En vecka har gått....

Publicerat: 2012-08-30 / 21:38:03 | Kategori: Livet
Nu är det dags att göra en liten uppdatering, jag känner mig stark nog att göra det.
 
Först vill jag tacka ALLA för det stöd och den kärlek som Ni ger oss! Det betyder så mycket!! <3
 
Det har gått en vecka nu sen tvillingarna föddes. Det har varit en turbulent första vecka med mycket gråt, förtvivlan, förvirran, hjälplöshet och massor med kärlek. Patrik och jag är mitt i en stor kris och vi kämpar varje dag.
Tvillingarna gör framsteg och växer för var dag som går. Det är fortfarande enormt mycket ovisshet för vad som ska hända och jag går på nålar varje gång jag kliver in på neotalavdelningen på sjukhuset.
Här nere får man inte komma och gå som man vill utan de har fasta besökstider, 12-13 och 18-19 varje dag.
 
Än så länge så har vi bara fått röra lite någon gång men nu blir det mer för varje dag. Den lilla kontakt so vi får är ssåååå underbar och vi längtar tills vi får hålla i våra prinsar!
 
I morgon ska jag ta bort mina stygn och förhoppningsvis får jag duscha... vilket jag längtar efter. Jag måste påpeka att det är lite ganska annorlunda här nere från vad det är hemma i Sverige. Kommunikationen är inte den bästa. Jag har inte fått veta vad jag ska/får äta, dricka, hur jag ska röra mig eller tänka på ang såret osv. Jag har varit tvungen att kolla med min barnmorska hemma i Sverige och sökt på nätet efter all info och det verkar skilja sig ganska mycket mellan Sverige och Grekland kan jag lova.
 
Nu ska jag försöka få lite sömn... är helt slut.

Tvillingarna redan är här!

Publicerat: 2012-08-28 / 14:39:40 | Kategori: Livet
Natten till onsdag den 22 augusti hände det som inte fick hända.
Våra tvillingar Oscar och Victor kom till världen på ett akut och traumatiskt sätt genom akut kejsarsnitt på Kreata. Den ena tog all näring från sin bror.

Vi mår under omständigheterna ok och tvillingarna lever.

Vi ber er vänligen men väldigt bestämt att inte kontakta oss via telefon eller sms! Uppdateringar kan ni få från våra föräldrar.

Vi vet inte hur länge vi blir kvar på Kreta och när vi känner att vi orkar så hör vi av oss.

Tack för allt stöd vi fått hittills från familj, släkt, vänner, Ving, SOS International mfl!
 Nu drar vi!!!

Publicerat: 2012-08-16 / 06:08:55 | Kategori: Livet
Allt är packat och klart. Nu är det dags att hoppa in i bilen och åka till Arlanda.

Åhhh vad under bart det ska bli!!!

Ses om en vecka!!


Nu är det nära!!!

Publicerat: 2012-08-15 / 13:25:43 | Kategori: Livet
Vid den här tiden i morgon sitter vi på planet ner till Kreta. F*n vad nice det ska bli!
Sista resan innan tvillingarna kommer och planen är att bara slappa, njuta av lugnet och min kärlek. Inga mobiler som ringer, ingen dator utan bara vara med en bra bok i solstolen. :)

Nu ska jag åka iväg med mamma och inhandla det sista jag behöver innan det är dags att packa. Jag har inte så mycket sommarkläder men man tar det man har... kommer iaf att leva i bikinin hela veckan. haha

Ha en bra dag!


Börjar slappna av nu..

Publicerat: 2012-08-09 / 17:46:49 | Kategori: Livet
Nu har äntligen semesterlugnet infallit hos mig. Det brukar ta några dagar att varva ner och nu har vi hunnit med det vi skulle innan vi åker bort. 
Tvillingarnas rum börjar liknat något.. det är bara sängar, en liten fotölj och tavlor som ska upp men det kommer så småningom. Deras kläder är tvättade och ligger så fint i byrån. Kändes konstigt att vika de små topparna och strumporna ska vi inte prata om. Den känslan som gick genom kroppen är obeskrivlig... nu längtar jag som f*n efter de små liven.
 
Vi var på ultraljud igår också och tog en titt på prinsarna. De växer så det knakar. Vi fick ingen direkt vikt och längd då det är svårt att mäta dom när det är så trångt men om man kollar på de mått som barnmorkan tog så väger de ungefär 600 g/st och de är lika stora i längd. Vilket är superbra! Vi är lite oroliga att en ska sno mer näring men allt såg perfekt ut. wwwiiiii
Magen börjar verkligen bli stor nu. Det ser ut som att jag är i 8 månaden fast jag bara är i 6:e.. hur ska det sluta?? hahaha 
Jag kommer att vara stor som ett berg när tiden är inne. ;) Men jag gillar det! Det är mysigt att titta på magen och se när någon av grabbarna sparkar, man kan verkligen se det nu. Patrik har även fått känna sparkarna och tycker att det är häftigt. Det verkar vara väldigt livat där inne. Jag har även upptäckt att de är väldigt morgonpigga.... och de har inte fått det från mig, det är från sin pappa. Han är den morgonpigga i den här familjen, om jag får bestämma så skulle jag sova väldigt länge på morgonen. ;)
 
Nu ska jag börja göra mig i ordnign för kvällen. Vi ska till Grekiska Kolgrillsbaren och äta. :D
 
Ha en trevlig kväll!
 
 

SEMESTER!!!!

Publicerat: 2012-08-06 / 12:43:12 | Kategori: Livet
Äntligen är det dags för oss att ha semester. När alla andra börjar jobba får vi slappa. haha
 
I dag blir det mest slappa och njuta av tillvaron. Jag vill åka iväg någonstans och bara vara men jag har lite problem att få med mannen. Fast jag kan ju alltid lämna honom hemma så får jag lite lugn och ro ;P
 
Under den här veckan är det ganska mycket som händer. I morgon blir det IKEA för att köpa en bokhylla till tvillingarnas rum och sen ska den monteras upp samma dag. På onsdag är det dags för ultraljud igen. Längtar att få se mina prinsar.
På onsdag eftermiddag åker Patrik med en kompis ner till Göteborg för att kolla på Man United och Barcelona. Kul för dom. Hade iof varit häftigt men jag får snällt göra det på tv... fast det kommer jag nog inte att göra.
 
Annars ska det mest fixas i tvillingarnas rum under vecka. Nästa vecka drar vi till solen och värmen... KRETA!!! Sweet!!
 
Ha en underbar dag!!
 

Hjärtljud <3

Publicerat: 2012-08-02 / 21:57:43 | Kategori: Livet
I dag har vi varit hos BM för att få mitt moderskapsintyg, kollat blodsocker, mätt magen (vilken är för stor för den "vanliga" skalan hehe) och fått svar på mina blodprover.
Det visar sig att jag knappt har något skydd kvar för röda hund... Jag får se till att vaccinera mig på bb så fort tvillingarna har kommit. Fick även veta att det är dags att äta mer järn. Så nu knaprar jag järntabletter.
 
Men det bästa var att vi fick lyssna på våra prinsars hjärtljud.
Vilken underbar och mysig upplevelse!!
Två starka och snabba hjärtljud runt 150-160 slag. <3
 
Åhh vad jag längtar tills jag får träffa våra prinsar!
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus