Jobbet är mitt!!!!

Publicerat: 2011-03-31 / 19:51:07 | Kategori: Livet
Jag fick jobbet på ICA Butiksadministration!! Sabina ringde och meddelade den roliga nyheten kvart över 16 idag. Jag var beredd på att vänta i några dagar på beskedet, det var ju igår som jag var där på intervju men hon bestämde sig väldigt fort.

Och vad har jag för titel?? Redovisningsansvarig!! Jösses vilket kliv det är på min karriärstege. Känns helt underbart!!!!!
Jag ska erkänna att jag är nervös inför uppgifterna men jag vet inom mig själv att jag kommer att göra ett bra jobb. Jag har gjort nästan samma arbetsuppgifter förr och så fort jag blir varm i kläderna kommer det gå som en dans. När jag var där under min praktik i skolan och även som sommarvikarie så fick jag många vänner som jag har saknat väldigt mycket. Det ska bli kul att komma tillbaka till värmen. :)

Nu ska jag hälla upp ett glas vin och fira. I morgon kommer champagnen fram. :D

Ha en underbar kväll!


Tärnklänningar

Publicerat: 2011-03-30 / 15:01:06 | Kategori: Bröllop
Att hitta tärnklänningar till 3 stycken helt olika personer är ganska svårt. Alla tre har olika stilar och jag har en vision... helt omöjlig att hitta rätt men av en ren slump hittade jag klänningen!
Det blir en cremefärgad klänning från Vila. Det svarta bandet ska bytas ut mot ett vinrött så det matchar färgtemat. :)


Tjejerna gillade den och jag är grymt nöjd. Nu kan jag pricka av det från min lista.

Jakten på min vigselring är i gång. Jag var ner på stan i dag och kollade priser hos några juvelerare. En juvelerare som jag vet har bra priser, service och mycket att välja mellan men de har stängt för ombyggnad i några veckor. Jag vet iaf hur jag vill att ringen ska se ut men det säger jag inte.. hihi


Hur lyckas jag??

Publicerat: 2011-03-28 / 22:16:47 | Kategori: Livet
Jag har all tid i världen nu när jag är arbetslös men jag har ändå inte tid att blogga... Att vara arbetslös är ibland som ett heltidsjobb. Jag kollar jobb hela tiden och söker runt 5-8 jobb per dag. Nu finns det inga fler jobb att söka så jag har lite tid över att göra annat. Som att städa arbetsrummet.. tråkigt men det måste verkligen göras.

Lite goda nyheter har jag iaf, min gamla chef Sabina från ICA hörde av sig i morse ang ett vikariat. Självklart är jag intresserad och ska dit på intervju på onsdag.
Jag gjorde min praktik och sommarjobbade hos dom när jag pluggade så de vet vad jag kan. Stor fördel :)

Mitt nya träningsschema började gälla idag, minst 45 minuters promenad varje dag, gym på tisdag - torsdag och även lördag. Kosten har jag redan ändrat och det går jätte bra. Nedräkningen mot en snyggare och slankare kropp har börjat. :D


Uppdatering brudbukett

Publicerat: 2011-03-24 / 20:06:59 | Kategori: Bröllop
Nu är brudbuketten, 3 st tärnbuketter och corsagen till Patrik och hans bestman betällt. Det blev inte så dyrt heller, vi hamnar på ca 1200 kr för allt. Det är ungefär vad en (1) "riktigt" brudbukett kostar.

Bukettern är väldigt lik den här fast med rött sidenband och strass nålar i rosorna.


Vilken underbar service vi fick på Interflora Amaryllis. Tjejen lyssnade verkligen på vad jag ville och kom med idéer som gjode buketten vackrare. Vi är sssååååå nöjda. :)


Brudbukett

Publicerat: 2011-03-24 / 13:07:09 | Kategori: Bröllop
I dag ska jag och Patrik ner till Interflora Amaryllis i Västerås och prata brudbukett. Det finns hur många olika alternativ och prisklasser. Jag har hittat ganska många fina buketter på nätet och jag har kollat lite priser, allt från 1200 kr och uppåt. Jag fattar inte att det ska vara så dyrt för en bukett.. jo visst är det en speciell dag men snack om att florister kan ta ut mycket pengar.
Jag vet redan att jag vill ha röda rosor och att jag vill ha en liten bukett. Jag behöver inte ha en stor bukett med 7 olika blommor i. En vanlig bukett med 5-6 stora röda rosor och sen är jag nöjd. Men jag tänker inte betala mer än 800 kronor för min bukett!

Jag hittade några bilder som jag gillade och ska iaf fråga vad de kan kosta.




Den här lär vara dyr.....

Planeringen har börjat tagit fart nu. Cateringfirman ska bokas inom kort. Jag väntar på svar från min farbror som ska kolla om han får bättre pris än vad vi har fått från ett ställe. Han har anlitat dom många gånger och känner de ganska bra.
Inbjudningskorten är klara och nu ska vi bara skriva ut dom. Jag har gjort inbjudan helt själv och är super nöjd.

Jag ska gå runt till (nästan) alla juvelerare i stan och kolla vart jag kan få bäst pris på min ring. Jag vet vad jag vill ha och måste specialbeställas. Eftersom det är en ring som jag tänker ha i många år så gör det inget om den kostar. Det kommer att vara värt varenda krona. :)


En bra dag!

Publicerat: 2011-03-15 / 20:06:10 | Kategori: Livet
I dag är en jätte bra dag. Jag var hos läkaren i morse och fick svar på mina prover. De var roliga nyheter.
Jag behöver inte behandlas med några sprutor eller tabletter mot min B-12 brist. Det kan enkelt korrigeras med rätt kost. Det var underbart skönt att höra det!
Vi hade ett ganska långt och djupt samtal om hur vi/jag ska göra för att få upp vitamin nivåerna och kom automatiskt in på min vikt. Jag vill så gärna gå ner i vikt till bröllopet och att min motivation, eller snarare brist på motivation, är i vägen för att uppnå det jag vill. Tack vare att jag nu måste börja äta annorlunda och mer hälsosamt och kombinera det med motion minst 4 dagar i veckan så kommer vikten att rasa. Min underbara läkare fick mig att se på allt med nya ögon... alla vet det men ibland "glömmer" man det... Om kroppen och knoppen mår bra så kommer allt att gå så mycket bättre.
Jag fick tipset att läsa Gillian McKeith bok "Du är vad du äter". Den har hjälpt många och jag kan få många tips om vad jag ska äta för att få upp vitamin nivåerna och samtidigt äta sunt.

Tyvärr så har jag kvar mina domningar och inväntar en remiss till neurologen. Det kan vara så att en nerv sitter i kläm och orsakar domningarna. Jag hoppas självklart att det inte är så och att allt har med att kroppen är stressad. I min hjärna känns det som den rätta diagnosen men vad vet jag?!?... Jag är ju ingen läkare.
Hoppet är det sista som överger mig. :)

Just nu sitter jag med mitt kontrakt med mig själv. Vad vill jag uppnå? Hur ser mitt mål ut? Hur vill jag må?
Det är bara jag som kan bestämma det och nu jävlar tänker jag ta tillbaka kontrollen över min kropp!
Och fan ta den som står i vägen för mig.... Nu är det jag som bestämmer! Så det så!! :D



Helgen är här!

Publicerat: 2011-03-11 / 14:44:06 | Kategori: Livet
Då var det fredag igen... skönt. Veckorna går lite för fort och helgerna går snabbare.. men det gör inte så mycket. Just nu är allt ganska bra. Även om jag fortfarande inte mår bra så ser jag fram emot en rolig och härlig helg. I dag blir det nog ganska lugnt.. Patrik ska kolla på hockey och jag ska slappa framför en bra film. I morgon ska vi till Sala och hälsa på Patriks farmor under eftermiddagen och på kvällen är det final i Melodifestivalen och min vän Louise kanske kommer till stan och festar.

Planeringen av vårt bröllop ska jag också hålla på med. Inbjudningskorten börjar ta sin form nu... dom kommer att bli super fina. :D Patrik är som alla andra killar och verkar inte bry sig så mycket, vilket också innebär att han inte har så mycket att säga till om när det gäller vissa saker. Sorry babe!

Förra helgen var det fest. Vår vän Peter fyllde 30 år och hade bjudit in några vänner. Jag tänkte bjuda på några bilder från festen (jag har varit lite dålig på att lägga upp bilder)


Peters brors flickvän, Mia och jag


Tina.. botten upp haha


Bästa Tina och jag <3


Födelsedagsbarnet Peter och Mia. Så söta ihop!

Sen kan jag bjuda på en bild på mig och Patrik från min systers 40 års fest för två veckor sen uppe i Sundsvall.

Min stora kärlek <3

Jo, glömde nästan att berätta att jag ska på intervju på måndag!! YEAH!!

Ha en underbar fredag!!


Fler prover måste tas..

Publicerat: 2011-03-09 / 12:33:24 | Kategori: Livet
Min läkare ringde nyss. Mina prover som jag tog förra veckan visar att det mesta är ok, inget allvarligt. Däremot så visade det att jag har brist på B-12 men jag måste göra ett nytt prov för det. Nu ska dom kolla hur mycket B-12 brist jag har. Jag ska dit i morgon mellan kl 8-11.

I går var jag på rekryteringsmässan. Den var bättre än förra året och jag hittade några företag som jag gav mitt cv till. Det roligaste var nog när jag var i Poolias bås. Där kunde man svara på en fråga om hur många gem det fanns i ett glas på bordet och den som var närmast rätt antal kunde vinna bio biljetter. Jag gissade på 485 st... och jag hade rätt. En kille ringde nu på morgonen och gratulerade mig. Jag hade gissat helt rätt. Det var 485 st i glaset! haha Jag är bäst!!!
Nu kan jag gå på bio! :)

Vad som händer idag vet jag inte... jag funderar på om jag ska åka över till mormor och fika. Vi får se vad jag orkar göra.

Vad ska ni göra??


Första dagen som arbetslös

Publicerat: 2011-03-07 / 15:36:52 | Kategori: Livet
Jaha, då är man arbetslös... eller nått sånt. Eftersom jag är sjukskriven så kan jag inte vara aktiv som arbetssökande på arbetsförmedlingen. Efter att ha suttit och väntat i nästan två timmar på arbetsförmedlingen så skickade de mig vidare till Försäkringskassan. Jösses vad mycket folk det var där... det blev en timme till av väntan innan det var min tur.
Damen som jag fick prata med var vänlig men väldigt kort i tonen.. tröttsamt men men. Det enda hon gjorde var att anmäla mig som sjuk och sen sa hon att de skulle skicka hem blanketter åt mig som jag då fyller i och skickar in tillsammans med mitt sjukintyg. Skicka hem?? Kan jag inte få dom nu och fylla i dom på en gång? Nepp, det funkar inte på det sättet. Va f**!
Det hade sparat lite tid och då slipper man vänta på svar så länge. Nu går min 4 dagar bort. Suck..

Min diagnos som jag fick från min läkare är att något är fel i mitt nervsystem. De har tagit en massa blod från mig, 6 rör, och ska testa mig för det mesta. Hon skulle höra av sig när testresultaten kommer och jag ska tillbaka den 15 mars. Jag hoppas att det är något som går att behandla.

Jag vill gärna komma ut på arbetsmarknaden fort.. under förutsättning att min kropp samarbetar med mig. Jag planerar inte att vara hemma så länge. I morgon är det den stora rekryteringsmässan i Västerås. Det är ganska många företag som är representerade. Det finns säkert mycket som lockar. :)

Ha en bra dag!


En vecka har gått

Publicerat: 2011-03-03 / 12:27:12 | Kategori: Livet
Nu har jag varit hemma en vecka och det är dags att gå iväg till läkaren igen. Den här gången ska jag få träffa min lärare, tidigare har jag fått träffa den som har haft tid att ta emot mig.
Jag hoppas att jag kan få svar på varför min kropp gör så här och om det är på grund av stress eller om det kanske är något annat som är fel. Mina domningar har inte försvunnit och jag känner mig helt slutkörd. Det känns som att jag har sprungit ett maraton, hjärtat jobbar snabbt och har svårt att andas ibland.

Vad har jag gjort när jag har varit hemma då? Nja, inte så mycket. Jag har ingen ork till att göra så mycket. I dag skulle jag ha tvättat på morgonen men jag hade problem att ta mig upp ur sängen.. det är ingen bra dag idag.
Jag har tur att min granne Otto också är hemma. Då kommer jag iaf ut för en liten promenad varje dag. :)
I eftermiddag ska jag träffa mamma på stan och shoppa. Det ska bli roligt. Inte för att jag behöver något men det är kul att bara gå runt och titta.

Dags för lite kaffe och sen måste jag röra mig.

Ha en bra dag!


Utbränd??

Publicerat: 2011-03-01 / 15:25:09 | Kategori: Livet

Jag blir tyvärr inte bättre utan bara sämre. Domningarna har gått ner i hela vänster ben och även ut i vänster arm och hand. Det känns som att det kliar under huden och den varma känslan är kvar.
Jag pratade med distriktssköterskan i dag och är fortfarande beordrad vila. Mina chanser att komma tillbaka till jobbet är borta. Mina sista dagar på Dustin kommer att spenderas hemma... och det suger. Jag vill inte vara sjuk och jag får dåligt samvete över att jag lämnar alla på jobbet i skiten nu när de redan är underbemannade och har extremt mycket att göra. Men min hälsa ÄR viktigare.
Det har tagit några dagar för mig att inse det.. man är ju så envis och lojal mot sin arbetsgivare men nu måste jag ta tag i mig och min hälsa.

På torsdag ska jag tillbaka till läkaren och bli sjukskriven och förhoppningsvis gör dom en ordentlig undersökning. Jag vill så gärna bli bra.. snart. Det kommer säkert ta tid och jag måste låta det ta tid.



Jag har lovat min kurator att jag ska skriva ner hur jag mår varje dag. Hoppas ni inte har något emot att få läsa om mina skit dagar men det är min terapi och vill ni inte läsa det så gör inte det.
Alla som känner mig vet att jag är inte den som pratar om hur jag mår, jag försöker alltid visa upp en stark sida och det måste jag ändra på. Mår jag dåligt så måste jag berätta det. Att hålla allt inom mig gör saker och ting bara värre. Jag ska bara själv inse det... det är svårt.

Jag ska ta lite kaffe och återgå till soffan. Min älskling kommer hem om en timme... skönt!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus