Onsdag...

Publicerat: 2010-06-30 / 10:15:58 | Kategori: Livet

Nu har halva veckan gått och det är inte långt till helgen. Egentligen så börjar helgen redan i morgon, då börjar nämligen Cityfestivalen i Västerås. Först ut på programmet är RixFm Festival men många bra artister, bla Ola, Apollo Drive, Star Pilot och Rebound. Jag brukar gå dit varje år men i år missar jag nog halva. :(
Vågar inte lita på tågen.. man vet aldrig om dom fungerar som dom ska och det är signalfel nästan varje dag. suck

Jag tror att helgen blir lugn och skön. Inga planer har gjorts förutom att njuta av solen och få en massa färg. Vi kommer säkert att grilla på lördag och sen åka ner till festivalen, får se om jag ska festa. Som det känns nu så är jag inte sugen på det. En hel vit helg skulle sitta fint tror jag.

I dag är det inte lika gassande varmt som det var igår. 24,3 grader visar termometern, molnligt och det blåser skönt. Vädergudarna har även sagt att det ska regna i eftermiddag. Vi får väl se... dom brukar ju ha rätt, eller inte. haha

Jag börjar må lite bättre i mig själv. Har haft en tung period men är på uppsving. Det känns skönt, det tar drar mycket energi i att må dåligt.




Vilket kanon väder.....

Publicerat: 2010-06-28 / 16:24:47 | Kategori: Livet

Vem vill vara ute när det är sånt här..... underbart väder!
Strålande solsken, 25 grader varmt... är inte alls avundsjuk...

Jag vill också vara ute!!!! suck

Jag får trösta mig med att det ska vara upp mot 30 grader varmt hela helgen. Då blir det pressa kan jag lova, vill få mycket färg. :D
Kanske tar årets första dopp i Mälaren också.... beroende på hur kallt det är.

Alla som har chansat och tagit semester nu har verkligen tur med vädret. Man vet ju aldrig hur det blir i juni/juli men i år lyckades vädergudarna.

Ha en toppen dag i solen. Jag ska fortsätta jobba... bara 2 timmar kvar.


Midsommarhelgen

Publicerat: 2010-06-27 / 21:54:58 | Kategori: Livet
Hela helgen har varit helt fantastisk.

Midsommardagen började lite segt men kom igång runt ett tiden när jag hade vaknat till liv. Det blev kanske lite för mycket vin på torsdagskvällen med Sanna. ;)

Vi skulle vara hos Lina och Henke kl 14 men blev lite sena då jag hade fått för mig att locka håret, dagen till ära. Patrik suckade och stönade medans han stressade på mig men men.. jag blev fin i håret och vi var dessutom inte sist till festen.

När alla hade samlats på Karlfeldsgatan, där dom hade dukat upp med långbord på innegården, bjöds det på sill och nubbe. Lite snapsvisor blev det självklart. :D

Festen var i gång!

Sen hade värdparet fixat med roliga lekar och vi blev uppdelade i olika lag. Mitt lag vann ju självklart... vi psykade Patrik hela tiden så det gick åt skogen för honom. haha

Jag träffade mycket nytt folk och hela kvällen var jätte trevlig!

Lite bilder från kvällen:

Ett glatt gäng


Söta värdinnan Lina


Coola killar




Fredrik i snygga brillor haha


Skål!


Åh så gulligt.. hehe


Så fina är vi :D


Kasta stövel över huvudet via ryggen.. (den gula västen vill man inte ha, den fick man om man var för full. Jag lyckades hålla mig borta)


Vågar man fråga vad som är i flaskan? Nja... vette fan

När klockan var runt kvart i ett på natten var det dags för oss att cykla hem.. alla andra hade fortsatt festa till runt 3 tiden på natten. Då hade vissa festat i över 12 timmar.... jösses. Undra hur slitna dom var dagen efter?!?

På lördagen blev det lugnt för oss. Vi samlade en massa vuxenpoäng när vi åkte över till Evelina och grillade. Parmiddag och nyktert. Det är många poäng. Det blev som sagt lugnt och vi åkte hem strax efter elva.

Vaknade kl 7,58 första gången... suck vad tidigt. Tur att jag kunde somna om. :)
Runt halv elva var det dock dags för frukost och sen gick vi ut och solade. Vi var bjudna på lunch/middag hemma hos Patriks föräldrar vid15-tiden och fick chansen att mysa lite med Patriks systerson Gabriel. Så mysig liten kille.
Svärmor hade tagit fram en badbassäng från när Patrik var liten och vi hällde i liten vatten så Gabriel kunde bada. Det gillade han verkligen. :)


Ett riktigt charmtroll!!

Nästa vecka väntar mycket jobb. Jag ligger minus på flexen och måste jobba in, så det blir långa dagar. Men jag har bara mig själv att skylla. Ja ja.. blir 6 tåget varje dag och måndag och tisdag tar jag 19,07 tåget hem. Det blir nästan 2 timmar varje dag jag jobbar in.

Nu ska jag vika den sista tvätt en är det natti natti.




Glad midsommar!!

Publicerat: 2010-06-25 / 11:57:09 | Kategori: Livet
Vill önska alla mina vänner glad midsommar!



Jag hoppas att ni får en trevlig dag med förhoppningsvis sol, sång, mat.

Ha en underbar dag!!




God morgon!

Publicerat: 2010-06-24 / 07:33:42 | Kategori: Livet
I dag är det en bra dag. Vaknade i morse till fågelkvitter och kunde känna solstrålarna mellan persiennen värma mitt ansikte. Helt underbart!

Tog en promenad i morgon solen ner till tåget, införskaffade mig en kopp kaffe och hoppade sen på tåget som gick kl 6.


Dagens första kaffe

Jag har en känsla av att den här dagen kommer att bli super. Solen skiner, det ska bli 20 grader varmt och Jag får sluta tidigt. :D

Sen får man ju inte glömma att vi även får lön idag!! Shoppa!! haha

Ha en bra dag!


Kärlek..

Publicerat: 2010-06-23 / 10:24:57 | Kategori: Livet

Sann kärlek kan inte hittas där den egentligen inte existerar. Det kan inte heller döljas där den verkligen gör.


Så fick Victoria sin prins!

Publicerat: 2010-06-22 / 08:23:12 | Kategori: Livet
Några dagar sent.. men nu har iaf kronprisessan Victora fått sin prins!

Jag och några vänner satt och kollade på hela bröllopet och tårarna rann många gånger. De var verkligen lyckliga och man kunde inte missa vilken kärlek det är mellan Victoria och Daniel!

Daniels tal till sin hustru... åh vad fint!

En förkortad version:

Kära Victoria. Kronprinsessa Victoria, Sveriges prinsessa, mitt hjärtas prinsessa.

För nio år sedan hade jag förmånen att lära känna en ung kvinna, med en härlig
humor, en stark pliktkänsla, och dessutom väldigt, väldigt klok.
Vi blev vänner. Ju mer jag lärde känna henne, desto mer oemotståndlig blev hon.

De här åren, med dig Victoria, har flugit förbi. Har varit de bästa i mitt liv.

Det har funnits stunder då Victorias officiella uppdrag hållit oss isär, och ofta har de tagit henne till länder och kontinenter långt bort.
Jag kommer aldrig att glömma hur hon för några år sedan åkte i väg på en av sina många resor, den här gången till Kina.
Vi skulle vara i från varandra i en hel månad.
Kvällen innan hon åkte kom hon hem från ett officiellt åtagande och hon hade mycket att förbereda inför det månadslånga uppdrag som låg framför henne.

Men i stället för att få sig lite värdefull sömn stannade hon uppe hela natten och skrev. På morgonen när hon åkt hittade jag en låda. Och i lådan hittade jag trettio underbara brev till mig. Ett för varje dag hon skulle vara borta.
Den här romantiska gesten är så typisk dig, Victoria. Den säger allt om dig som den kärleksfulla person du är.

Det var en gång... den här unge mannen var kanske inte en groda i början av sagan... som i sagan av bröderna Grimm, men han var verkligen inte en prins.
Första kyssen... förändrade inte det.
Hans förvandling var inte möjlig utan den visa kung och den visa drottning som regerat i kungadömet i många år och var fulla av visdom, erfarenhet och var godhjärtade. De visste hur det skulle gå till. Och guidade det unga paret med varsam hand och delade generöst med sig av sina värdefulla erfarenheter.

I dag när vi färdades genom Stockholms gator, då möttes vi av en otrolig glädje och värme. Ett minne som vi kommer att bära med oss djupt in i våra hjärtan för alltid.
Under de år som Victoria och jag har haft tillsammans så har jag känt ett stort stöd i från människor som jag har mött. Det har varit väldigt viktigt för mig.
Tack.

Jag känner en djup respekt inför de uppgifter som ligger framför mig. Det kommer utan tvekan att bli en stor utmaning.
Jag ska göra mitt yttersta för att leva upp till de förväntningar som kommer att ställas på mig.
Jag kommer att göra mitt yttersta för att stödja min hustru, Sveriges
kronprinsessa, i hennes viktiga gärning.

Älskade Victoria. Jag är så stolt över det vi har tillsammans. Jag är så lycklig för att nu få vara din man.
Jag kommer att göra allt jag någonsin kan för att du ska förbli så lycklig som du är i dag.

Victoria, störst av allt är kärleken. Jag älskar dig så.

Så vackert!!!

Nu kan jag äntligen börja planera mitt och Patriks bröllop.. standarden är satt. haha
Skämt åt sido, det vore iof härligt att få kunna åka häst och vagn genom Västerås och ha en stjänkock som stod för maten men jag nöjer mig med att få fira vår dag med våra nära och kära. :)

Det är redan tisdag och bara 2 dagar kvar... sen är det midsommar! Yeah!!
Vi ska vara hos våra vänner Henke och Lina. Dom dukar upp med långbord på innegåredn vid deras lagenhet och det blir lunch, lekar, grillning och hela faderullan. Precis som man hade när man var ltie. Fast jag är osäker om det blir dans runt en midsommarstång.

Som det ser ut just nu ska det dessutom bli kanon väder. Håller tummarna!

Nu ska jag fortsätta jobba.



Ha en super bra dag!

Helgen närmar sig...

Publicerat: 2010-06-16 / 15:23:51 | Kategori: Livet
Snart är det helg.. igen. Tiden går så fort. Jag hinner knappt med!!!

På jobbet rullar det på, jag har ganska mycket att göra och jobbade över 1 timme igår. Jag hade tänkt jobba över idag också men orkar inte.
Jag har sovit så dåligt i natt, vaknade varannan timme. Suck.. känner mig j**ligt seg. Koncentrationen är inte den bästa just nu kan jag lova.

Behöver sova alla timmarna i natt... zzzzz

I morgon hoppas jag på att jag känner mig piggare. Då ska jag och Louise gå på Sveriges störst möhippa i Kungsträdgården, mix megapol är värd. Många bra artister. Ska bli riktigt kul! Längtar!!!
Hoppas bara att vädret är med oss.
Självklart sover jag kvar hos Louise... det blir så sent annars. Jag ska försöka gå upp tidigt på fredagen så att jag är på jobbet redan kl 7.. då behöver jag inte ha dåligt samvete när jag åker hem runt fyra tiden. :D

Nu ska jag fortsätta medans ögonen fortfarande är öppna. ;)


Tjuvstart... hihi

Publicerat: 2010-06-12 / 17:44:38 | Kategori: Livet
Jag vet att det är lång tid kvar till bröllopet.
Jag vet att det finns tid.
Jag vet att jag har tid.... men..

Jag har tjuvstartat lite. :D

I dag åkte jag och min ena tärna Louise ner till Ursulas Fest & Bröllopskläder för att kika lite vad som fanns. Min andra tärna Tina kom lite efter oss och missade lite men fick se det viktigaste.

Det är en hel djungel av olika modeller, stilar och färger.
Ska man ha kritvit, offwhite eller cremé färgad??
Långt släp eller inget??

Jag vill inte ha något släp eller en stor underkjol för jag vill kunna dansa på min fest utan att folk kliver på kjolen.

Det jag trodde att jag skulle ville ha fanns inte men vi hittade några andra som föll i smaken.

Sen hängde den där... drömklänningen.
Den var så jag!

När jag fick på mig den underbart vackra klänningen med ett långt släp så visste jag att "den här är det!"

Jag är helt kär!! <3

Ja, jag vet fortfarande att det är 1 år kvar till bröllopet men det struntar jag i... jag vill ha den klänningen. Så det så!! :)

I kväll kommer min bror, hans flickvän Therese och hennes två barn över till oss. Vi ska grilla och ha en trevlig kväll. Hoppas bara att regnet håller sig borta.

Ha en trevlig kväll!




Sjung om studentens lyckliga dar....

Publicerat: 2010-06-11 / 08:25:22 | Kategori: Livet

 ... låtom oss fröjdas i ungdomens vår
än klappar hjärtat med friska slag
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än i våra sinnen bo
hoppet är vår vän och vi dess löften tro
när vi knyta förbund i den lund
där de härliga lagrarna gro
där de härliga lagrarna gro.
Hurra!


Extakt i dag för 11 år sen, den 11 juni 1999, stod jag utanför Carlforsska Gymnasiet med min vita mössa och sjöng så högt jag kunde. Den bästa dagen i mitt liv.. dittills det vill säga. :)
Jag minns det som det var igår...

I dag är det dags för ungdomarna i Västerås och Stokholm att göra samma sak.
Synd bara att vädret inte är på deras sida. Regnet öser ner och det blåser kallt. Det kan inte vara kul att stå på ett flak med en vacker klänning och en vit mössa i regn. brrr

Jag hoppas iaf att alla studenterna får en härlig dag med en massa roliga minnen!


Jag hittade "felet"

Publicerat: 2010-06-10 / 11:18:51 | Kategori: Livet

Hehe... lite smart är jag faktiskt! :D

Jag hittade den felande länken och la in min gamla bild igen.

Den nya lägger jag till när jag kommer hem.


Vad håller du på med Anna??

Publicerat: 2010-06-10 / 10:31:58 | Kategori: Livet

Fick för mig att jag skulle byta ut min profilbild... men det gick inte så bra som jag hade hoppats på.
Så smart som jag är, gick jag in i kodmallen och tänkte att jag kunde ändra där.

Det gick åt skogen!!!

Varför skulle jag in där och pilla?? Det är inte jag själv som har gjort kodmallarna och nu har jag ingen aning om vad jag "råkade" ta bort och vet inte heller hur fan jag får tillbaka skiten.

Crap!!

När jag kommer hem i kväll ska jag sätta mig ner och lösa mitt lilla bildproblem. Suck


MTV Movie Awards 2010

Publicerat: 2010-06-09 / 06:55:55 | Kategori: Livet
Satt och kollade på MTV Movie Awards igår kväll och jag höll på att dö när jag såg Jennifer Lopez och Tom Crusie dansa.
Tom hade gått in i sin roll som Les Grossman från Tropic Thunder... så j**la rolig!! :D

Kanske inte den bästa kvaliten men men... Njoy!




Långsamt....

Publicerat: 2010-06-07 / 15:54:54 | Kategori: Livet

Det känns som att tiden står still!
Varje gång jag kollar på klockan så har det gått max 10 minuter... Annars brukar dagarna gå fort men inte nu.

Jag vill bara att klockan ska bli 17 så att jag får gå hem.

Helgen rusade fram i full fart. I fredags passade jag på att gå hem tidigare men upptäckte ganska fort att jag kunde lika gärna varit kvar på jobbet i 2 timmar till. När jag kom ner till centralstationen i sthlm stod nämligen tågtrafken still.
Det hade hänt en arbetsplastolycka vid Tomteboda. En person avled och en blev skadad. Otäckt att sånt händer..
Tågtraftik stod helt stilla i 3 timmar. Ni kan tänka er hur mycket folk det var som väntade. Enligt tidningarna så var det tiotusentals som väntade på att få komma med tågen.

Jag kom med ett tåg som gick kvart över sju och som tur var ganska tomt med folk. Alla andra hade tryckt in sig i tåget som gick några minuter före.
När jag kom hem så blev det ett glas vin och sen gick jag och la mig tidigt.

På lördagen tog jag en promenad ner till stan och mötte mamma. Hon beställde nya glasögon jag shoppade en riktig sommarklänning.
På kvällen sen var jag hos Tina. Fick i mig lite för mycket vin och blev kanon... men kul hade jag.
Jag mådde som jag förtjänade dagen efter kan jag lova. hahahahaha
Det var tur att jag hade tvättstugan och slapp springa ute i solen och hjälpa till på städdagen.
Puh.. det fixade jag inte! Det var skönare att vara inne och vika tvätt när man har ont i skallen.

Veckan planer är ganska enkla... jobba in lite tid, försöka träna (jag har blitit lite lat av mig på senaste tid) och även umgås med min älskling.


Grattis bästa Tina!

Publicerat: 2010-06-03 / 14:05:38 | Kategori: Livet
Det är ingen vanlig dag, för det är bästa Tinas födelsedag!!!

Grattis vännen! Bara 1 år kvar till kärring. :P

Jag hoppas att du får en superbra dag!!




Bröllopsbonanza

Publicerat: 2010-06-02 / 16:02:52 | Kategori: Livet

Jag är överlycklig att tv4 visar repris på ”Bröllopsbonanza”. (Vardagar kl 21,00 tv4plus)
Precis vad jag behöver nu.

Massor med tips, trix och att få följa olika par på deras resa mot altaret. Det är nästan så att jag sitter med papper och penna i högst högg… men det kommer nog snart. Haha

Idéerna haglar i min hjärna. Det finns mycket jag skulle vilja ha, många jag vill bjuda men tyvärr så handlar det om en pengafråga. Budjeten är inte super stor och då får man välja bort lite saker eller göra en billigare variant av det. Man behöver ju inte ha det dyraste vinet eller den största limousinen.

Frågorna är många…

Hu många gäster?

Vilken mat ska vi ha?

Vilken typ av fest?

Ska man ha en professionell bröllopsfotograf eller ska man välja en kompis som duktig på att ta bilder?

.. och sen ett par hundra frågor till. Jag förstår varför det tar sån lång tid att planera ett bröllop.

Men jag klagar inte.. tvärtom! Jag läser tidningar, böcker och googlar varje dag om bröllop. Är inne på bröllopstorget forum och läser vad och hur andra ska ha det.

Jag tycker verkligen att det är super kul!!

Bokade även festlokalen idag... yeah!! Brunnby Gård blev det. Den var helt underbar med stora ytor både inne och ute, man får mycket till ett bra pris.

Jag håller på att göra en liten checklista, har hört att det kan vara bra.
Det är inte så mycket som är klart men vi har gott om tid.

Bestämma datum: KLART!
Bestämma kyrka: KLART!
Boka kyrka:
Ordna festlokal: KLART!
Tärna/tärnor: KLART!
Bestman:
Fotograf:
Bestämma gästlistan:
Färgtema:
Fixa inbjudningskort/placeringskort/festprogram:
Skicka inbjudningskort:
Prova/Beställa bröllopsklänning:
Präst:
Musik till kyrkan
Maten:
Ordna toastmaster/madam: KLART!
Ordna bröllopskläder till Patrik:
Bestämma blivande efternamn:
Brudbukett:
Boka frisör/sminkös:
Bestämma/Fixa örhängen/halsband:
Ringar:

Jag har en känsla av att lista kommer att bli lllåååånnnnnggggg. :D


Mobilfria dagen?

Publicerat: 2010-06-01 / 10:42:09 | Kategori: Livet
Hörde på radio i morse att det idag är Internationella Mobilfria dagen. Jag hade ingen aning om att det fanns en sån dag...

Mobilfria Dagen är en temadag som hålls den 1 juni varje år sedan 2002 på initiativ av Mossenmarkska ljudfonden. Då uppmanas alla mobiltelefonägare att stänga av sina telefoner för att låta tystnaden råda. Uppmaningen ska bidraga till en ökad ljudmedvetenhet och aktsamhet om den gemensamma ljudmiljön och erbjuda en dag till ljudvila för såväl användare som ofrivilliga lyssnare.

Om ljudet är avstängt, räknas det??

Undrar hur länge man skulle klara sig utan mobilen... jag kan knappt gå till ica utan den. :S



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus