Sommar, sommar och sol!!

Publicerat: 2011-06-30 / 08:53:46 | Kategori: Livet
Vilket underbart sommarväder det är! Jag vill verkligen INTE sitta inne på kontoret utan vara ute och sola och bada. Längtar till semestern... bara 3 veckor kvar! Det blir första gången på 6 år som jag har semester i juli, jag brukar alltid ha 2 veckor i slutet av augusti.
Den här semestern är dock helt olik alla andra jag har haft... Jag ska gifta mig! <3

I dag är det sista dagen att anmäla sig och det är bara 30 dagar kvar!!!
Börjar jag bli nervös?? Svar: JA!
Jag börjar även bli lite nervös inför en ev möhippa.... jag har ingen aning om när, var eller hur det blir. Allt kan hända och det är just därför jag är nervös. Vågar jag lita på mina vänner? Klart jag gör... tror jag.. hahahaha

I går kväll var jag ute på Lövudden och lyssnade på vår solist Lisa, som hade arragerat "Musik i sommarkväll" i kapellet. OMG vilken underbar röst hon har!! Jag sjung en av låtarna som vi ska ha på bröllopet och jag hade svårt att hålla inne tårarna... hur ska det då gå på själv bröllopet? Kommer att gråta floder. haha



Midsommar i Leksand

Publicerat: 2011-06-28 / 22:37:42 | Kategori: Livet
Förlåt att det har dröjt lite sen jag skrev sist men vi kom hem sent i söndags efter vår lilla resa till Leksand. I går fungerade inte vårt Internet som det skulle.
Nu är jag dock här igen! :D

Midsommar spenderades som sagt i Leksand, i vår vän Daniels föräldrars hus/stuga. Det ligger några mil utanför Leksand vid en enormt vacker sjö. Vilken lugn och fridfull plats! Det var precis det jag behövde.. en plats där jag kan vila själen. Jag hade kunnat stanna en hel vecka.
Vi åkte upp vid 17-tiden på torsdagen och när vi kom fram började festen. Sen var det party nonstop tills vi åkte hem på söndagen.
På självaste midsommar afton gjorde grabbarna en egen midsommarstång, det lagade/grillades en herrans massa mat och stämningen var på topp. När klockan närmade sig 20 hoppade vi in i taxin och åkte in till Leksand för att titta på när de reste midsommarstången och att själklart dansa "små groddorna". Det var lite häftig att se minst 2000 pers dansa runt stången.

Efter knappt 3 timmar i Leksand åkte vi tillbaka till stugan där festen brakade loss. Jag och Carro fick någon "Lilli & Sussie" hjärnsläpp och körde "oh mama" flera gånger i rad. haha
Vi mådde som prinsessor hela natten.... tyvärr inte lika bra morgonen efter. Fy f** va dåligt jag mådde!! Det var länge sen jag mådde så piss! Jag var inte människa förrän kl 18 på kvällen... och då festade vi igen. haha

Hela helgen har varit kanon rolig och hoppas att vi kan göra om det nästa år!

I morgon ska jag lägga upp lite bilder från helgen men om ni är min vän på facebook kan ni se alla bilder där. :D
Jag är ruggigt trött nu och ska sova.

Natti natti!!


Midsommar!

Publicerat: 2011-06-23 / 16:34:50 | Kategori: Livet
Äntligen är det midsommar. Vi ska fira det uppe i Leksand med ett dtort gäng vänner. Det kommer att bli helt galet och riktigt kul!
Jag kanske låter lite löjlig nu men det är sista gången som jag och Patrik firar midsommar som pojkvän och flickvän. Känns lite konstigt.. hihi

Dags att åka. Ha en trevlig midsommar!!

Puss & kram

Lycklig!

Publicerat: 2011-06-23 / 08:23:10 | Kategori: Livet

Jag är lycklig!
Lycklig över att ha en underbar blivande man, en familj som stöttar och hjälper till, bra vänner som finns vid min sida och äntligen fast jobb. :D
Trots allt strul och kaso som har varit i mitt liv tidigare så är jag lycklig. Man kan inte förändra det förflutna, bara blicka famåt och se till att framtiden blir bättre! Det är precis så jag tänker göra, jag bestämmer själv hur mitt liv ska vara. :)

Jag är en person som tror på ödet och igår fick jag ännu ett bevis på att ödet spelar in många gånger. Hade inte jag och Patrik åkt ner till Tyskland, hade vi aldrig träffat en kille som jobbar som guldsmed. I går var jag in i hans butik, Tengströms Guld, och efter bara några minuter hade vi hittat MIN vigselring. Den är hans egen design som vi ska göra om lite för att den ska passa mig perfekt, precis som jag vill ha den. :D
Lycklig!

Allt börjar äntligen falla på plats, bröllopet och livet. Underbart! <3

Alla har rätt att vara lyckliga!


"Happiness is so hard to find.
Once you find it,
you better hang on thight
or you will lose it"


Nu finns det ingen återvändo...

Publicerat: 2011-06-21 / 11:46:58 | Kategori: Livet

Jag har anmält mig till Blodomloppet den 31 augusti! 1 mil ska jag springa ta mig igenom tillsammans med Patrik.

Vad har jag gjort??? Snacka om att jag måte börja träna... min kondition är lika med noll och jag ska springa med hurtbullen Patrik. åååhhhhh jösses.. haha


Träffa prästen

Publicerat: 2011-06-20 / 15:21:57 | Kategori: Bröllop
I dag ska vi träffa prästen som ska viga oss. Han heter Hans Degreus och var min konfirmandpräst. Jag har ingen aning och inte heller några förväntningar inför mötet. Det är första gången vi gör något liknade.
Jag är glad att vi fick en präst som känner någon av oss, då blir allt mer personligt och avslappnat under själva vigseln.
Så fort jag kommer hem från jobbet ska jag slänga ihop en sockerkaka. Måste ju bjuda på något till kaffet. :)

Jag är fortfarande lite sliten efter tysklands resan. Stel i benen och ont i ryggen... sen ska vi inte prata om hur trött jag fortfarande är. Jag måste se till att gå och lägga mig tidigt ikväll.


Hemma!

Publicerat: 2011-06-19 / 13:58:22 | Kategori: Livet
Åh vad skönt det är att vara hemma igen och att ha få sovit i en säng.

Vi rullade från Hallstahammar mot Tyskland i fredagseftermiddag med 2 bussar. Det var förutom mig, Patrik och Tina, ca 20 pers i varje buss. Dom hade tagit bort en massa platser så att vi kunde packa bussen med all alkohol. Smart!
Resan ner gick ganska bra. Vi körde nästan non-stop hela vägen, stannade en gång för att äta på ner resan och en gång på tillbaka resan. Grabbarna höll igång hela vägen ner.. det var en riktigt fest, vilket gjorde det lite svårt att sova.

Vi tog färjan från Helsingborg över till Helsingör vid halv ett tiden på natten och var sen framme hos Calle i Burg kl 4 på morgonen. Det var redan då mycket folk och det tog en j**** lång tid innan alla hade fått alla sina beställningar och att sen packa in det i bussen. Vi var klara att rulla därifrån kl 8.
Tack vare att (nästan) alla hade varit vakna hela natten så blev hemresan lugn och skön. Men satans vad stel man var i hela kroppen. Att sitta/sova i en buss i 28 timmar är inte så speciellt skönt. Jag har fan ont i hela kroppen! Men det var värt det! haha
Nu har vi all alkohol plus lite till som behövs till bröllopet. Vi fyllde 2 bilar med 40 plattor öl/cider, 30 dunkar vin, nårga flaskor whisky, vodka, vinflaskor och 1 paket vingummi. Sweet!!

Lite bilder från vår resa:


Inne i bussen


Vacker solnedgång vid Vättern


Tinas sovkoja.. haha


Grabbarna spelar kort mitt i natten


Allt levererat till bussen. Nice!


Jag och Tina väntar snällt i regnet på att vår leverans


mmm... gott :D


Bil nr 1


Bil nr 2


Som sagt, jag tror att vi har så vi klarar oss :D

Nu kan jag pricka av alkoholen och upptäcker ganska fort att nu har vi bara lite gerjer kvar att göra och sen är allt klart inför den stora dagen. YEAH!

Dags att ta hand om tvätten och sen ska vi över till min bror Mattias. Han fyller år nästa vecka och vi ska fira honom.. Han har fått 1 platta öl och 1 platta färdigblandad Mojito av oss i present. Han fick det redan i går när han hjälpte oss med hemfrakten. En riktigt bra present. :D

Ha en bra dag!!


Deutschland, here we come!

Publicerat: 2011-06-17 / 15:08:59 | Kategori: Livet
Om en timme kommer Patrik, Tina och svärfar och hämtar mig från jobbet. Sen drar vi i väg till Hallsta för att hoppa på en buss ner till Tyskland för att inhandla all alkohol till bröllopet.
Det blir en lång resa men samtidigt tror jag att det kommer att bli jätte roligt. Som man brikar säga, det blir så roligt som man gör det. :D
Vi kommer fram kl 3 i natt och då ska vi ta en lite trip in i butiken och inhandla det vi missade att beställa. Det blir nog totalt 500 kg som vi tar med oss hem. Nice!!

Jag har inte varit i Tyskland sen jag var 16 år.. tur att jag inte behöver prata tyska, den tappade jag för många, många år sen. Nu är det bara några få ord och meningar som är kvar i minnet.
Jag tycker att det är lite synd att jag inte fortsatte med tyskan och att både mamma och mormor närstan glömt allt. För de som inte vet är mamma och mormor från Tyskland och kom till Sverige i början av 50-talet. Ska nog kanske ta upp tyskan igen... orkar jag det? Vi får se.

I går fick jag veta att jag fått en fast tjänst på jobbet. Så j****a kul!! Jag är oerhört glad att vara tillbaka och att jag får stanna kvar tills... ja, tills dess jag inte vill vara det längre. hahahaha
Nu kan jag och Patrik verkligen börja leva livet och börja planera för framtiden utan att vara orolig om jag har något jobb nästa år. Den känslan att veta att man har ett fast jobb är helt obeskrivlig.. det går inte att förklara. Jag är så lycklig just nu!


Jag och Patrik firade med tacos, rött vin och Taittinger Champagne. Helt underbart!

Ha en trevlig helg!! Det ska jag ha!!


Fotograf

Publicerat: 2011-06-15 / 09:51:40 | Kategori: Bröllop
I går kväll träffade vi vår fotograf, Alex Lundvall. Vi hade stämt möte ute vid Skerike kyrka och det tog lite tid innan Alex hittade dit. Han är från Eskilstuna och då är det inte lätt att hitta i Västerås.
Han var jätte trevlig och hade många idéer på vart och hur vi ska fotas. Av det jag har sett på hans hemsida så är han riktigt duktig! Jag tror att det kommer att bli kanon. :)

På vägen hem svängde vi förbi Grekiska kolgrillsbaren och hämtade upp mat. Jag hade varit till systemet och köpt en flaska av det röda vin som vi har beställt från Tyskland. Måste prova det innan vi hämtar alla dunkar. Vinet var lättdrucket och gott, jag gillade det :D

Det mesta börjar komma på plats nu inför den stora dagen. Nästa vecka åker vi till Smycka i Sala och beställer min ring. Efter mycket om och men så har jag äntligen bestämt mig.
Sen är det bara festhäften, dekorationer och bordsplaseringen kvar. Yeah!!


Underbar helg!

Publicerat: 2011-06-12 / 12:47:03 | Kategori: Livet
Jag har haft en helt underbar helg!

I fredags var jag på studentfirande i Irsta. Min äldsta storebror Patriks bonus son Jimmy tog studenten. Det var en riktigt trevlig dag, vackert väder, god mat och trevliga människor.
På kvällen hyrde jag och Patrik "The Kings speech". En riktigt bra film, se den!
Jag kände mig som en pensionär när jag gck och la mig kl 23.. haha

I går samlade vi ihop ett gäng och åkte ut till Sundängen, det ligger vid Ängsö. Vädret var kanon för årets första dopp i Mälaren. Jag var först i och det var jätte kallt i början men sen blev det skönt. :)
Vi var där ute i 5 timmar och jag fick en jätte fin röd färg. hahahahaha I dag ser det dock mycket bättre ut. N är jag brun och inte längre röd.
På kvällen cyklade vi till Tina och Per för en grillkväll. Det blev en lugn tillställning, vilket var super skönt.

I dag ska vi träffa vår solist för första gången. Hon heter Lisa, är 17 år och jag hittade henne via en annan blogg. Jag har sett några klipp från youtube och hon har en underbar röst. Rösten kombinerad med de låtar vi har valt kommer att bli perfekt. Det kommer att bli ett gråtkalas framme vid altaret. <3




Sommaren är här!

Publicerat: 2011-06-08 / 08:02:26 | Kategori: Livet

Vilken högsommarvärme det var igår!! 29 grader i skuggan hade vi hemma hos oss på eftermiddagen. Helt underbart!!

I dag ska det inte bli lika varmt, bara 24 grader och det ska väen komma regn och åska. Mysigt!! Jag älskar när det åskar!
När jag var liten brukade jag och mamma sitta ute på uteplatsen och kolla på alla blixtrar. Det gör jag fortfarande, om det inte regnar in på balkongen så att säga. :D

Om några timmar ska jag iväg till sjukhuset och träffa en neurolog. Efter att ha väntat i nästan 3 månader ska jag förhppningsvis få svar på varför jag har nedsatt känsel och ont i huden på min vänstra sida av kroppen. Det skulle vara så skönt att få ett svar och kanske få behandling. Helst innan bröllopet.... och det är inte lång tid kvar nu. Bara 7 veckor kvar!!!


Cristina & Niklas

Publicerat: 2011-06-04 / 18:01:56 | Kategori: Livet
I dag har vi varit på bröllop. Patriks barndomskompis och fd granne Cristina gifte sig med sin stora kärlek Niklas. Tina var också med på bröllopet. Hon känner Cristina sen gymnasiet och hade gjort bruden makeup. :)

Det var ett vackert bröllop och de båda var underbart fina. Vi önskar dom all lycka i äktenskapet!!

De vackra paret!





Tina och jag


T-Forden från 1923. Den här bilen tillhörde min pappas morfar och efter att ha varit på vilovägar i många år kom den tillbaka till släkten Johnsson 1998. Min farbror Pär ställde upp som chaufför, han är goda vänner med Cristinas föräldrar sen många år tillbaka. Den här bilen ska även vi åka i om några veckor. :)


<3 kärlek <3

Nu ska jag cykla ner till stan och grillkväll med tjejerna.

Ha en trevlig kväll!!


Brudskorna

Publicerat: 2011-06-03 / 19:18:24 | Kategori: Bröllop
Mina brudskor hittade jag för några månader sen på Ryns. Det var min blivande svärmor som såg en annan modell med öppen tå men när jag såg dessa blev jag kär! Priset var inte så farligt heller, 400 kr.
Jag fick veta att skorna inte töjer sig och blev lite orolig att jag skulle få ont i fötterna. Efter lite hjälp från expediten kom vi fram till att jag skulle ta en större storlek, fötter sväller på sommaren när det är varmt och skulle de fortfarande vara lite stora kan jag lägga in inlägg.
Nu när jag har börjat gå in skorna (i den här värmen) så vet jag att det var ett klokt beslut att ta en större storlek.


8 cm höga

Det kommer att ta några många timmar att gå in dessa. Jag ska även kunna dansa i dom. :)
Sweet!!! Bara 8 veckor kvar!! :D


Grattis Pink!!

Publicerat: 2011-06-03 / 13:07:15 | Kategori: Livet
Artisten Pink och hennes man Carey Hart har blivit föräldrar. I torsdag kom deras dotter Willow Sage Hart till världen. Nu väntar alla med spänning på bilder.



Stort grattis till er!!




Kristi Himmelsfärdsdag

Publicerat: 2011-06-02 / 21:12:22 | Kategori: Livet
Det bästa med att jobba på kontor är att man får vara ledig på röda dagar... som idag. :D

Även fast jag fick sovmorgon så var jag iaf uppe vid åtta tiden. Kunde inte somna om när jag vaknade och bestämde mig för att ta en powerwalk på 1 ½ timme.
På eftermiddagen var jag och Sanna ute och shoppade lite. Jag köpte lite grejer som behövs till bröllopet och en ny inneslang till framdäcket på cykeln. När jag kom hem slängde jag in en bakpotatis i ugnen och passade på att fixa däcket.
Det var första gången jag gjorde det och måste erkänna att jag är stolt över att jag lyckades helt själv. Jag får tacka pappa för att han är en bra lärare... han visade mig hur man gör när han bytte inneslang på bakdäcket för inte så länge sen.
När jag nu ändå håller på fick jag för mig att göra muffins så här på kvällen. mmmm vad goda dom blev!! Finns en risk att jag kommer att äta upp alla. hahahah

I morgon ska jag jobba igen. Det är visserligen en klämdag men jag har nyss börjat på jobbet och känner inte för att slösa de få semesterdagar jag har. De väljer jag att lägga på annat och eftersom Patrik är på kryssning till på fredag så kan jag likagärna jobba. För mig gör det inget och jag tror att det kommer att vara lugnt och skönt på kontoret i morgon.

Nu ska jag hälla upp ett till glas vin och kolla på "Criminal Minds".
Ha en trevlig kväll!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus