Tillbaka till verkligheten!

Publicerat: 2010-09-14 / 09:08:53 | Kategori: Livet

Semestern är slut och jag är tillbaka på jobbet. Jag började igår och var beredd på kaos men dagen flöt på i ett ganska högt men bra tempo. Jag jobbade över nästan 2 timmar och var inte hemma förrän kvart över åtta på kvällen.

Helgen var kort men rolig. I lördags var jag i sthlm hela dagen på kick off. Jag skulle åka hem efter konferensen.. var tanken men jag blev kvar hela kvällen och missade sista tåget hem. Maten under hela dagen var en KATASTROF!! Lunchen var rå hamburgare och dålig sallad. Middagen var rå köttbit övertäckt med sås så att man inte kunde se hur dålig den var. Det var vidrigt!! Jag skickade tillbaka köttbiten och fick tillbaka den i samma skick.. urk. Jag vågade inte äta den, min mage hade inte klarat av det.
Med lite mat i magen och sen alkohol... haha behöver jag säga att jag mådde fint?? Jag hade super kul och då missar man lätt tåg. Det löste sig dock bra, jag fick sova hos Lotta i Bålsta och jag vaknade tidigt och kunde ta tåget halv tio.

När jag väl hade kommit hem så var jag ganska trött och lite lätt huvudvärk. Jag mådde som jag förtjänade. :)
Hela söndagen var lugn. Micke och Emilia svängde förbi en stund innan dom åkte tillbaka till nykvarn. Sen blev det slappa i soffan resten av kvällen.

I går började jag jobba igen efter nästan 3 veckors semester. Som jag skrev så flöt dagen ganska bra. Det blir mycket jobb hela veckan. Jag behöver jobba över minst 1 timme varje dag för att få in allt innan vi stänger månaden och även året. Årsbokslut är aldrig kul, det är alltid mycket att göra och jag förstår inte varför man aldrig ser till att allt är uppdaterat och att man måste stressa som en dåre varje gång.
För mig är det första gången jag är med om ett årsbokslut... Intressant och nu vet jag vad jag ska göra för att förhindra all stress till nästa gång. :)

Back to work!

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus