2013 lider mot sitt slut

Publicerat: 2013-12-30 / 22:48:19 | Kategori: Livet
Det var ett tag sen jag skrev något här men det har varit full rulle här.
 
Jag tänkte att jag skulle summera året lite kortfattat, jag får inte plats med allt som hänt under 2013. Året har varit fyllt med både gläjde och sorg.
 
Glädje över att prinsarna är helt friska och växer så det knakar. De upptäcker hela tiden något nytt i världen och även hos sig själva. De fyllde 1 år i augusti och igen i november korrigerad ålder.
 
Oscar kan gå men Victor kämpar fortfarande med att hitta balansen att stå utan hjälp. Men han kommer dit så småningom, skynda långsamt är hans melodi.
Victor har nu i december opererat sig, ductus i hjärtat har stängts och vi såg skillnad redan första dagen. Han är mycket gladare och piggare nu och det känns så skönt att ha gjort operationen. Nu är det inget mer som ska göras, allt är klart. Nu ska vi bara koncentrera oss på att se till så de växer. :D
 
Glädje för vår nya lägenhet! Vi sålde vår 3:a på Haga som var på 68 kvm och flyttade till en hyreslägenhet på bottenplan, ca 100 kvm och med hörntomt i oktober. Även fast det är en hyres så gör vi den till vår egen, vi har målat om i hallen, vardagsrum och sovrum plus att vi har köpt nya skåpsluckor till köket. Till våren ska vi fixa till gräsmattan som inte är så rolig. De förra ägarna hade träd som de tog med sig när de flyttade så det är massa lera på vissa ställen men det ska vi fixa.
Visst, vi får inget tillbaka om vi gör något åt stället men vi vill trivas och det är VÅR lägenhet och tomt även fast det är en hyres. Jag blir trött på folk som inte förstår varför vi inte köpte hus eller varför vi gör om och renoverar när det inte är "vår" lägenhet. Det är VÅR lägenhet och vi vill göra det. Vi köpte inte hus för vi har inte den ekonomin just nu. Att vara hemma föräldrarledig gör en inte speciellt rik och eftersom vi har delat på föräldrarledigheten så har vi inte kunnat jobbat så mycket någon av oss.
Och varför måste man ha hus???? Vad är det för fel med att ha hyres?? Det är som att vi bor i ett radhus nu, vi har vår tomt, varmgarage och betalar ungefär lika mycket som vi gjorde när vi bodde på Haga (om man räknar med amorteringen som vi hade). Nu har vi däremot en väldigt bra buffert på bankkontot som vi kan göra vad vi vill med. Vi gick ju med vinst när vi sålde ;)
We´re set for life! haha
 
Glädje för att vi har varandra! Vi har haft det tufft men vi har överlevt och jag är lycklig att jag har min älskade Patrik vid min sida. Visst, det finns stunder då jag vill be honom dra åt helvetet eller gå och dö men vi har haft ett tufft år med isolering, sjuka barn och allt det där. Jag vill inte gå i genom det här med någon annan. Patrik är den jag vill ha vid min sida tills livet tar slut. <3
 
Då kommer vi till sorg...
Sorg för att vänner inte finns kvar. Några av de som var nära vänner har försvunnit. Jag förstår att om man inte själv har barn så kan man inte riktigt förstå vad vi går i genom med tidiga mornar, vakna nätter osv. Men det betyder inte att man inte kan ringa?? Det finns säkert dom som inte vill höra om våra tvillingar och hur man mår och håller sig då borta men bara så ni vet så kommer tvillingarna alltid att finnas här. Dom försvinner inte!! Men om ni inte vill umgås med oss bara för att vi har fått barn så beöver ni inte det, jag behöver inte ha vänner som sitter med falska leenden när jag berättar om framsteg och hur roliga de är.
Jag behöver inte vänner som enbart hör av sig bara för att jag har ringt tidigare.... jag vill ha vänner som bryr sig om mig och som vill vara en del av mitt liv. Annars så kan ni gå... jag behöver er inte.
 
Och det är även ett nyårslöfte, att sluta bryr mig om människor som inte bryr sig om mig. Varför ska jag lägga ner energi på folk som inte lägger energi tillbaka? Helt onödigt!
Ett annat nyårslöfte är att ta hand om mig själv bättre och min kärlek bättre. Hitta tillbaka till mig själv står högt upp på listan. Blir jag glad och mår bra så mår kärleken bra!!
 
Jag hoppas att alla får en underbar nyår! Jag ska fira med människor som är mig väldigt nära, barnen, Patrik och Louise! Jag tror att det kommer att bli en super trevlig kväll!
 
Gott nytt år på er alla!!
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus