6 månader

Publicerat: 2012-01-30 / 15:08:56 | Kategori: Livet

I dag är det 6 månader sen jag och min stora kärlek Patrik gifte oss! Det känns som att det var igår... tiden går fort ibland. 
Hela jag fylls av värme och jag får ett stort leende när jag tänker på den vackra juli dag då vi sa ja till varandra! <3

Den lyckligaste dagen i mitt liv! Jag älskar dig Patrik!! <3


Nya designen!

Publicerat: 2012-01-29 / 17:49:34 | Kategori: Livet
Syns inte den nya?? Tryck F5 så kommer den fram.

Vad tycks??

Jag orkade inte bråka med den andra, det visade sig att den var inte gjord för blogg.se utan någon annan typ av blogg-sida. Jag har varken tid eller lust att göra om den så att den passade och valde istället att ta den här.

Jag är nöjd och det är det viktigaste!!

Allt har gått jätte bra med lilla Gariel under helgen. Han somnade som en stock i går kväll och vad jag har förstått av Patrik har han levt rövare i sängen när han sov. Jag hade valt att sova på soffan och vaknade till några gånger i natt när han pep till. Runt kvart över sju i morse vaknade han och kom och kröp in under täcket med mig en liten stund. Sen kollade vi på barnprogram och film ett bra tag. Varför stressa när man kan chilla i soffan?!? hahaha
Vid evla tiden drog vi på oss varma kläder och gick iväg till pulka backen. Det gick väl så där... lekparken var däremot roligare. Vi var bara ute i lite över en timme innan vi gick hem och gjorde lunch och sen körde vi hem honom till mamma Helena och pappa Johan.

När vi kom hem var det bara att börja städa upp leksaker. Patrik valde att dammsuga medans jag tog hand om all tvätt. Nu slappar Patrik och spelar xbox och jag har fixat med bloggen. Allt är snart klart med tvätten och då ska jag börja med maten. Det blir tacos!! Ovanligt eller hur?? haha.. jag tror vi äter det varje helg. SSSååååå gott!! :D

I morgon är det tillbaka till verkligheten och då ska jag ta tag i min träning. Ja, jag vet... jag säger det varje vecka. Men nu börjar jag bli så j***a trött på att må dåligt och att ha en så dåligt självbild... orkar inte mer! Jag måste ta fram kämparandan som jag vet finns därinne någonstans och sparka den i arslet så att det händer något!! Nu j***ar!!!!!!

Ha en trevlig söndag!!


Barnvakt

Publicerat: 2012-01-28 / 22:15:53 | Kategori: Livet
I dag är vi barnvakt åt Patrik systerson Gabriel. Ett charmtroll utan dess like på 2,5 år och som dessutom sover kvar hos oss. Han föräldrar behöver få lite vila så vi ställde upp.

Gabriel fick följa med oss till min bror Mattias och fira hans son Elias som har fyllt 11 år i veckan. Allt har gått jättebra och han somnade precis i vår säng. Patrik ska sova med honom därinne och jag tar soffan. Frid och fröjd!
Hoppas han inte vaknar kl 6 i morgonbitti bara.. Det är tur att han har Patrik vid sin sida så att han inte blir rädd när han vaknar.

Nu ska vi se hur länge en själv orkar vara vaken.. jag gissar att jag sover innan elva. haha

Ha en trevlig kväll vad ni än gör!


blogg.se/stil??

Publicerat: 2012-01-27 / 18:12:17 | Kategori: Livet
Jag blev lite förvånad när jag skulle logga in på min blogg och upptäckte att blogg.se har blivit ett modeblogg ställe... Det är väl kanske inte det första man tänker på när man läser min blogg!
Visst gillar jag kläder, smink och självklart skor men jag är inte den som lägger upp "Dagen outfit" precis. Kanske ska börja med det då och se hur min statistik minskar eller kanske t o m ökar.. jag menar, vem vill se vad en fet stor tjej som jag har på sig till jobbet. Eller???

Om ni vill det så säg gärna till!

Jag gillar att fota mig själv så om folk vill se vad jag har på mig när jag går till jobbet eller ut för att träffa vänner så gör jag det. :D

I kväll ska jag och min kära man träffa bästa Tina och Per. Vi ska äta middag och fira deras 7 års dag! <3
Efter det ska vi ner till Strike och bowla. Det ska bli sssåååå kul!!!

Ha en trevlig kväll!!


Torsdag

Publicerat: 2012-01-26 / 21:04:40 | Kategori: Livet
I dag har det varit en ganska fartfylld dag. Halva dagen har jag varit med och flyttat ett akiv på jobbet. Jag kommer att ha en rejäl träningsvärk i armar och axlar i morgon. Jag behövde inte gå till gymmet i dag, fick all träning på jobbet :)

Efter jobbet var jag i väg till optikern på Smarteyes och kollade synen. Den var inte den bästa.. vilket jag iof redan visste så nu är det glasögon som gäller varje dag, hela tiden. Det känns lite men sånt är livet, inte mycket att göra.
Det kommer nog att ta ett tag innan jag har vant mig men det löser sig. Jag hittade ett par grymma bågar och nu är det bara att vänta. Om ca 2 veckor kommer dom. :D

Nu ska jag kolla på "Biggest loser Sverige" och sen sova.


Det går inte som jag vill!!

Publicerat: 2012-01-25 / 15:02:46 | Kategori: Livet
Min nya bloggdesign funkar inte som jag vill! gggggrrrrrrrrrrrrrr

Jag ska försöka få till den i kväll annars byter jag till någon annan. Blir så trött när det inte funkar!

I dag är det den 25 januari.. LÖN!! Självklart så blev det fel på lönen.. igen! Jag hoppas att löneavdelningen kan fixa det så att jag får alla pengar som jag har rätt till. Annars så fick jag en bra lön som jag kan leva på. :)

Jag ska gå och boka tid hos en optiker efter jobbet. Synen börjar bli sämre, jag ser både suddigt, dubbelt och har en lätt huvudvärk när jag har suttit framför datorn i några timmar. Får se om jag kanske måste skaffa glasögon..

Min söta man har blivit sjuk. Han gick hem från jobbet med förkylning och blir säkert hemma resten av veckan.. hoppas inte att jag blir sjuk bara. JAg har varit förkyld i flera veckor och vill inte bli sämre. Har varken råd, tid eller lust att vara sjuk. Sssååååå tråkigt!!!

Ha en underbar dag!


Ombyggnad pågår!!

Publicerat: 2012-01-23 / 22:16:46 | Kategori: Livet
Jag håller på att byta ut min bloggdesign och den kommer att bli klar i morgon.

Söndag!

Publicerat: 2012-01-22 / 13:50:36 | Kategori: Livet
Åhhh vilken lugn och skön helg jag har haft! I fredags var Sanna här. Vi käkade, pratade och spelade lite kinct. Det var superkul att se henne igen.. det var ett tag sen.

Lördagen började lite tråkigt. Jag hade ssåååå j***a ont i magen. Vet inte varför men som tur var gick den över mot kvällen. På eftermiddagen var vi hos min bror Patrik och firade hans sambo Maria som har fyllt 40+ och när vi åkte därifrån svängde vi förbi Grekiska kolgrillsbaren och hämtade mat. Gudomligt gott som vanligt! I love grekiskt!! hihi

På kvällen mös vi bara i soffan och kollade på tv. Vi började titta på P3 Glud galan men slog över till en av filmkanalerna och kollade på skräckfilmen "Devil". Den var bra!! Kan jag rekomendera men kanske inte av den som ogillar hissar. hehe

I dag tar vi det ganska lugnt. Vi gjorde äggröra och bacon till frukost, jag har tagit hand om all disk och plockat lite. Nu dricker jag kaffe, kollar på "Girls of the playboy mansion" på kanal 5 och facebookar. :) Vi ska snart åka till återbruket och slänga lite skit.

TGIF!!

Publicerat: 2012-01-20 / 10:08:42 | Kategori: Livet

Tjohooo.. helgen är här igen! Jag tror att det blir en ganska lugn helg men man vet inte vad som händer. Man kanske bara slappar hemma eller går ut någonstans. Vi får se vad som händer.

I går var jag och Carro på IKEA och shoppade. Jag köpte ett nytt, större täcke, dra-på lakan, två gröna växter, en badrummsmatta och massa doftljus. Täcket var viktigast av allt och det jag hittade var helt perfekt. Inte för varmt eller svalt och dessutom var det stort. Nu passar alla mina påslakan som jag köpt på IKEA. Det var helt underbart att krypa ner i en nybäddad säng med det nya täcket i går kväll. :)

I kväll kommer Sanna över på middag. Det var jätte länge sen vi träffades och det ska bli kul att se henne. Vad vi ska äta har jag inte bestämt än men jag hittar säkert på något.
Patrik ska hem till min pappa och kolla på film tillsammans med min bror. Det blir några gamla klassiker med Clint Eastwood.

Jag har precis sett ett häftigt ljusfeneomen på himlen. Ett så kallat halo (ljusgård). En halo kan bildas i samband med att solen skiner genom höga moln som finns på himlen, exempelvis cirrostratus nebulosus. Molnen består av sexkantiga iskristaller och när ljuset bryts genom dessa så bildas en ring, båge, vertikalpelare eller bisolar runt solen.

Lite häftigt!!

Ha en bra dag!!


Måndag... igen..

Publicerat: 2012-01-16 / 21:56:46 | Kategori: Livet
Måste helgerna flya förbi så fort?? Jag hinner ju knappt andas och slappna av innan det är dags att gå till jobbet igen. Suck!!

Helgen har varit ganska bra. I lördags kväll var vi hos Tina och Per en stund och åt middag. Sen åkte jag, Tina och Anneli till en annan fest. Det var bara tjejer där och det var ok. Jag har haft roligare om jag säger så. Hoppas ingen tar illa upp nu.. men jag var sugen på att festa och det blev det inte.

På söndagen träffade jag Carro. Vi hade bestämt att ta en fika medans vi kolla på när grabbarna spelade innebany match. Det var kul att träffa henne... det var ett tag sen och jag kände att jag hade lite att ta upp. Det var skönt att få rensa luften och nu bara hoppas jag att det håller allt blir bra igen.
På kvällen gick vi över till Carro och Claes och fikade (igen). Det blev mycket kaffe den dagen. haha

Som sagt, elgen gick förbi fort och nu är det måndag. Dagen har varit bra, det är ganska lugnt på jobbet även fast jag har mycket att göra. Försöker att inte stressa upp mig, det är ingen vits. Man mår bara dåligt av att stressa i onödan.
Jag hade lovat mig själv att komma igång med träningen idag och det har jag gjort. Jag körde Dance Central 2 på Xbox kinect i 45 minuter... Första gången med tvåan och det blev svettigt. Kan man inte låtarna/stegen så får man jobba lite extra. Jag ska köra i morgon också.. har ju 50 låtar kvar att testa. hihi

Dags att sova nu så att man vaknar pigg i morgon. Natti natti!!


Helg!!

Publicerat: 2012-01-14 / 13:03:12 | Kategori: Livet
Åhh vad underbart det är med helg!! Inga måsten och inga tider att passa. Eller ja, idag har vi en tid att passa. Vi ska till Patriks syster Helena och fira hennes födelsedag. Det ska bli trevligt!

Det är ett helt underbart väder ute. Jag har precis kommit hem från en promenad och njutit av solen. Hoppas vädret håller i sig och att det snart är vår. Fast det skulle inte förvåna mig om det blir snöstorm och några meter snö i februari.. nu förtiden är vädret så konstigt. Det har väl med den globala uppvärmningen att göra och allt skit som vi gör för att förstöra vår jord. När man var mindre så tänkte man inte på det men nu gör jag det.
Jag fattar inte hur vi kunde vara så dumma och ta för givet att vår jord inte kan förstöras på det här sättet..
Oj vad allvarlig jag blev nu då... blir förvånad av mig själv. Det är nog bara så att jag vill att min framtida generation ska få uppleva riktiga årstider som vi har gjort.

I går var jag och klippte mig. Tanken var att bara klippa det långa håret upptill men det var ganska ojämt på sidorna så det blev en hel klippning. Det är kortare och snyggare nu. Jag kan göra en tuppkam hahahaha
Det enda som ska fixas nu är att lägga in en till blekning och sen är jag nöjd. :D

Nu ska jag ta en kopp kaffe coh fixa till Helenas fördelsdagsprensent.

Ha en underbar dag!!


Jag mår bättre

Publicerat: 2012-01-12 / 20:48:03 | Kategori: Livet
I går blev jag hemskickad från jobbet av chefen. Jag satt och frös, nös och mådde ganska dåligt. När jag kom hem såg jag att jag hade fått feber... suck!
Jag hatar att vara sjuk och speciellt när jag är sjuk helt själv. Inte för att det är roligt när min man är sjuk.. ni vet hur killar är när dom är sjuka, jösses, men det är roligare när vi är sjuka samtidigt. Då kan vi klaga till varandra och slåss om soffan. haha snacka om att jag har sjuk humor! :P

Efter väldigt mycket vila, vätska och lite nyponsoppa mår jag bra nu. Febern har varit borta sen lunchtid och jag håller tummarna nu att den håller sig borta. Jag vill vara frisk i helgen så att jag kan umgås med vänner. :)

Mitt nya liv som jag påbörjade i måndags har självklart blivit lidande. Jag kan ju inte träna när jag är sjuk men jag får ta nya tag så fort kroppen säger ok. Hoppas jag kan börja träna på måndag, jag måste komma igång annars går det åt skogen.

Nu ska jag kolla på Biggest Loser Sverige och sen hoppa i säng. I morgon ska jag vara pigg och glad. :D


En utmaning.. YES!!

Publicerat: 2012-01-10 / 17:37:56 | Kategori: Livet
I dag fick jag en utmaning! Att gå ner 5 kg till sommaren... den utmaningen tar jag!

Jag har redan påbörjat lite smått, jag går till jobbet varje dag men att gå 3 km per dag är inte mycket och nu blir det lite ändring i mitt dagliga schema. Jag ska träna minst 3 gånger i veckan, ska även försöka få motivationen att åka och simma 1 dag i veckan.
Så länge min egen självkänsla inte står i vägen så vet jag att jag kommer att fixa det. Kanske t o m tappa mer än 5 kg? Man kan alltid hoppas..

Hjälper ni mig och peppar mig??? Jag behöver all hjälp jag kan få... annars ger jag upp ganska fort och det vill jag inte den här gången. Jag måste gå ner i vikt!!!
Jag är ju för f** fet och det vill jag inte vara längre.

Det skulle vara ssååå j***a skönt om jag var lika smal som jag var när jag och Patrik träffades... fast det lär ju inte hända men i alla fall 10 kg lättare än vad jag är nu.

Snälla, hjälp mig så att jag fixar det här!


Underbar helg!

Publicerat: 2012-01-08 / 17:01:21 | Kategori: Livet
Helgen har varit skön och underbar!

I går var jag och Patrik på Flügger Färg och kollade på tapeter till arbetsrummet. Det var ganska svårt att välja men jag hittade en som jag gillade, bara hoppas att jag kan övertala Patrik. ;) Sen åkte vi till IKEA och kollade på bokhyllor. Nu gäller det att spara pengar så att vi kan göra som vi vill med rummet. Förhoppningsvis kan vi börja i februari.

På kvällen hade jag och Tina en lugn kväll med tacos och film. Det var jätte trevligt att vi fick umgås själva för en gångs skull. Det var länge sen och jag fick ventilera lite. Allt som har gjort mig ledsen, besviken och nerstämd var som bortblåst. På ett sätt känns det som att jag har fått tillbaka min bästa vän...
Tack Tina för att du är en underbar vän som orkade lyssna på mig! <3

Från och med nu ska jag ta bort det som gör mig ledsen och sluta bry mig om dom som inte bryr sig om mig. Jag ska bara vara runt folk som gör mig glad och som visar mig respekt. Jag ska leva det liv som jag vill. Inget eller ingen ska stå i min väg.

Dagen har varit bra. Jag och Patrik tog en promenad och njöt av solen. Vi var ute i över en timme, vilket var kallt men skönt. :)
Nu ska jag laga mat.. det blir kotlett i ugn med potatis. Gott :D
Senare blir det ost och kex och bara mysa i soffan! <3

Jobb, jobb, jobb

Publicerat: 2012-01-06 / 11:25:30 | Kategori: Livet
Det är en röd dag och jag jobbar. Tråkigt men jag har inget val. Just nu är det bokslut för dotterbolagen och jag har tagit över två stycken från en kollega som är på semester. Som sagt, tråkigt att jobba på en röd dag men det är dubbelt betalt och jag lär mig väldigt mycket. Det är första gången jag gör ett bokslut på ett dotterbolag och första gången jag gör allt.
Jag hade bokslut på några butiker i höstas men då gjorde jag inga bokslutsbilagor och fick se hur det ser ut hela vägen. Det får jag göra nu. :)

Helgen kommer annars att bli lugn. I kväll funderar vi på att bowla och i morgon ska jag träffa Sanna på dagen och på kvällen ska jag och Tina äta tacos och umgås bara vi två. Det var väldigt länge sen bara hon och jag umgicks ensamma. Jag kommer inte ens ihåg när det hände sist...
Det ska bli riktigt kul! :D

På söndag ska jag försöka få med min man till Runes Färger och titta på nya tapeter till arbetsrummet. Vi ska göra om det rummet helt. Skrivbordet ska ut och den stationära datorn vill jag att vi ska sälja. ¨Så om någon vill köpa en dator eller ett skrivbord... hör av er. Bra priser ;)

Nu hoppas jag att min kollega Martin ska komma så att jag blir klar någon gång.. vill inte sitta här hela dagen.

Ha en bra dag!!


Onsdag

Publicerat: 2012-01-04 / 16:53:21 | Kategori: Livet
Jag har knappt sovit på två nätter och är på allmänt dåligt humör.. Jag borde vara jätte trött och seg men det är jag inte. Jag vet inte varför jag sover så dåligt.. hoppas att det löser sig.

Det börjar bli mycket att göra på jobbet nu. Två dotterbolagsbokslut ska vara klara på fredag och idag fick jag in det sista materialet jag behöver. I morgon blir att dra upp tempot, jobba länge och hoppas att allt går som det ska. Även fast det är röd dag på fredag så ska jag jobba.. Det finns inga röda dagar på ICA när det är bokslutstider. Jag har dessutom 4 andra butiker som har bokslut så det finns att göra. ;)

I kväll ska vi hem till mina föräldrar. Min syster har kommit ner från Sundsvall och det ska bli jätte kul att träffa henne och barnen. Vi har inte setts sen bröllopet. Annars blir det en lugn kväll. :D

Nu ska jag slappa i soffan medans Patrik lagar mat.

Nytt år, nya möjligheter!

Publicerat: 2012-01-01 / 20:09:54 | Kategori: Livet
Gott nytt år på er alla!

Vi hade en ganska lugn fest hos oss igår. Jag hade gjort en massa snittar, fixat med snacks, dip och grönsaker. Tyvärr så fick jag slänga mycket.. alla var proppmätta efter middag och vi gick till en annan fest efter tolvslaget. Annars hade dom nog gått åt. :)

Jag älskar nyår. Man kan börja om på något sätt... glömma det förflutna och se framåt. Nyårslöftet är att bli mer hälsosam.. jag vill inte ha något specifkt löfte som att t ex gå ner 10 kg eller sluta röka, jag har sagt det förr och aldrig lyckats hålla dom. Att säga att man ska bli mer hälsosam låter bättre. :D

Årets första dag har varit lung och skön. Vi har mest slappat och tog en liten promenad i den vackra snön som har kommit under dagen.
Nu har vi precis ätit middag, jag gjorde fläskfilé med banan i currysås och ris. Det är sssååååå gott!! Strax ska vi se på "Jägarna 2". Hoppas den är bättre än ettan.. den tyckte jag inte var så bra.

Jag hoppas att alla haft en rolig nyår och att 2012 blir ett kanonår!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus