Bättre? Nja...

Publicerat: 2011-02-26 / 00:18:59 | Kategori: Livet

Mår jag bättre idag?? Nja.. inte riktigt. Det här kommer tyvärr att ta lite tid. SUCK!!!
Jag vill så gärna må bra till nästa vecka så jag kan göra min sista vecka på jobbet med huvudet högt. Att vara hemma sjukskriven vill jag inte... men nu är det inte jag som bestämmer, utan min kropp. Vi får hålla tummarna att helgens miljöombyte kan ge mig styrka att jobba sista veckan.

Jag har gjort något riktigt kul idag. Shoppat!! Jag ville inte åka ner till stan och shoppa själv, så jag drog en fråga till alla mina facebook vänner: Någon som vill
Den som svarade var Helena. En kompis från förr... haha. Vi har inte träffats på 13-14 år. :)
Vi hade en jätte trevlig dag med shopping och vin. Vi var även in och kollade på bröllopsklänningar... jag har börjat få lite kalla fötter gällande den klänningen som jag har valt och det var en bra idé att kolla vad som fanns.

Nu sitter jag och äter popcorn och funderar på att gå och lägga mig. Jag är inte så trött så vi får se... I morgon bitti kl 10 drar vi upp till Sundsvall och min systers 40 års fest. Det ser jag fram emot. :)

Ha en trevlig helg!!


Sjuk... igen...

Publicerat: 2011-02-24 / 22:04:56 | Kategori: Livet
Jaha, då är jag hemma sjuk igen. Den här gången har det gått så långt att min kropp började säga ifrån.
Allt började i tisdags... jag vaknade med en hemsk hosta som vägrade ge sig. Hela dagen kände jag mig hängig, trött och nedstämd. Jag var inte mig själv helt enkelt.
På kvällen hände något konstigt. Medans jag gick och släckte lampor kände jag att att det blev varmt bak på ryggen. Huden blev domnad, värmen rörde sig fram mot vänster bröst och ner mot midjan och när jag rörde huden gjorde det så jävulusiskt ont.. Jag har aldrig varit med om en sån smärta!
När jag vaknade dagen efter var det kvar. Då började jag bli lite orolig. Min hosta hade blivit värre men tanken att stanna hemma från jobbet fanns inte. Jag kan ju inte lämna mina kollegor när vi är så underbemannade.. Jag skulle ha stannat hemma.
Det blev inte bättre, värmen och domnande började sprida sig lite lätt ner till benet. Jag ringde och pratade med en läkare och fick rådet att vila och höra av mig om det blev värre.

När jag vakande i morse var hela vänster ben domnat och varmt... och det gjorde sssssåååååååå ont när jag rörde vid huden. Det vara bara att ringa till läkaren och få en akut tid. Efter att ha träffat läkaren och även en kurator fick jag min diagnos: STRESS!!
Det är lite för mycket som händer... jag blir snart arbetslös, hur blir det med pengar, planering av bröllopet... behöver jag fortsätta??

Vila, vila, långa promenader, gör det jag vill och ta bort alla måsten. Det var rådet jag fick. Vi får se hur jag mår efter helgen.. på ett sätt hoppas jag att jag mår bättre och kan åka in och göra min sista vecka på jobbet men samtidigt vill jag koncentrera mig på.. MIG!

I helgen blir det förhoppningvis lite bättre. Det blir miljöombyte iform av Sundsvall. Min syster fyller 40 år och hela familjen samlas för att fira henne. Jag bara hoppas att min lilla feber som jag precis upptäckte försvinner.... annars blir nog resan inställd.

Nu måste jag gå och lägga mig... Sjuk-polisen är på mig. suck...

Berg och dalbana...

Publicerat: 2011-02-22 / 09:30:01 | Kategori: Livet
Allt går verkligen som en berg och dalbana just nu. Förra veckan mådde jag jätte bra, var glad och livet var underbart. Nu är jag nedstämd, trött och dunder förkyld igen. Jag börjar tro att det är något allvarligt fel i min kropp. Jag har varit förkyld sedan september, tröttheten finns hela tiden och stressen över vad som ska hända i framtiden börjar öka.

Det är inte mycket som går min väg för tillfället och jag hoppas att det vänder snart.. det är tröttsamt.
Jag behöver kanske lite semester och bara ta det lugnt i några dagar. Få chansen att sova ut, bli frisk och hitta tillbaka till mig.


Ikväll har jag bokat in en "hemma-spa" kväll med min käraste. Lite ömhet, värme och kärlek... det behövs!


Bröllopsresa= check!

Publicerat: 2011-02-18 / 09:47:37 | Kategori: Bröllop
Nu är äntligen bröllopsresan bokad! 10 nätter i karibien på Emerald Princess :)


Det ska blir helt underbart!! Vi utgår från Fort Lauderdale, Florida den 28 november. Sen blir det Bahamas, Virgin Island, Dominica, Grenada, Bonaire, Aruba och är tillbaka till Fort Lauderdale den 8 december.

Vi hade räknat med att det skulle kosta men det blev lite billigare. Vi har inte bokat flyg och hotell än, det gör vi själva lite senare. De ville ha 14000 kr för flyg och 1 hotell natt... när vi har kollat runt lite så kan vi få flyg och 4 hotell nätter för samma pris. Väljer nog det istället. Vi hade tänkt vara i Fort Lauderdale några dagar innan båten avgår och även någon extra dag efter.

Ååhhhhh vad jag längtar! Det kommer att bli så underbart!! <3


Helgen är över...

Publicerat: 2011-02-13 / 21:45:39 | Kategori: Livet
.... och förkylningen är borta. Jag hade oturen att börja helgen med feber och en dunderförkylning. Jag gick hem från jobbet redan innan lunch i torsdags och var däckad hela dagen och nästan hela fredagen. På fredag kväll var jag äntligen feberfri och kunde gå och kolla på Raw med Patrik, Henke och Linda. Jag var lite orolig att jag skulle missa det men tack vare att febern var borta och alvedon så gick det jätte bra.
Det var riktigt kul!!!
Efter Raw gick jag och Linda för att möta upp en annan tjej och sen blev det Harrys. Det var länge sen jag hade så kul på krogen. Jag drack knappt något, inte sån bra idé om man har varit sjuk, så jag mådde bra på lördag när jag vaknade.

Lördagen var det bestämt att jag och Patrik skulle ner till stan och prova/boka hans bröllopskläder och sen boka vår bröllopsresa... men Ticket var stängt när vi kom dit så vi får gå dit i morgon istället. Vi vet vart vi vill åka och hur länge. Nu hoppas vi att priset är rätt.. känner inte för att betala 40-50 tusen direkt. Det är lite väl mycket pengar.
Jag passade även på att köpa hårfärg... först tänkte jag bara färga utväxten men ändrade mig. Jag ville inte att det skulle bli någon missfärgning så jag har valt att gå tillbaka till brunt. Min vanliga hårfärg är egentligen råttfärgat, vilket inte är så läckert, därför valde jag brunt. Det blev mörkade än beräknat men jag gillar det. Det är en väldig mjuk färg som passar mig perfekt. :)
På kvällen var jag hemma hos Sanna och Rafael och kollade på Melodifestivalen. Jag blev väldigt besviken på hur få bidrag som var bra men de jag gillade bäst gick vidare till finalen. Efter det skulle jag åka hem men fastande nere på stan med Tina och Anne-Lie. Jag var visst inte den enda som hade färgat håret brunt. Tre snygga fd blondiner är numera brunetter! :) Nice!

I dag har jag slappat så mycket jag bara har kunnat. Partiks kompis från sthlm kom förbi och drack kaffe. Även Peter svängde in och sa hej. Anders hade med sig sin lilla dotter Moa. Hon är 10 månader och har precis börjat gå. Helt underbar var hon. :)
Annars har det inte hänt så mycket. Pizza, slappa och solsidan typ.

Jag ska strax gå och lägga mig och börja förbereda mig inför morgondagen Det är alla hjärtans dag och det ska firas men det finns en annan grej som är mer spännande.... min intervju. Jag är inte speciellt nervös.. inte nu iaf. Det blir nog värre i morgon haha.

Sov sött och dröm underbara drömmar!


Happy happy happy

Publicerat: 2011-02-09 / 11:32:36 | Kategori: Livet
Åh vad glad jag är idag!!
De som jag var på intervju hos i torsdags ringde och berättade att de vill träffa mig igen. :D

Helt underbara nyheter!!!


Håll tummarna ordentligt på måndag!!


Det tar sig!

Publicerat: 2011-02-08 / 13:34:21 | Kategori: Bröllop
Jag och Patrik har äntligen tagit oss i kragen och gjort vår bröllopsbudget... det ska man göra INNAN man börjar planera men vi är lite sena i starten Bröllopet kommer att bli dyrare än vad vi tänkt men så länge vi hinner spara ihop pengarna så är det ingen fara.
Ett bröllops ska kosta pengar. Det är den största festen vi någonsin tänker planera och vi största dag hittills i våra liv, då får man slå på stort och fixa ett helt perfekt bröllop. :D

Det blev ganska mycket prat i går om hur vi vill ha det och jag har ringt en cateringfirma idag om offert. De verkade inte så jätte glada med att vi vill ha grillbuffé och dessutom att det ska grillas på plats. Det är tur att vi har en annan som gärna ställer upp på det. Allt hänger på totalpriset med mat och personal.

Så här långt har vi kommit:

Bestämma datum: KLART!

Bestämma kyrka: KLART!

Boka kyrka: KLART!

Tärnor: KLART!

Bestman: Partik har bestämt sig men inte sagt något än..

Berätta för föräldrar: KLART!

Fotograf:

Bestämma gästlistan: KLART!

Färgtema: KLART!

Fixa Save the date/inbjudningskort/placeringskort/festprogram: Save the date - KLART!

Skicka Save the date/inbjudningskort: Save the date - KLART!

Prova/Beställa bröllopsklänning: KLART!

Präst: KLART!

Musik till kyrkan 

Ordna festlokal: KLART!

Maten: DELVIS KLART! Kocken vi ville ha avbokade men vi har flera alternativ och menyn är klar :)

Ordna toastmaster: KLART!

Ordna bröllopskläder till M2B: Fixas på lördag :) 

Bestämma blivande efternamn:
Inte riktigt.. vi diskuterar fortfarande

Brudbukett:
 Inte än. Vet vad jag vill ha iaf :) 

Boka frisör/sminkös: Sminkös - KLART!

Bestämma/Fixa örhängen/halsband: KLART!

Ringar:

Bordsdekorationer:
DELVI KLART! Jag ska göra dekorationerna själv :)

Listan kan göra ännu längre om man ska räkna med alla smådetaljer men det vet jag inte än hur det blir. Mer info kommer.. jag lovar. :)

I söndags var jag, Patrik, mamma och svärmor på bröllopsmässan på Stadshotellet Elite hotel i Västerås. Det var en liten mässa och det tog inte många minutrar att gå igenom. Det var inte så mycket jag fastnade för men vi fick prata med Chantals som gör enormt goda tårtor. Vi kollade på tårtor som de gjort tidigare och fick prisinformation. Vi fick också chansen att kolla på bröllopssviterna som Elite hotell har. De var jätte fina men de har inte utsikten som man får om man bor på First Hotel Plaza. Där ser man ut över hela Mälaren.. underbart. Fast åt andra sidan så är det mer anrikt att bo på Statshotellet. Det byggdes på tidiga 1900 talet och stod klart 1907.
Vi har lite att diskutera där..

Vi ska bestämma bröllopsresa snart, brudbuketten ska diskuteras med floristen och frisör måste jag få tag i.

Det börjar ta sig nu.. äntligen! Nu kör vi!!


Håller ni tummarna för mig??

Publicerat: 2011-02-04 / 08:46:50 | Kategori: Livet
I går eftermiddag var jag på intervju till det jobb jag vill ha mest. Det var ett rekryteringsföretag som höll i intervjuen. Jag tror att det gick bra.. jag gjorde ett bra intryck och killen som intervjuade mig tyckte att jag skulle passa i rollen. Han sa att det var många som hade sökt och att de flesta hade mycket mer erfarenhet än mig, på både gott och ont. Jag visste redan när jag sökte att jag inte hade den erfarenhet som de vill ha men för att få mer erfarenhet så behöver man jobba med det och då även söka de jobben.
Det skulle ta ca två veckor innan jag får svar och han sa att jag kunde ringa och kolla hur det låg till ifall att det skulle komma upp något annat.

Håll tummarna att jag går vidare... jag vill verkligen ha det här jobbet!!

Nu är det äntligen fredag... igen. Gud vad veckan har gått fort! Hinner inte riktigt med... :)

Ska ni göra något kul i helgen??


Tisdag..

Publicerat: 2011-02-01 / 16:45:31 | Kategori: Livet
Jag gillar inte tisdagar... det är inte min bästa dag på veckan. Till och med bakis-söndagar är bättre. Jag sover alltid dåligt, orkar inte gå upp på morgonen och det är för långt kvar till helgen. Suck..

I dag är den 1 februari... f** vad tiden gå fort. Jag vet att jag säger det hela tiden men tiden går lite för fort ibland. Det är inte långt kvar tills jag slutar på Dustin. Jag kom på mig själv i morse med att jag satt och räknade dagarna, 19 arbetsdagar kvar. Det ska bli tråkigt att sluta, jag gillar jobbet och arbetskamraterna men samtidigt skönt att slippa pendla. Jag är så j***** less på det nu.
Jag har gjort det i nästan 1 år och det räcker gott och väl. Jag fattar inte att vissa människor fixar att pendla i flera år. Hatten av till er!
Nä, det ska bli skönt att slippa hålla koll på när eller om tågen går och behöva vara orlig om man kommer hem överhuvudtaget när det är snöstorm. Nu gäller det bara att få ett jobb hemma i stan. Jag har sökt en del jobb och har även varit på någon intervju. På torsdag är det dags igen.. då ska jag på intervju till det jobbet jag vill ha mest av alla jag har sökt.
Håll tummarna för mig!!

Nä, jag ska nog packa ihop på kontoret och börja bege mig hemåt.

Ha en trevlig kväll!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus