köra zumba hemma och sen gå hem till mormor som bor på bäckby. :D
Bra jobbat Anna!!

Nu ska jag dricka upp mitt glas vin och sen gå och lägga mig.


Home sweet home!

Publicerat: 2010-09-06 / 22:21:22 | Kategori: Livet

Nu är jag tillbaka. Har ni saknat mig? ;)

Jag kom hem i fredags morse efter en lång och jobbig flygresa från staterna.
Min vecka har varit helt underbar. Jag var och hälsade på min vän Heather, vi har känt varandra i snart 10 år och det var 8 år sen jag såg henne sist, på hennes bröllop. Så det var verkligen på tiden.



När jag kom fram till Albany på onsdagen så regnade det. Helt enligt weather.com som jag hade kollat innan jag åkte hemifrån. Där lovades det regn på onsdagen och sen strålande solsken och runt 30 grader resten av veckan. Det var varmare!

Som varmast var det på måndagen, 38 grader varmt. Jag stannade inne i huset där det fanns AC hela dagen. Det var för varmt för att vara ute. Men jag klagade inte över värmen. Med tanke på vårt väder i Sverige så var värmen välkommen.
Jag fick en riktigt snygg bränna. :)

Heather och jag fick chansen att umgås mycket. Hennes bil var trasig så vi var "fast" i hustet tillsammans med hennes 3 ungar, Isabella 7, Aidan 5 och Brandan 3.
Helt underbara barn men satans vad gnälliga och bortskämda barn. Ibland ville jag strypa dom för att dom gnällde och slogs så mycket. 
Heather gör allt för dom och sen gnäller hon för att hon måste göra det. Lite dubbelmoral kanske... hmm..
Men som jag sa, dom är super gulliga när man umgås med dom själva.

Heather och hennes man Brian hade annordnat en stor fest på lördagen. De räknade med att ca 130 personer skulle komma men jag tror bara att hälften kom. De hade fixat två grymt stora grillar, en tält med bord och stolar och en hoppborg i form av en hinderbana. Grymt kul!!

Lite bilder från min vecka:

Första ölen på Arlanda kl 7,00. Semestern har börjat :)

 
Lite förfriskningar på Newark Airport i väntan på mitt plan
(klicka på bilderna för att se bättre)

 
Huset och den trasiga bilen. Jag mobbar Heather för att hon har blivit en soccer mom :D

 
96 grillade kyckling halvor.. mums


Baksidan av hoppborgen... weeeee :D


Vännerna Laurie och Heather


Jamie och jag. Hon födde en liten pojke 4 dagar senare.


Är det bara jag eller är inte Heathers kusin lik sångerskan Jordan Sparks??


Vi hamnade på 1 årskalas på söndagen. Visst är vi söta med våra partyhattar?!? haha


Söta Ethan!


Aidan och Isabella


Heather och jag när vi var hemma hos hennes kompis Danielle och badade






Slappar i poolen :)


Efter en varm dag är man värd en kall drink med sina vänner på en restaurang


Laurie var full redan innan vi kom dit :D


Alla tjejerna!

Dagen efter var det dags att åka hem.. tråkigt men jag saknade min älskling sssååååååå mycket och det var helt underbart att träffa honom efter 9 dagar!

Tyvärr så hann jag inte vila upp mig så mycket efter min resa. I lördags var jag och Patrik i Stockholm och på Anders och Veronicas bröllop. Super kul var det! Maten var helt ok, roliga människor och mycket dans.

Jag berättar allt om bröllopet i morgon. Nu ska jag försöka vända tillbaka dygnet och tvinga kroppen att sova.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus