Nu åker vi!

Publicerat: 2011-11-25 / 06:06:20 | Kategori: Livet
Allt är packat och klart. Om några minuter kommer söta Carro och hämtar oss. Jätte gulligt av henne att köra oss till Arlanda! Tack gumman! <3

Åhhh vad underbart det ska bli!!! wwwiiiiii

Jag ska försöka uppdatera lite under resan, men jag lovar inget.

Ha det bra så hörs vi!!


SEMESTER!!

Publicerat: 2011-11-24 / 15:58:33 | Kategori: Livet
Åh vad skönt med semester!! I morgon bitti åker vi som sagt till USA och Karibien på bröllopsresa. Det ska bli helt underbart!
Bara vi två ska mysa vid vackra solnedgångar, vita stränder, klarblått vatten och värmen i 15 dagar! <3

I kväll ska vi packa det sista. Jag har inte så mycket kvar.. det är bara skorna som ska i väskan, sen är jag klar. Resväskan är för övrigt bara halvfull och då har jag en mycket mindre väska än Patrik. Lägger upp en bild sen så ni förstår vad jag menar.
Jag har som vanligt INTE packat med mig platttångar, hårfönar och sånt. Med mitt korta hår behövs det inte. hahaha
Jag brukar aldrig ta med mig sånt när jag reser.. det tar upp för mycket plats i väskan.
Vi ska även förbi mina föräldrar och lämna lite tackkort som ska vidare ut till släkten. Har inte hunnit träffa alla än och då hjälper mamma och pappa gärna till. :D


4 dagar kvar!!

Publicerat: 2011-11-21 / 22:48:36 | Kategori: Livet
Nu börjar resfebern att komma. Vid den här tiden på fredag (svensk tid) sitter vi på Newark airport, dricker en öl och väntar på att få flyga ner till värmen i Florida. Som det ser ut just nu kommer det att vara 20-22 grader när vi kommer ner.
Vi har tre dagar i Fort Lauderdale innan vi kliver på båten och njuter av lyx i 10 nätter.
Som jag skrev i ett tidiagre så har vi inte fått något hyttnummer på kryssningen. Vi var hos ticket i lördags och bad dom kolla. I dag fick jag veta varför.
Vi har en hytt, den som vi har betalat för men eftersom vi reser som "honymooners" finns det en chans att vi kommer att bli uppgraderade till en bättre och finare hytt. Det får vi veta när vi kliver på båten.. allt beror på om båten är fullbokad eller inte. Vi får alltså antlingen det vi betalat för eller något bättre. Sweet :D
Oj, jag glömde nästan att säga att jag har klippt mig igen. Mitt hår växer som ogräs och igår bad jag Patrik att raka sidorna. Han gjorde ett bättre jobb än frisören. Jag ska nog fortsätta att gå till salong PK. haha
Dags att sova. Natti natti!

Lördag!!!

Publicerat: 2011-11-19 / 12:35:03 | Kategori: Livet
Jag älskar lördagar. Man får sova länge, det finns inga måsten och man får träffa roliga kompisar på kvällen!
Exact så ser min dag ut! haha
Patrik åkte iväg i morse och spelade innebandy med en kompis och jag kunde få sova ut. Efter frukost tog jag tag i hantlarna och min coreboll och körde ett ganska hårt pass här hemma. Det kommer nog att kännas i morgon. ;)

Nu ska vi ner på stan och titta lite. Vi måste in på Ticket och kolla varför vi inte kan logga in på Prinsess Cruises hemsida och kolla vilket rumsnummer vi har. Det står inte på biljetten och inte heller på de lappar som ska sättas på väskorna. Irriterande tycker jag, medans Patrik inte verkar bry sig... Men så är jag, vill ha full koll på att ALLT är i sin ordning inför en så här stor resa.

I kväll ska jag till bästa Evelina på tjejfest!! Ska bli sssåååååå kul! :D

Det kommer att bli en underbar dag. Att solen skiner gör dagen bara bättre!

Ha en underbar dag!

8 dagar kvar!!

Publicerat: 2011-11-17 / 16:05:02 | Kategori: Livet
Åh vad nära det börjar bli nu! Vid den här tiden om en vecka så packar jag för fullt och har säkert resfeber. hihi
Det ska bli ssååå skönt att åka bort från kylan och få värme. Jag hoppas bara att det är fint väder underhela veckan.

Nu väntar jag på att Patrik ska hämta mig på jobbet och sen ska vi till bästa Tina och sola. Man vill ju inte vara kritvit när vi åker. :D

I morgon är det fredag igen! wwiiii *ASG*




Tackkorten..

Publicerat: 2011-11-12 / 16:11:53 | Kategori: Livet
Nu är vi äntligen klara med tackkorten till våra vänner och familj som var med på vår stora dag. Det har tagit lite tid att få till dom men nu är vi 120% nöjda. Vi har som vanligt gjort allt själva och med en envis person och en petig person tar det lite extra lång tid ibland. ;)
Nu ska vi bara skicka ut dom... så ni som var med, nästa vecka får ni post. :D
(Jag lägger ut en bild senare när alla har fått sina tackkort.)

Nu ska jag försöka få tag på lite roliga människor och kolla vad som händer ikväll. Är lite paryt sugen och vill umgås med folk. 

Vad ska ni göra ikväll?

Underbara fredag!!

Publicerat: 2011-11-11 / 21:46:03 | Kategori: Livet
För en gångs skull så är det en lugn fredag och både jag och Patrik är hemma. Det var ett tag sen vi hade lite fredagsmys... i olika rum. *asg* Jag tittar på Idol i arbetsrummet och han kollar på Jackass i vardagsrummet. Så länge vi båda är hemma så är det bra. ;)

Dagen har varit stressig och jobbig. Jag hade oerhört mycket att göra på jobbet vilket gjorde att jag synen gick i kors när klockan var halv fyra. Då var det dags att stämpla ut och ta helg. Det har varit en jobbig vecka men mitt humör har varit på topp iaf. :)

I dag åkte bästa Tina och Per till Englnad för att hämta ett tillskott till familjen. Deras lilla Diva ska få en kompis.. Nilo.
Visst är han söt?!?!?


Jag hoppas allt går bra för dom!

Helgen är annars helt öppen, inga planer och inga beskymmer. Skönt!!
Det är så jag vill ha det! :)

Nu ska jag hälla upp chips och slå mig ner med min älskling i soffan och kolla på film, Saw: The final chapter.
Det är en skräckfilm som jag inte vill se men känner att jag måste... jag har ju sett alla andra Saw-filmerna. Hoppas den är bra... annars j***lar hahahaha

Ha en underbar kväll mina vänner!!



Snökaos..

Publicerat: 2011-11-09 / 08:57:31 | Kategori: Livet

För 1 år sen var det snökaos på denna dag.... nu är det +2,5 grader och inge snö. Vart är snön? Missförstå mig rätt, jag vill ha snö men inte kaos. Det är nästan mitten av november och inte en snöfingla i närheten. Lite snö kan det väl komma? Bara lite :)

Det är bara 17 dagar kvar tills vi åker till Florida och Karibien. Gud vad jag längtar!!! Resväskan är nerplockad från vinden, den var mindre än vad jag trodde :S, hoppas jag får plats med allt... Checklistan med vad vi ska ha med oss börjar bli klar och idag ska jag ringa Ticket och kolla om våra kryssningsbiljetter har kommit. Wwwiiiiiiii

Ha en underbar dag!!


Måndag....

Publicerat: 2011-11-07 / 20:58:52 | Kategori: Livet
Måndagar är inte min dag i veckan. Det är alltid svårt att kliva upp på morognen, datorn på jobbet vill oftast krångra och sen går timmarna alldeles för sakta... och så har det varit idag. Fast jag har varit på ganska bra humör i alla fall. ;)
På eftermiddagen började må illa och det gick inte över förrän nu på kvällen. Vet inte varför jag började må dåligt men gissar på att det är medicinen.
Nu har jag hällt upp ett glsa vin och väntar på att "Mitt stora feta syrianska bröllop" ska börja på tv3. Bästa programmet på länge. Älskar det!!
Ha en trevlig kväll!

What´s up my friends??

Publicerat: 2011-11-03 / 16:25:16 | Kategori: Livet
Här hos mig kan jag säga att det inte händer så mycket just nu. Vecka har gått fruktansvärt fort... i morgon är det redan fredag. oj oj

Planerna för helgen? Har inga.. jag vill bara ta det lugnt för en gångs skull. Vi har haft något varje helg det senaste halvåret. En helg för bara oss skulle vara skönt. Gå på bio, mysa och kanske börja packa inför resan kanske ;P

Snart ska jag gå hem från jobbet. Ut i mörkret... nu är det verkligen höst. Mörkr på morgonen när man går till jobbet och mörkt när man ska gå hem. Meeen jag klagar inte, jag älskar hösten med dess vackra färger!

I kväll ska jag nog träffa söta Caroline som är i stan och ta ett glas vin och snacka skit. :D

Vad ska ni göra?


Livet är underbart!!

Publicerat: 2011-11-01 / 15:45:19 | Kategori: Livet

 

Den senaste veckan har jag upplevt ett otroligt lyckorus som susar genom kroppen. Jag är glad, sprallig och ler väldigt mycket... det känns som att jag är nykär! :D
Sen jag och Partik gifte oss har allt bara blivit bättre. Jag har aldrig varit så lycklig och glad som jag är nu. Livet är helt underbart!

Hösten är här och snart ska vi åka på vår efterlängtade bröllopsresa. Allt är klart med fylg, hotell och självklart båten. Jag vill bara börja packa NU!! haha
Jag får snällt vänta en vecka till innan jag kan börja. Bara 25 dagar kvar tills vi går hand i hand på stranden i Fort Lauderdale och njuter av värmen. :)

I dag fyller min underbara man 30 år. Vi firade det med en överraskningsfest i lördags.. med 80-tals tema. Jag hade ordnat med allt och lurade honom ganska bra. Ett helt gäng med släckt och vänner hade samlats i en lokal som min mamma hade hyrt. Min pappa fick i uppdrag att åka och hämta Patrik. Han blev väldigt förvånad när min pappa stod utanför dörren med en lapp där det stod "undersängen finns en påse med kläder. Sätt på dig dom och följ sedan med Bo. Ställ inga frågor!"
I bilden fick han ögonbindel och fick åka runt stan en stund. Min bröder hjälpte honom sen att få på sig en peruk och en kavaj. Sen förde de in honom i lokalen. Snacka om att han blev överraskad när vi alla skrek "SURPRICE". Efter lite mat och tårta kom festen igång på riktigt.. men när klockan var halv 2 var vi tvunga att sluta. Meeennnnnn... "icke sa nicke" sa vi och 11 personer tog en taxi hem till oss och festade vidare till kl 4. Vilken tur att man drog tillbaka klockan där på natten.. annars hade det varit oerhör jobbigt att kliva upp på morgonen.

Lite bilder från festen:

(lite suddig bild men men) Födelsedagsbarnet

Masen och Carro som försöker vara rolig


Söta Carro

Henke som en av de Blues Brothers.

Peter tycker om Carlsberg men inte att vara med på kort hihi

Maria, Masen och Henke

Tina och jag

Två fulla svågrar, Mattias och Patrik

Hej vad det går hahahaha

Fina Louise och jag

Coolaste grabbarna, Patrik och Adde

Herr och fru Karlsson

Och nu till efterfesten... eller nej. Jag tror nog att ingen kommer att vara speciellt glad på mig om jag lägger upp dom. Sorry! Men jag bjuder på gruppbilden som vi tog kl 4!


Patrik blev iaf väldig nöjd och glad. Tack alla ni som kom!!


I kväll ska vi fria med champagne och god mat. Bara vi två.. som 2 st nyförälskade tonåringar. hahahahaha

Ha en underbar dag/kväll!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus