6 månader

Publicerat: 2013-02-25 / 10:55:23 | Kategori: Livet
Det har gått 6 månader sen prinsarna föddes på Kreta. 6 månader som har varit fyllda med förtvivlan, sorg men framförallt glädje. Dessa som gossar har en ssssåååå stor livsglädje och att ha fått se hur de har formats och växt från sina 730 g och 660 g till 5,5 kg är makalös.
Det går inte att beskriva hur det känns! <3

Fortfarande så känns det som att allt är en dröm, speciellt på natten när man vaknar och man är hemma, inte på ett sjukhus, och att rummet är tomt, barnen har ju sitt eget rum.
Men det är ingen dröm, allt är så verkligt som det kan bli. Jag har mina underbara prinsar här och de börjar blir riktigt stora! Lycka <3

I dag skiner solen på en blå himmel, det är -1 grad och vi ska ta en promenad hela familjen. Först blir det lunch.

Ha en underbar dag!

Det var ett tag sen...

Publicerat: 2013-02-20 / 11:34:43 | Kategori: Livet
Att vara småbarnsförälder är som ett heltisjobb, lägg till tvillingar, varav en är sjuk, och du har två heltidsjobb. Jag klagar inte men det är jobbigt i vissa stunder, speciellt de gånger man är själv och båda skricker som en stucken gris för att de antingen är hungriga eller har magknip. Jag är glad att Patrik är hemma annars hade jag blivit galen!!
 
Jag har fortfarande intelärt mig hur jag ska "bolla" med allt men man lär sig något nytt varje dag. Jag måste fråga andra tvillingmammor hur dom gör... känner mig lite lost.
 
Att vara isolerad gör att man få inte chansen att träffa andra familjer, vi får inte gå i någon föräldrargrupp eller ens träffa någon och ta en fika med barnen. Snacka om att man känner sig ensam.. jag gör verkligen det. Visst, jag har Patrik men efter 6 månader, 24 timmar om dygnet, så vill man gärna träffa andra.
Snart är våren här och förhoppningsvis är alla sjukdomar borta och då får vi röra oss fritt.... hoppas tiden går fort nu!!
 
Prinsarna växer och växer. Victor väger 5,4 kg och Oscar ska vägas i morgon på BVC men jag gissar på 5,2 kg. Det är inga lätta pojkar jag har mot var de har varit. Satt och kollade på bilder från när vi kom till Sverige och Akademiska i Uppsala i slutet av september. Båda vägde ca 800 g och var ssssåååå små!!
 
Det är fortfarande svårt att förstå vad som har hänt... ibland känns det som att jag drömmer. Men det är verklighet, vår verklighet som är underbar samtidigt som den har varit och är  jobbig med olika tragiska händelser.
På fredag är det 6 månder sen våra prinsar föddes. 6 månader!!! Helt galet vad fort tiden går!!
 
Dags för lunch och sen ska jag ta en promenad med min kompis Anneli! ska bli skönt att få prata med en tjejkompis!
 
Ha en bra dag!!

Mycket tankar....

Publicerat: 2013-02-05 / 21:59:47 | Kategori: Livet

Jag har just nu otroligt mycket tankar som flyger runt i huvudet.... så många att jag inte ens kan få ordning på dom. Vet inte vart eller om jag ska blogga om det..... men en ska kan jag dela med mig.

Jag är väldigt orolig för min lila älskling Victor. Sen en vecka tillbaka har vi ökat syrgasen, vilket är konstigt. Läkarna vet inte varför han behöver mer syrgas och ska göra lite tester. De tror inte att det är RS-virus då han inte är förkyld eller låter konstigt i lungorna när man lyssnar. Men Oscar har nyst mycket och var krasslig i halsen i morse, så tanken slog oss om RS. Han fick göra en lungröntgen idag och vi hoppas på bra svar från läkarna inom några dagar. Jag vill bara att min prins ska bli frisk och slippa alla sladdar och slangar....

Annars så går dagarna förbi i en rasande fart. Jag tränar 1 timme om dagen, tar en promenad på ca 1,5 timme med tvillingarna och försöker att få till kosten. Jag missar nästan alla mellanmål... men det blir lite fel med tider och så. Måste bli bättre på det så att allt går som det ska... annars kan man inte få de resultat man vill ha. :)

Nu ska jag kolla på nyheterna och sen sova. Prinsarna är säkert lika snälla som vanlig och sover nästan hela natten :D


Start!!

Publicerat: 2013-02-01 / 14:03:26 | Kategori: Livet
Då var jag igång med fitnessfighten!
Månadens första träningspass är avklarat och jag kan erkänna att det kändes. haha.. satans vad otränad man är!! Men det kändes jätte skönt och är fortfarande taggad inför morgondagen. :D
 
Dagens träning är dock inte slut, jag och Patrik ska ta ut prinsarna på en långpromenad i det vackra vädret. Vi ska äta lunch först.
 
Ha en trevlig dag!!
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus