Sista arbetsdagen för i år

Publicerat: 2010-12-30 / 07:55:52 | Kategori: Livet
Jaha.. nu gör jag min sista arbetsdag för året. Vi jobbar bara till kl 14, vilket är skönt. Efter jobbet ska jag gå till Nacka Forum och shoppa lite. Jag behöver ett par nya svart jeans. Hade tänkt ha på mig det på nyår. Första tanken var klänning men jag vill ha lite andra alternativ ifall det blir kallare ute. 

På tunnelbanan från Brommaplan, jag sov hos Louice i natt, satt jag och tänkte på vad jag gjorde för ett år sen. Då gick jag hemma med lön för att företaget jag jobbade hos hade gått i konkurs... Jag trodde inte då att jag ett år senare skulle sitta på Dustin och skriva detta. Tiden har verkligen flygit förbi i en rasande fart. 

Nu ska jag jobba vidare och bara börja räkna ner... 6 timmar kvar till hemgång. :)

Ha en underbar dag!!
 

Simply Faster

Publicerat: 2010-12-28 / 16:46:08 | Kategori: Livet

mms_img72555 (MMS)

Jag tyckte att jag var värd en sen julklapp och gjorde min beställning på Dustins hemsida kl 14,44. Kl 16,14 kom mitt paket. Snacka om snabb leverans! :) Jag har köpt en Kinect till xbox360 och spelet Dance Central. Nu ska det dansas så att fläsket försvinner snabbt. hehe Puss


Tiden rinner i väg....

Publicerat: 2010-12-28 / 11:49:34 | Kategori: Livet
Jag hinner ju knappt andas förrän det är en ny dag. Snart är det dessutom nytt år. Vart tog julen vägen? Vart tog året vägen??

Ja det har ju som sagt varit jul. Jag inledde julen med att vara sjuk.. det var mindre kul. Jag var feberfri på julafton, vilket var riktigt skönt. vi var hemma hos Patriks föräldrar tillsammans med hans släkt. När alla skulle åka hem, liftade vi med Patriks syster hem till mina föräldrar en liten stund.
Juldagen blev till en början lugn. Både jag och Patrik var ganska trötta och soffan var väldigt skön. Men på kvällen kände vi att vi var tvungna att vara lite sociala och åkte till Oskar och Zandra som hade fest. Det var trevligt! :)

Annandagen gick ganska långsamt. Vi tog det lugnt på morgonen och sen på eftermiddagen var vi hos mina föräldrar. Båda mina bröder kom också med familj och barn.
Jag och Patrik passade då på att fråga min storebror Patrik om han ville göra oss äran att vara toastmaster på bröllopet. Det ville han. Yeah!! Jag fick även veta från min mamma att jag inte behövde oroa mig för musiken... "det löser sig" var allt jag fick veta. Sweet!!

Nu är det inte många dagar kvar på det här året. På lördag är den 2011 och jag ser fram emot det. Det är året när hela mitt liv förändras. Jag ska (som jag sagt förut) ändra på en hel del saker med mig själv.
Motivationen är på topp, viljan är stark och stödet är stort. Några kilo lättare, sundare och rökfri är målet. Hjälper ni mig?? Jag behöver all hjälp jag kan få. :)

Det största som kommer att hända är ju självklart att jag blir fru Karlsson i juli. Det ser jag verkligen fram emot och längtar!! <3NEEEEJJJJ!

Publicerat: 2010-12-22 / 10:20:28 | Kategori: Livet
Jag är sjuk!!!! Ligger hemma med feber... what the fuck!! Det här är ju verkligen INTE rätt tid att blir sjuk... det är ju snart julafton. :(
Mycket vila och vätska är det som gäller. Det är tur att man har det mesta hemma, då slipper Patrik åka till apoteket.

Jag har bara en julklapp kvar och det är tur att man kan handla på nätet. Det är Patriks julklapp och det är inte lätt att hitta en julklapp till en person som hela tiden säger "vet inte" när man frågar vad han önskar sig. Till slut blev valet enkelt.. något som jag vet att han skulle älska och hans kompisar blir säkert avis. hehe
Den är dock dyr och jag hoppas han är värd det...

hmm jag tror nog att jag behöver förklara mig. Jag är inte så super glad på min käraste just nu. Ni tycker säkert att jag är löjlig men det skiter jag i.
Patrik och två kompisar ska åka till Egypten vecka 2. Han har lagt ner mer energi på resan än på att planera vårt bröllop. Jag frågade om han verkligen har råd att åka med tanke på att vi måste spara varje krona. Vi har inte varit så duktiga med sparandet och har knappt fått ihop några pengar. Jag känner lite panik över det och har gjort en budget över hur mycket jag kan lägga undan varje månad. Om jag inte handlar något till mig så blir det ganska mycket. Jag känner inte att jag har råd med något och sen säger han att han ska åka utomlands en vecka... Jaha, men vårat bröllop då? Skulle vi inte spara pengar?
Han säger att han har råd och jag får väl tror på det då.

Så, nu har jag spytt lite galla över det. Nu ska jag fylla på med te och återgå till soffan.

Ha en underbar dag!!

Jag vill inte bli sjuk!!!

Publicerat: 2010-12-21 / 11:26:30 | Kategori: Livet
Hela natten har jag frusit och svettats i ett. Nu sitter jag på jobbet och fryser och känner att febern är på väg. Det här är inte bra!!!

Jag vill inte bli sjuk nu när det är så nära till jul! Får proppa i mig en massa alvedon och hoppas att jag håller mig frisk... jag vill inte heller vara hemma från jobbet. :(

Det är bara 2 dagar kvar till julafton och igår pyntade jag lägenheten. Lite sent för att vara mig.. jag brukar annars börja pynta vid första advent men i år har jag inte haft tid. Granen fick vi också upp. Patrik var duktig och klädde nästan hela granen själv i år. Det är väl dags för mig att lita på att han gör ett bra jobb och det gjorde han. :D Den blev jätte fin.

Vi har även blivit klara med gästlistan till bröllopet. 74 personer inklusive oss har vi fått ihop men vi får räkna med att några faller bort och några respektive kanske kommer till. Som max har vi sagt 80 personer och det kommer vi inte att överskrida.

Nu ska jag fortsätta kämpa mot den eventuelle febern.. vill inte. :(


Konstigt 10 års jubileum...

Publicerat: 2010-12-16 / 11:57:15 | Kategori: Livet

Ja, det skulle man kunna säga... I dag är det exakt 10 år sen jag var med i en bilolycka i USA tillsammans med min amerikanska kompis Heather. Det var ingen allvarligt olycka men två bilar och fem personer var inblandade och bara jag blev skadad. Jag gjorde illa höger knä och fick en whiplash.

Det var mycket snö och halt på vägarna. Jag och Heather hade varit i ett köpcenter och när vi skulle åka där ifrån hände det. En ung tjej, 17 år, trodde att hon skulle hinna göra en vänster sväng innan vår bil kom. Det gjorde hon inte, bilen fick sladd och Heather stampade på bromsen... det var halt och bilen gled rakt in i den andra bilen. Det gick inte så fort, runt 30-35 km i timmen, men tillräckligt för att göra skada. Båda bilarna fick rejäla bucklor och stackars jag fick bli omhändertagen av ambulanspersonal. Jag kände inte av smärtan i nacken förrän flera timmar senare. Efter utlåtande från två läkare, rönken och allt man måste gå i genom fick jag veta att jag har en whiplash.
Inge kul men inte så mycket att göra åt det. Jag fick gå hos en jätte bra kiropraktor i USA och efter 2 månader var jag redo att åka hem.

Jag har en konstant smärta men inget jag tänker på varje dag. Jag har lärt mig att leva med det och vet hur jag ska göra för att förhindra att det göra mer ont. Men jag behöver bara ha lagt huvudet fel när jag sover för att få grymt ont i nacken och huvudet. :( Jag har även problem med domningar i höger ring- och lillfinger ibland... det är ganska drygt när det händer men jag ska vara glad att jag inte har det värre. Det finns människor som har det 100 gånger värre och som inte kan jobba pga skadan.

Jag hade tur att det inte var värre och att man lever. Så det är som sagt ett udda jubileum..

Ha en bra dag!! Det tänker jag ha. :)


Vi saknar en vän!

Publicerat: 2010-12-15 / 20:15:17 | Kategori: Livet
I går fick jag den hemska nyheten att min bästa vän Tinas underbara hund Casper har gått bort. Det gör så ont i mitt hjärta att Tina är tvungen att gå igenom något så jobbigt. Casper var hennes prins i 10 år och jag kan förstå att saknaden är enorm.
Tina har tur att hennes sambo Per finns vid hennes sida i sorgen, någon som hon kan gråta ut hos. Hon behöver inte gå igenom det här själv.

Döden är aldrig rolig, oavsett om det är en människa eller djur. Har man levt med personen/djuret under lång tid har man knytit band som ingen annan förstår. Band som sitter för evigt.

Tinas underbara prins (bilen är lånad från Per Ström)


Du är redan enormt saknad av alla. R.I.P Casper!

Mitt hjärta och tankar går ut till dig bästa Tina! Det finns inga ord som kan få dig att må bättre just nu och även fast det kanske inte känns så nu men tiden läker alla sår. Casper har fått sina vackra vingar och ligger på ett moln där uppe och tittar ner på dig. Din kärlek och alla minnen kommer ALLTID att finnas i ditt hjärta! <3

Tan hand om dig. Du vet att jag finns här dag som natt för dig!


Jag har visst flyttat????

Publicerat: 2010-12-14 / 11:40:30 | Kategori: Livet

Jag fick nyss ett sms från min kompis Erika i Sundsvall. Hon undrade om jag kanske hade bytt adress, till en i Stockholm.
"Nej, jag bor fortfarande i Västerås. Varför undrar du?"
Det visar sig att när man slår in mitt mobilnummer på hitta.se så kommer man till en annan Anna Jonsson (jag stavar mitt efternamn med ett h, Johnsson) och ett av hennes mobilnummer är MITT!! Hon har dessutom samma födelsedag som mig.... lite creepy!!!!

Nu till den stora frågan. Vem ska man kontakta för att ändra? Jag kan ju inte ändra någon annans uppgifter...
Ska ringa till 3 och kolla om dom kan göra något.

Vilken spännande dag det blev helt plötsligt!!


***********************************************************************
Allt är löst. Jag ringde först till 3 och kollade iaf den andra tjejen någon gång haft samma nummer men det var helt omöjligt fick jag veta. Den trevliga killen gav mig numret till hitta.se och en snäll dam hjälpte mig där. Det visade sig att jag och den andra tjejen hade fått samma kund-id. Hur man lyckas med det är ett mysterium men inom någon dag sak det vara löst. :D


Morgonpass

Publicerat: 2010-12-14 / 09:33:44 | Kategori: Livet
I morse körde jag ett morgonpass på gymmet. Det var många år sen jag tränade på morgonen och kände att jag skulle testa. Jag har oftast inte tid eller ork att träna på kvällen, varför inte köra på morgonen?!

Jag gick hemifrån redan 05,20 för att gå ner till tåget men kom på snabbt att jag inte skulle hinna med tåget om jag promenerade. Så jag tog bussen efter halva vägen. Väl på centralstationen i Stockholm möttes jag av ett litet problem... inställda bussar. Att bussar blir inställda kan man inte göra mycket åt men bristen på information... där blir man sur. Det är ingen som informerar att bussarna är inställda eller försenade. Skit irriterande!
Det var bara att traska ner till t-bannan och åka till slussen och sen buss därifrån. Jag tappade 35 minuter av min planerade träning. :(

Ja ja, jag fick ett bra pass. Armar, rygg och mage. Med tanke på att det var så länge sen jag tränade så är jag nöjd. Nu måste jag bara få in rutinen att träna... hur många gånger har jag inte sagt det utan att lyckats?? Alldeles för många men jag måste skärpa mig! Om jag vill få en snygg kropp till bröllopet så måste jag fan ligga i. Får dra mig till gymmet minst 3 gånger i veckan annars blir det bara pannkaka av allt.

Ett dröm scenario är att jag är så här snygg en vacker dag....


Lyckas jag?? Kanske.. vem vet.


Lucia!

Publicerat: 2010-12-13 / 13:27:25 | Kategori: Livet

Natten går tunga fjät
runt gård och stuva.
Kring jord, som sol'n förlät,
skuggorna ruva.
Då i vårt mörka hus
stiga med tända ljus
Sankta Lucia, Sankta Lucia.
Då i vårt mörka hus
stiga med tända ljus
Sankta Lucia, Sankta Lucia.

Natten är stor och stum.
Nu hör det svingar
i alla tysta rum
sus som av vingar.
Se på vår tröskel står
vitklädd, med ljus i hår
Sankta Lucia, Sankta Lucia.
Se på vår tröskel står
vitklädd, med ljus i hår
Sankta Lucia, Sankta Lucia.

"Mörkret skall flykta snart
ur jordens dalar."
Så hon ett underbart
ord till oss talar.
Dagen skall åter ny
stiga ur rosig sky.
Sankta Lucia, Sankta Lucia.
"Dagen skall åter ny
stiga ur rosig sky."
Sankta Lucia, Sankta Lucia.


Stress, press och lite sömn

Publicerat: 2010-12-09 / 10:02:32 | Kategori: Livet
Jag har ont i magen, huvudet, ryggen, sover dåligt och har inte mycket aptit. Det är lite för mycket att göra just nu... Jag som annars är sansad och lugn i de flesta situationer är nu super stressad!! Det är ett under att jag kommer upp ur sängen, så slut som jag är. :(

Vi har alldeles för mycket på jobbet och är dessutom underbamanade. Jag har knappt träffat min älskling på snart två veckor... Jag går upp tidigt på morgonen, jobbar, kommer hem sent, går och lägger mig.

I går bröt jag ihop på jobbet när jag upptäckte att vi inte skulle hinna med allt. Då är det inte kul!!

I dag är det inte lika mycke stress men det är fortfarande massor kvar som vi inte har hunnit med och sen måste vi börja komma ikapp inför nästa månadsbokslut som kommer att vara lika, om inte värre, jobbig. Då slåss vi mot mellandagar och kortare kontorstider. Får vi någon övertidsersättning när vi jobbar så mycket?? Näpp! suck....Det är tur att det snart är helg. Jag verkligen längtar till lite lugn och ro. Det enda som är planerat är Idol finalen på fredag, resten av helgen tänker jag bara vara hemma och umgås med Patrik... bara vi två. Det behöver vi!

Dags att jobba på... min önskan är att kunna gå hem i tid.. helst idag.


Idol finalen!!!

Publicerat: 2010-12-07 / 17:32:04 | Kategori: Livet
Jag har vunnit två biljetter till Idol finalen på fredag. Jippi!!!!

Eftersom Patrik inte är ett dugg intresserad så tar jag med mig Louise... passar på att låna sovplats samtidigt. :)
Det ska bli ssssååååå kul. Min favorit är Minnah. Riktigt bra röst, hon kan f*n sjunga allt. Helt otroligt!Det är redan tisdag.. dagarna flyger verkligen fram. Knappt att jag hinner med. Jag var lite för mycket att göra på jobbet... månadsbokslut. Det är tidiga morgnar och sena kvällar. Jag har knappt träffat min älskling de senaste två veckorna.. det är typ helgerna som vi har tillsammans och då är det oftast fullt upp. Det ska tvättas, spelas innebandymatcher och hinna träffa vänner. Helgen som kommer tänkter jag inte planera in något.. ja, förutom Idol på fredag kväll.. men lördagen vill jag bara vara tillsammans med Patrik. Bara slappa, han och jag.

Nu ska jag fortsätta jobba... bara 30 minuter till, sen tänker jag åka hem.


Bröllopsresa

Publicerat: 2010-12-04 / 19:28:34 | Kategori: Bröllop
I dag har jag och Patrik börjat kolla på bröllopsresan. Ja jag vet att det är ett tag kvar men det måste också planeras.
Vi har redan bestämt att det blir en karibien kryssning och att vi ska åka på vintern, i december eller januari. 

Vi vill åka med en stor båt.....


... och gå hand i hand på en sån här vacker strand


Romantiskt!!!! <3

Åhhh vad jag längtar till vårt bröllop!

Nu måste jag tillbaka till verkligheten och den kalla vinter... men jag hänger inte läpp. Det är mysigt med snö. Vi ska strax gå över till Peter och Mia och dricka glögg.

Ha en trevlig kväll!!


Vaccinering

Publicerat: 2010-12-02 / 11:04:54 | Kategori: Livet

Jag har priecis varit och vaccinerat mig för influensan. Det gjorde inte så ont när doktorn stack mig med nålen men det känndes lite mer när själva vätskan gick in. Undra om jag får lika ont senare som jag fick när jag vaccinerade mig mot TBE i våras. Då kunde jag knappt lyfta armen dagen efter och jag hade ont i vecka. Håller tummarna att det går bättre den här gången. :)

Jag hoppas att vaccinationen funkar och att jag inte blir sjuk. Det har jag varken tid eller lust med!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus