T.G.I.F!!!

Publicerat: 2012-03-30 / 18:21:12 | Kategori: Livet
Underbara fredag är här!! Det betyder.. HELG!!!

I dag var jag hos neurologen. Min jobbarkompis Susanna var snäll och följde med mig. Allt gick bra, vi pratade mycket om det är någon förbättring eller inte, om magnetröntgen och ny medicin. Jag ska få testa en ny och förhoppningsvis funkar den bättre. Bara framtiden kan utvisa det.
Efter läkaren åkte jag och Susanna till PizzaHut och åt pizzabuffé. Grymt gott!!

Dagen har annars flygit förbi i en rasande fart.. har knappt märka av den.

Nu i kväll blir det lugnt. Vi ska äta varma mackor, dricka lite vin och kolla på (i alla fall jag) "Let´s Dance". Jag måste ju se när Anders Timell snurrar runt på dansgolvet. haha

Ha en trevlig kväll!!


Torsdag

Publicerat: 2012-03-29 / 10:12:19 | Kategori: Livet
Solen är uppe och lika så är mitt humör! :)

Efter att ha varit på ett halvtaskigt humör i några dagar så vaknade jag på ett bra humör i morse. Åhhh vad skönt det var! Jag har sovit perfekt, vaknade utvilad och glad. Nu mår jag bättre igen!

Veckan har mest handlat om jobb. Jag har inte så mycket att göra i skrivande stund, ligger väldigt bra till i mitt schema men det är bara lugnet före stormen.. nästa vecka drar det igång igen. Vilken tur att det bara är en 4 dagarvecka. ;)

Jag och min jobbarpolare Susanna brukar springa ut på stan ibland på luncherna och den här vecka hamnade vi på Stadium. Där hittade jag världens fulaste öronmuffar... var bara tvungen att prova.

Vad tycks??

Visst är jag söt???? hahahahaha

Det är torsdag och det innebär att det snart är helg! Yeah!!!
I morgon ska jag till neurologen och se vad som hänt, eller rättare sagt, inte har hänt med kroppen. Hoppas på att jag kan få tid till magnetröntgen snart... Det är tänkt att pappa ska följa med och sen efter äta lunch tillsammans men vi får se hur det blir. Han är just nu med min farmör i Växjö och hälsar på sin morbror som ligger på sjukhus. Han har cancer som inte går att bota och vi tror att slutet är nära..
Vi ber en extra bön att han håller sig i liv ett tag till.

Ha en bra dag!


Lite bättre humör idag...

Publicerat: 2012-03-27 / 08:52:38 | Kategori: Livet
I går kväll var jag på ett skit dåligt humör. Jag vet inte varför men det kändes som att allt störde mig och jag var grymt irriterad när jag gick och la mig.
När jag vaknade i morse var jag på lite bättre humör men det är fortfarande något som stör mig. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är... hhhmmmm.

Helgen har i alla fall varit oerhört lugn. Jag och Patrik har tagit promenader på dagarna och njutit av solen, jag har passat på att jobba några timmar och sen har vi slappat i soffan och kollat på film.
Det var väldigt länge sen vi hade en så här lugn helg. Det behövdes!

Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag nu gått tillbaka till mitt mörka hår. Jag trivs bättre i det och alla andra verkar tycka att det är mer "jag".
Vad tycker ni?

Nu är jag lika mörk som jag var på bröllopet i somras. hihi

Näää... ska man kanske fortsätta jobba nu?? Kan vara en bra idé.

Ha en bra dag!!


Älskade fredag är här!!!

Publicerat: 2012-03-23 / 18:08:51 | Kategori: Livet
Ååååhhh vilken underbar fredag det är!! Dagen började med frukost på jobbet. Sen flöt allt riktigt bra med det mesta. Jag och min jobbarkompis Sanna var ute och shoppade lite på lunchen. Jag köpte ett par nya jeans och hårfärg. Sen åt vi lunch på Tacobar. Lite snålt med köttfärs på Taco delux som vi båda tog men det var riktigt gott!!
Det mesta gick som det skulle på eftermiddagen och jag valde att ta lite flex och åkte från jobbet vid kvart över två. Älskar verklingen att ha flex! Sååå underbart!
Efter jobbet åkte jag till systembolaget och köpte vin till helgen. Det blev både rött och vitt vin. Det röda som jag köpte var Il Conte och det vita var Il Nostro.
Både är riktigt goda. :)


Just nu håller jag på att färga håret. Det var väldigt många som sa att jag passade bäst i mörkt hår förra helgen så nu går jag tillbaka till mitt mörka hår. Hoppas att min älskling gillar det.. eller ja, det borde han göra med tanke på att jag var mörk när vi gifte oss. hihi
Jag har lovat honom att jag ska låta håret växa ut igen. Nu har jag testat att ha rikitgt kort hår och det är lite blandade känslor. På ett sätt är det grymt skönt med kort hår men samtidigt mer jobb. Att ha långt hår är skönt på vintern eftersom jag har så tjockt hår men väldigt varmt på sommaren... nu kommer det att ta ett tag innan det bli långt igen men det kan jag nog stå ut med. :)

Kvällen blir annars väldigt lugn. Jag ska laga god mat, det blir gott vin, kanske lite ost och kex senare... sen får vi se vad som händer.

Ha en underbar fredag!!


Vårvärme!!

Publicerat: 2012-03-21 / 12:46:24 | Kategori: Livet
Solen skiner och det är ca 13 grader! Underbart!!!
Synd bara att man sitter fast på kontoret.. Jag tog en lite promenad på lunchen och njöt av värmen!
I dag åkte både tygskor och vårjacka på. :)


Årets första glass!! :)


Ooppps

Publicerat: 2012-03-20 / 11:41:09 | Kategori: Livet

Sorry mina vänner! Det var några dagar sen jag bloggade..
Jag har haft ganska mycket att göra den senaste tiden. I helgen var kalenderna helt full. I fradags kväll var jag och Patrik på föreställningen "ljust & fräscht" med Henrik Schyffert och Fredrik Lindstöm. Grymt roligt! Jag fick biljetter av Patrik i julklapp.. Tack älskling!

På lördagen skulle jag först på lilla Leia´s dop i Domkyrkan med kaffe och tårta efter. Jag kom hem runt kvart i sex på kvällen och då var det bara att snabbt byta om för att åka iväg på 30 års fest.
Det var ingen vanlig fest utan maffia fest! Vi skulle klä ut oss till maffiosos och vi hade även fått roller tilldelade. Jag drog på mig en svart långklänning, peruk och hade lånat en fuskpäls av farmor. Riktigt kul måste jag säga!
Väl på festen skulle vi leva oss in i våra roller och försöka lösa ett mord. Det var en grymt rolig kväll!!
Tack Claes och Carro!!
Jag lägger upp bilder vid ett senare tillfälle. :)

På söndagen var det först lunch hos svärföräldrarna. De behövde lite hjälp med att sätta fast takboxen på bilen, dom ska åka till fjällen nästa helg.
När vi var klara där åkte vi till min storebror Patrik som fyllde år. Där blev det mer tårta och kaffe. Jag tror att jag har gått upp några kilon i helgen. hahaha

wNu är man tillbaka till verkligen och det märks. Jag har mycket att göra på jobbet, ska fixa lite inför vinprovningen med Bifrost Damklubb på onsdag och min kära man är sjuk. Jag hoppas bara att jag inte blir sjuk... det har jag verkligen inte tid med. Jag får väl sova på soffan tills han blir bra igen...

Nä.. ska fortsätta jobba nu!


Fullt upp..

Publicerat: 2012-03-14 / 12:39:08 | Kategori: Livet
Vilken galet rolig helg jag har haft!
I fredags hade vi AW med jobbet på Harrys. Grymt kul att få umgås med alla utanför jobbets väggar. Man får veta ganska mycket om folk när de har fått lite alkohol innanför västen. hehe
Jag åkte hem ganska tidigt.. var hemma runt halv elva. Trött och onykter så gjorde jag popcorn och kollade på film. Bra slut på kvällen!

På lördagen slappade jag mest på dagen och plockade undan lite. På kvällen var Tina, Anneli, Anne-lie och Louise över och kollade på finalen i Melodofestivalen!
Blev överlycklig att Loreen vann! Helt klart bästa låten!!
Louise sov över hos oss. Det hängde regn i luften och det var kallt, då var det bäst att hon sov kvar. Det var kul! Det är inte så ofta vi får umgås så mycket som vi gjorde i helgen!

På söndagen åkte vi till Patriks farmor i Sala. Hon fyllde 89 år i måndags och hela familjen var där. Vi var hemma runt halv sju tiden. Även fast man hade proppat i sig bullar, sockerkaka, kakor och tårta skrek magen efter riktig mat, så det var bara att ställa sig vid spisen.
Senare på kvällen kollade vi på en jättebra film på tv4, "Taken" med Liam Neeson. Den rekomenderar jag verkligen!

Den här veckan har/är det varit mycket jobb. I måndags gick jag iof hem tidigt, solen sken och det var vår i luften. Jag och Patrik tog en riktigt långpromenad ner till hamnen och sen tillbaka hem. Totalt blev det 7,4 km. Bra jobbat!
Jag har dessutom tagit fram min röda fara (cykel), så nu j**** susar jag fram på trottoarerna. hahaha

Nu ska jag fortsätta jobba... måste få något gjort i dag! ;)

Ha en bra dag!!



FREDAG!!!!!

Publicerat: 2012-03-09 / 10:02:25 | Kategori: Livet

Äntligen är fredagen här!! Och det är ingen vanlig fredag... i dag är det AW med jobbet och en fd jobbarkompis, Jessika, som slutade i oktober kommer ner från Furudal för att umgås med oss. Det ska bli sssååååå kul att träffa henne igen!
Eftersom vi ska gå direkt från jobbet till Harrys och äta valde jag att göra mig i ordning nu på morgonen. Känner inte för att stressa hem, byta om snabbt och stressa tillbaka till stan. Jag tog lite extra tid i morse istället och jag blev nöjd med resultatet. :)

Jag fick äntligen chansen att ha min nya svarta klänning från Gina Tricot och min trenchcoat från Cubus.
Nu ska jag göra mitt första "dagens outfit" som ett populärt inslag i de flesta bloggar. haha
Det är kanske inte världens bästa blider men vem bryr sig ;)


Trenchcoat från Cubus 199:- på rea :)

(lite suddigt) Svart klänning från Gina Tricot 299:-. Jag har lila strumpbyxor till klänningen men det syns inte så bra på bilen.


Tuppkammen blev rikitigt bra tycker jag :)

Nu ska jag fortsätta jobba lite... kan vara bra om jag får något gjort idag. ;)

Ha en bra dag!!


Avslappnad helg

Publicerat: 2012-03-04 / 20:11:19 | Kategori: Livet
Hela helgen har varit väldigt avslappnad och skön!

I går kväll kollade jag på Melodifestivalen medans Patrik kollade på film. Det blev lite pensionärs-varning över mig när jag somnade innan klockan var halv elva... :S Jag skyller på förkylningen. hihi

I morse vaknade jag vid 6 tiden av att vår granne som bor över oss förde ett j***a liv. Smällde i dörrar och svor... vi börjar nästan bli vana vid att han för liv, vi har vaknat mitt i natten av att han har skrikit könsord.
Behöver jag nämna att han är lite....... udda??

Patrik var ställde upp och åkte iväg och jobbade i dag och jag fick öva på mina "fru-kunskaper" under tiden.. dvs jag var och handlade, städade, plockade med disk, bytte sänglakan och lagade mat. :)
Klapp på axeln till mig! Yeah!! (ja, jag vet... min humor är inte den bästa men vem bryr sig)

Nu ska jag hälla upp ett glas vin och kolla på tv.

Ha en trevlig kväll!!



Lördag..

Publicerat: 2012-03-03 / 16:30:00 | Kategori: Livet
Den härliga solen har varit uppe i dag också och det blev en liten promenad med min man. Hade det bara varit några grader varmare hade det varit helt perfekt. :)
I går var jag hemma och slappade. Kollade på 3 filmer, drack lite vin och bara var. Patrik var ute med en kompis och drack öl. Det var ganska skönt att få lite ensamtid.
I kväll blir det också lugnt. Vi ska göra egen pizza och sen ska jag tvinga Patrik att kolla på andra chansen i Melodifestivalen. Får se hur det går, tur att vi har en tv i gästrummet ifall han inte vill titta med mig.
Just för tillfället är jag ganska rastlös. Patrik är och spelar badminton med Masen och jag fick snällt vara hemma. Inte för att jag har något emot det men nu börjar det bli tråkigt att vara hemma själv... funderar på om jag ska ta en promenad istället... kan ju inte skada att röra på fläsket. haha
I torsdags fick jag ont i knät och har fortfarande ont. Hoppas det går över snart för jag måste komma igång med träningen på måndag. Förkylningen har äntligen börjat släppa och då kan jag träna. Jag har bestämt att jag ska springa vårruset i maj och måste komma igång med löpningen. :)
Ha en bra dag i solen!!

Vårkänslor!

Publicerat: 2012-03-02 / 10:15:58 | Kategori: Livet
Solen skiner, plusgrader och det spritter i kroppen. Det känns som att våren är på väg nu och det är helt underbart! Att det även är fredag gör allt mycket bättre! :)

Jag är dunderförkyld och kommer bara att ta det lugnt i helgen men om det är såhär fint väder vill jag gärna vara ute och njuta av vädret.. Får väl pläsa på mig så att jag inte blir sämre. Har varken tid eller råd att vara sjuk, så dålig som jag har varit den senaste tiden har jag aldrig varit. Jag blir aldrig frisk.. det måste vara något allvarligt fel någonstans. Suck!!

Det har inte hänt så mycket sen sist jag bloggade. Vi var barnvakt i onsdags kväll åt lilla Gabriel. Johan och Helena ville gå på bio och vi ställde upp i några timmar. Det gick jätte bra!

Annars har det varit tvätt och matlagning som har underhållit mig... ooohhhh vad spännande. ;)

Nu ska jag fortsätta jobba.. längtar tills lunchen. Då ska jag och min kollega Susanna shoppa hihi



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus