Det gick ju så bra......

Publicerat: 2010-09-10 / 22:24:41 | Kategori: Livet
Dagen har varit super bra. Efter en som vanligt dålig natt (jag har inte sovit nå bra sen jag kom hem från usa) så vaknade jag runt 8 tiden i morse. Jag åt frukost, dansade lite zumba, gjorde klart köket och sen slappade jag lite. När klockan var 3 åkte jag ner till wellness studion och tränade och jag kommer att ha sån träningsvärk i morgon... det gör redan ont. Nice :D
Jag sprang lite på stan efter träningen och inhandlade vin och en anteckningsbok till mig och Patrik. Där kan vi skriva ner allt till bröllopet.

Tanken var att vi skulle komma igång med planeringen till bröllopet... typ nu... och vi pratade lite vid middagen om vad vi vill och sånt. Sen gick jag ut och rökte.. jag trodde väl att medans jag rökte så diskade han och vi kunde sen fortsätta vår diskussion om hur vi vill ha det. Men nej...... han satte sig vid tvn och när jag kom in så var han inte så intresserad av att fortsätta diskussionen/planeringen runt vårt bröllop.

Det gör mig så ledsen! Förlåt ifall jag är lite jobbig nu men det här är den största dagen i våra liv och jag vill att det ska vara den bästa. Det är väl bara bra om vi börjar planera i god tid?
Då slipper vi stressa sen.. eller??

Nu måst jag gå och lägga mig. Jag ska iväg till sthlm i morgon på kick off med jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus