Hej igen!

Publicerat: 2013-06-26 / 20:54:00 | Kategori: Livet
Glad midsommar i efterhand!! Jag hoppas att ni hade en bra midsommar. Vi hade super kul. Vi tog med våra vänner Mia och Peter hem till mina föräldrar och grillade, spelade kubb och drack vin. haha
Prinsarna hade kul de också och levde loppan hela dagen. Vi valde att sova över och det var skönt, att slippa dra upp barnen på natten för att gå hem (det tar en stund), nu kunde vi slappna av lite.
 
Vi var på BVC i dag för vägning och mätning, Victor vägde 7335 g och 67 lång och Oscar 7970 g och 68 lång.
Jag var lite orolig för Victor som har ett pipande ljud när han andas och sen så kräks Oscar efter varje måltid. Vår BVC sköterska sa att vi skulle kontakta barnakuten och få en bedömning av vad det kan vara. Vi gissade att Oscar hade reflux, att övre magmunnen inte stänger sig, och vi hade rätt. Han ska få medicin mot det och förhoppningsvis går det över.
Med Victor verkar det som att han har förkylningsastma. Han fick inhalera två gånger och andningen lät bättre, om han låter dålig i morgon så ska jag gå tillbaka. Han fick även göra ett EKG, läkarna tyckte att det lät som att hjärtat slog oregelbundet men det visade sig att det var ok. :)
Blåsljudet finns kvar och det är ductus som fortfarande är öppen.... får se hur vi ska göra med det. Vi ska på återbesök i september och då får vi se vad läkarna bestämmer.
 
Efter 4 timmar på akuten var både barnen och vi trötta. Men prinsarna var på gott humör hela tiden och charmade alla. <3
 
Nu ska jag kolla på film och sen sova. I morgon är det sjukgymnasten som ska få leka lite.
 
 

Det bästa i mitt liv!

Publicerat: 2013-06-17 / 20:56:00 | Kategori: videor

Prinsarna

 

Usch vilken ångest!!

Publicerat: 2013-06-17 / 15:41:00 | Kategori: Livet
Har precis varit och köpt en ny bikini. Den jag har passar inte min post gravid kropp... och det var inge kul att stå där i provhytten. Vilken ångest!!!Nästa gång jag köper en bikini tänker jag INTE se ut som jag gör nu. Usch!Men jag hittade en riktig snygg och den sitter bra, så jag behöver nog inte gömma mig allt för mycket i vassen. hihi
 

Blogg, blogg, saknade blogg...

Publicerat: 2013-06-07 / 22:30:57 | Kategori: Livet
Varje dag sitter jag och tänker på vad jag ska skriva men det blir inte av. När jag väl har tid över på dagarna eller kvällarna så är det alltid något annat som måste göras eller så är jag så trött. Tanken har slagit mig om att det kanske är dags at lägga ner bloggen men samtidigt vill ja inte göra det.
Bloggen är ett sätt att berätta för alla som är intresserade om hur det år för mig och tvillingarna. Jag har mycket släkt som jag inte pratar med men som gärna vill veta hur det går, "vänner" som gillar att snoka och vänner som vill veta vad som händer...
 
Det är mycket jag vill skriva men som jag inte kan skriva, många tankar som jag inte vill att någon ska veta. Det finns en del som kan tas på fel och det vill jag inte. Det blir bara fel då..
Nä, jag ska nog ta mig en funderare om hur jag ska göra.
 
Vad tycker ni?? Är det kul att läsa min blogg eller skiter ni i vilket?
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Jag har nattpasset igen, det är jag varje vardag, men i kväll är Patrik ute och då får jag ta barnen om /när de vaknar. Victor vaknar väl som vanligt kl 5.20.
 
Natti natti!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus