Helgen är här!!

Publicerat: 2012-06-29 / 14:34:22 | Kategori: Livet
Och jag vet att den kommer att bli helt fantastisk! I dag kommer underbara Emilia och Mcke, det ska bli sssåååå kul att träffa dom.
En annan vän från Helsingborg, Linda, är också på besök här uppe. Sweet!
Vilken party-helg det kommer att bli!
 
Jag tog en kortdag på jobbet. Det är slutet av månaden och inte så mycket att göra, så då kan man passa på att sluta tidigare. Oj... klagar jag nu igen? F*n heller!! hahahahahaha
Jag ska dessutom jobba på söndag, känner att jag behöver göra det inför nästa vecka. Då är jag ledig 2 dagar, onsdag och torsdag. Jag och Carro ska åka till Göteborg och kolla på MADONNA!! Helt galet!!! Vad jag har längtat.. har kollat på biljetten som hänger på kylskåpet i flera månader och nu är det snart dags! wwwiiii
 
Nu ska jag plocka undan lite innan Micke och Emilia kommer!
 
Ha en toppen dag!!
 

Snart halvvägs!!

Publicerat: 2012-06-27 / 19:48:15 | Kategori: Livet
I dag gick jag in i vecka 18 och är nästan halvvägs genom graviditeten. Vart tog veckorna vägen? Det känns som att det var bara någon vecka sen jag fick veta att jag var gravid.
"Knodden" har börjat sparka och kan föra ett jäkla liv där inne. Ganska häftigt måste jag säga! :)
Tyvärr så har jag lite problem med foglossningar och ska ta tag i det inom kort. Får se vad BM säger.
Än så länge har jag bara gått upp 3 kg, men det kommer nog snart. Vem vet, jag kanske blir som en flodko. hahahaha
 
Jag längtar tills på tisdag när vi ska på vårt första ultraljud. Ska bli kul att se vad som är där inne. Hoppas att det är ett barn. *asg*
 
I morgon börjar Cityfestivalen och på fredag kommer Micke och Emilia. Ska bli sssåååå kul att dom kommer och är här en hela helgen. Sist blev det bara en dag men nu får jag umgås med underbara Emilia i tre dagar! Yeah!!
 
Nu ska jag plocka undan middagen och sen slappa i soffan.
 
Ha en trevlig kväll!!

Glad midsommar!!!

Publicerat: 2012-06-22 / 09:05:56 | Kategori: Livet
Vad underbart det var att vakna till fågelkvitter, solen hittade sig in i sovrummet och min mysiga man kramade mig. Lika underbart var det när jag tittade ut, stålande sol på en klarblå himmel. Jag tror att den här dagen kommer att superbra!!
Jag ska fira midsommar hos mina föräldrar i år. Min kära storebror fyller 36 år idag och vi passar på att fira midsommar och honom på en gång. Vi blir inte så många, runt 10 pers men det räcker.
 
Det enda nagativa är att jag och Patrik inte ska fira midsommar tillsammans, han ska vara med sina kompisar ist. Jag tror att han känner att han vill släppa loss ordentligt och supa till en sista gång innan han blir pappa. Nästa midsommar har han en liten knodd på 6 månader som vill mysa med honom.
Alla som känner mig vet att jag är inte en person som tvingar med honom på saker, jag har alltid låtit honom göra det han vill och jag kommer nog att fortsätta med det. Det är inte hela världen om han firar midsommar med sina vänner, det hade varit värre om det hade varit jul. Dessutom så är jag hans chafför i kväll/natt så jag bestämmer när han ska åka hem. hahahahaha
 
Nu ska jag åka iväg och fixa en present till min bror och sen lägga mig och sola.
 
Ha en riktigt bra midsommar!!!
 

Tisdag...

Publicerat: 2012-06-19 / 08:57:10 | Kategori: Livet

I natt har jag sovit som en kratta. Jag har haft sssååååå ont i bäckenet och vaknat varje gång jag har vänt på mig.
Tycker att det är lite väl tidigt för foglossning men vad jag har läst så är det ganska vanligt. Vissa har dock värre än andra och jag hoppas att det inte blir värre.
Jag ska ringa min BM i morgon och prata med henne om det här. Jag vill inte ha ont. :(

Annars går det ganska bra. Jag har känt av att det är något som ligger där inne, det "sprattlar" till lite då och då. hihi


Söndag!

Publicerat: 2012-06-17 / 14:59:33 | Kategori: Livet
Oj vad tiden går fort! Det var nyss måndag känns det som och nu är det redan söndag.

Helgen har varit både lugn, hektisk, rolig och sorglig.
När jag var på väg till jobbet i fredags ringde min mamma och berättade attdet hade brunnit på pappas jobb på natten. Det var en del av kontoret som tillhör Kenzan Tours som hade oturen att bli helt förstörd.
Det var tur att det var några killar som var och tränade på gymmet i samma hus som hörde att brandlarmet gick i gång och att det luktade rök. Hade inte de varit där hade hela huset och min familjs livsprojekt brunnit ner.
Polisen har rubriserat brande som mordbrand eftersom det fanns personer i huset och de har även bevis på att det var anlagt. Nu är det bara att vänta och se vad som händer.

Efter jobbet åkte jag med min kollega Susanna till Erikslund och gick förbi och tittade hur det såg ut. Jag blev helt paff när jag gick in och fick se förstörelsen. Pappa var där och även fast han var ledsen så är han precis som mig, gör allt för att inte visa hur ont det gör. Men jag såg på honom att det var jobbigt.

På kvällen var jag hemma hos bästa Tina och grillade lite. Vi kollade även på fotbollen och den gick ju åt skogen. Bye bye Sverige i EM.

Lördagen var ganska fart fylld måste jag säga. Vi hade bestämt för att köpa Patriks systers gamla kyl och frys men det hade visst blivit "lite" fel i kommunikationen. Det var bestämt att vi skulle hämta dom på lördagen men de var inte redo. Huvudvärk och barn hade visst varit i vägen. Frågan kom om vi kunde ta allt på söndagen men då var både jag och Patrik upptagna och vi hade redan planerat allt. Efter mycket om och men så fick vi hem kylen och frysen, de gamla körde Patrik och hans föräldrar iväg till läkarmissionen och jag hade fullt upp att frosta klart frysen och göra rent allt innan man kunde ställa det på plats. När allt väl var klart var både jag och Patrik helt slut.
Det blev en väldigt lugn kväll kan jag lova.

Och nu är det som sagt söndag.. Patrik har haft golfkurs och ska jobba i eftermiddag och jag har precis avslutat några timmar på mitt jobb. Jag behöver all flex jag kan få nu när det är ultraljud och BM besök som man ska gå på. Det är inte alla gånger man kan välja tid så då är det bra att ha flex. :D
Lite senare kommer Sanna och Rafael över på fika. De är i stan så då får man passa på att träffas. Det ska bli trevligt!


Typiskt!!

Publicerat: 2012-06-13 / 10:35:55 | Kategori: Livet
Så fort jag blir sjuk så kommer solen och värmen tillbaka... kul, NOT!!

Jag har legat hemma med huvudvärk, onda bihålor och ont i halsen se i måndags eftermiddag. Huvudvärken försvann i går efter att ha irriterat mig i över 30 timmar. Drygt!!
Jag mår iaf bättre idag och hoppas att jag kan gå till jobbet i morgon. Hatar att vara hemma.. Skulle inte förvåna mig om vädret är sämre i morgon. Om det regnar, skyll på mig! ;)

Nu tänker jag ta ännu en kopp te och fortsätta slappa under filten i soffan.


Grattis Sverige!!

Publicerat: 2012-06-06 / 15:43:13 | Kategori: Livet
För den som har missat det så är det Sveriges nationaldag idag! Jag och Tina firade med att gå upp till Djäkneberget för att kolla när flaggan hissades och självklart sjunga nationalsången. Vi stannade inte så länge, vilket var tur. När vi kom fram till bilen började det spöregna. Tur att man hade paraply!
Vi åkte sen ner till hamnen och åt en god sallad på Kajens Cafe. Det var en riktigt trevlig eftermiddag!


Tina ville inte vara med på bild hihi


Men det ville jag! :D

Ha en trevlig nationaldag!!


Mini-fredag :)

Publicerat: 2012-06-05 / 14:46:09 | Kategori: Livet

I dag är det en liten mini-fredag pga att jag är ledig i morgon. Jag ska iof jobba in lite flex i morgon men det är helt ok, är ju ledig och kan njuta av nationaldagen!

Det har inte hänt så jättemycket sen jag skrev sist. Helgen var lugn och skön. Patrik kom hem i lördas från kryssningen och vi har mest slappat i soffan hela helgen. Ibland behövs det ;)

Magen växer och frodas måste jag säga. Det går absolut inte att dölja den längre och jag måste erkänna att för första gången är jag stolt över att ha mage. Innan jag blev gravid så skämdes jag för att visa fett-magen men nu gör jag allt för att visa den. Snacka om en totalvändning! haha

I kväll ska Patrik kolla på fotboll, det är Sverige-Serbien och jag funderar på vad jag ska hitta på. Någon som kanske vill hitta på något???


Lugn fredag!

Publicerat: 2012-06-01 / 22:15:54 | Kategori: Livet
Det har varit en väldigt lugn fredag!
På jobbet har tempot gått ner lite. I slutet av månaden / början av månaden brukar vi få några dagar att slappna av innan det är dags att dra upp tempot igen. Precis så har det varit idag... vilket var skönt.
Jag sov som en kratta i natt, vilket jag alltid gör när Patrik inte är hemma. Han åkte iväg på en kryssning igår och kommer hem i morgon. Det är på ett sätt skönt att få vara själv men samtidigt så saknar jag honom. Men i morgon är han hemma igen. ;)

I kväll har min storebror Mattias och han son Elias varit här. Jag bjöd på tacos och sen har vi kollat på "let´s dance". De har precis åkt hem och jag ska plocka undan lite innan det är dags att få veta vem som vann.
Sen blir det nog sängen... behöver all sömn jag kan få och ser fram emot att få en rejäl sovmorgon!

Ha en trevlig kväll!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus