Anders och Veronicas bröllop

Publicerat: 2010-09-07 / 23:22:34 | Kategori: Livet

Som jag lovade igår så lovade jag att berätta om Anders och Veronicas bröllop som vi var på i lördags.

Det var jag, Patrik, Peter och Mia som åkte dit från Västerås. Bröllopet var i en lokal i Täby. Ca 90 gäster var där för att se när Anders och Veronica blev man och hustru.
De hade valt en borglig vigsel och den var kort och bra.


Man och fru Wennerström


Mia och Peter


Patrik och jag

Efter vigseln var det dags för middagen.
Maten var div. kalla rätter som t ex ostpaj med soltorkade tomater och oliver, potatissallad, oxfilé, ostbricka mm. Det enda jag saknade var kex till ostbrickan men man kan inte ha allt. Maten var helt ok.


Tårtan




Så söta!

Efter att tårtan blivit skuren kom festen igång. Vissa hade fått i sig ganska mycket vin under middagen och var bra dragna redan och det var kul att se hur de ramlade runt på dansgolvet. haha











Satans vad ont i fötterna jag och Mia hade i slutet av festen. Vi tog båda av oss skorna när vi gick tillbaka till hotellet. Patrik var full som ugglan... som vanligt. Han hade lyckats ta på sig fel kavaj när han gick från festen. Det var tur att jag hade en rums nyckel, annars hade det inte blivit kul. Både mobilen och plånboken låg i kavajen. Som tur var, det var Anders brors kavaj som Patrik hade tagit och hans bror bor i Västerås. Så vi svängde förbi när vi kom hem och bytte kavajer.
Suck säger man bara.

Vi hade iaf en super trevlig dag/kväll på bröllopet och önskar Anders och Veronica all lycka i världen.

Nu kan vi återgå till dagstid. :)

I går var jag hos min tandhygenist. Jag hade inga hål, som vanligt. :D
Jag fick beröm för att jag har fina tänder trots att jag röker.. jag tar hand om dom väl.

Jag var även till Xtravaganza för att träffa min hälsocoach och väga mig. Jag hade gått upp 3,8 kg under mina 9 dagar i usa. Jag är inte förvånad utan chockad. Jag hade chansat på 4-5 kg med tanke på vilken mat jag fick när jag var där.
Pannkakor och våfflor till frukost. Mackor till lunch, fet ost och kalkon eller jordnötssmör. Jag gick i 4 dagar utan en enda grönsak. När jag väl kom till en butik så köpte jag på mig grönsaker för runt 200 kr.

Hur kan man inte äta grönsaker? Är det inte viktigt för barn att äta frukt och grönsaker? Inte där iaf. Det är synd men men...
Jag tror att det kommer att gå fort att tappa dessa 3,8 kg. Jag behöver bara återgå till min vanliga mat. :D
Så gjorde jag för 10 år sen när jag kom hem från att ha bott i usa i 4 månader och gått upp 10 kg... på 3 veckor hade jag tappat allt, utan att träna. Bara genom att ändra maten.

Fast jag har faktiskt trappat upp träningen. Jag tränade både igår och idag. I morgon ska köra zumba hemma och sen gå hem till mormor som bor på bäckby. :D
Bra jobbat Anna!!

Nu ska jag dricka upp mitt glas vin och sen gå och lägga mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus