Tisdag!

Publicerat: 2012-02-26 / 22:31:31 | Kategori: Livet
Redan tisdag... det märks att jag var ledig igår, märkte knappt att dagen flög förbi. Det var några dagar sen jag bloggade och behöver uppdatera lite.
Min helg var helt fantastisk! I fredags gjode jag och Patrik klart vårat numera gästrum. :) Skrivbordet är borta och det är som ett nytt rum. Mycket större och bättre, man får plats med en stor luftmadrass och man kan fortfarande gå där inne. Kvällen blev ganska lugn, vi slappade bara.
På lördag var det en tidig uppstigning, jag skulle städa lagenheten och Patrik skulle åka iväg med grejer till återbruket och till Läkarmissionen med saker vi inte behövde. Skrivborde var det några som kom och hämtade.
Vid 13 tiden kom Emilia och Micke. Det var sssåååå kul att dom äntligen kunde komma utan barn och bara var och festa med oss. Det var länge sen!

Jag och Emilia åkte till Erikslunds shopping och sprättade pengar medans grabbarna spelade xbox. Precis så ska det vara. hahaha
På kvällen kom Mia, Peter och Anne-Lie över för att festa. (och kolla på Melodifestivalen) Det var några fler som skulle komma men en sa att hon inte mådde bra, en var hundvakt och några skulle på 30 års fest...
Det blev iaf en lyckad kväll! :)

Söndagen var däremot väldigt lugn... några fick för sig att vi skulle gå upp redan vi 10 tiden på morgonen.. Funkar inte för mig när jag har festat kvällen innan. Jag var inte bakis utan bara seg. Vissa mådde sämre kan jag lova.. (inga namn nämnda)
Jag och Emilia tog till slut en promenad upp i solen och gick upp till ica och köpte godis. Det är det bästa sådär dagen efter haha

Lite bilder från lördagen:

Emilia, Anne-Lie och Mia


Emilia, jag och Mia


Lilla jag :)


Mitt halsband gick sönder efter att jag fick veta att någon hade ljugit för mig... jag gillade verkligen det där halsbandet :(


Jag och vackra Emilia


Love is in the air!!

Jösses vilken rolig kväll!! Måste vi göra om!!

I går var jag ledig från jobbet. Jag var hos läkaren på morgonen för att kolla om jag kan få någon hjälp med vikten. Allt gick jätte bra och jag ska få träffa en specialist inom området. Yeah!!
Sen hade jag planerat att få umgås med min far. Jag fick följa med honom på lunch hos Rotary klubben i Kolbäck. Det var både intressant och trevligt.
Efter det åkte vi till Media Markt och drömmde oss bort bland allt vi vill ha men inte har råd med för tillfället.
Jag hade en jätte trevlig dag med min pappa.. det är inte ofta jag får vara ensam med honom och jag uppskattar all tid jag får. Vad ska jag säga.. jag älskar min pappa och är en äkta daddy´s girl! :D

I morse vaknade i morgon med täppt näsa och ont i halsen... där försvann mina planer på att träna idag. Suck! Men jag gick iaf till och från jobbet.. totalt fick jag in 9908 steg under dagen. Bättre än inget eller hur?

När jag kom hem efter 10 timmar på jobbet hade jag fått brev från neurologen... dom har bytt min tid!! Jag hade äntligen fått tid den 16 mars, jag skulle ha fått komma i januari men fick ingen kallelse som dom hade lovat.. nu har dom IDIOTERNA bytt min tid till den 30 mars!! WHAT THE FU*K!!! Jag har redan väntat för länge... I morgon bitti ska jag ringa och fråga hur i skogen dom tänkte när dom flyttade min tid.

Näää... nu ska jag fylla på mitt vin glas och sen mysa lite med min underbara man!

Ha en trevlig kväll!



Kodlås= säket???

Publicerat: 2012-02-23 / 00:02:10 | Kategori: Livet
För någon vecka sen satte vi in kodlås på dörrarna till vårt hus (vi bor i en lite bostadsrättsförening med 27 lägenheter på tre portar). Vi trodde att vi skulle äntligen skulle bli av med alla knarkare som har fört liv och hotat våra grannar men icke sa nicke.... någon har brutit sig in i toaletten i vår port och när vi upptäckte detg fanns det sprutor, blod och "nya" kläder. Jeans som jag vet kostar ganska mycket låg där inne. Tror nog att det är stöldgods...
Polisens kriminaltekniker ska komma i natt och göra sin undersökning... dom verkar ha mycket att göra under dagen och låter "nattskiftet" ta över... låter som en "CSI" serie. haha

Det stora problemet som är just nu.... hur fan kommer de hemlösa/knarkarna in när det är kodlås? En gissning är att någon i huset har gett ut koden eller så är det pga våra automatiska dörrar. Man behöver bara dra i dörren från utsidan (efter man slagit koden) så öppnas dörren av sig själv... hur lätt är det inte för en uteliggare att räkna ut hur många sekunder en dörr står öppen innan den stänger sig? Man behöver inte vara ett geni för att fatta att det är inte så svårt att ta sig in och gömma sig i källare.
Jag och Otto har stängt av den automatiska öppnare i alla trappuppgångar nu men det tar kanppt någon dag innan någon slår på dom igen.

Jag vill inte ha en massa hemlösa och knarkare i min källare. Hitta någon annanstans att vara.. gggrrrr

Appropå något annat så var det årsmöte på Bifrost Damklubb i kväll. Det var omval för ordförande och jag... sa lite försiktigt att jag ville vara ordförande, om den sittande ordförande inte ville, och alla röstade för mig!!
Yeah, jag blev ordförande!!

Nu ska jag sova! Natti natti!


Halt som f**

Publicerat: 2012-02-22 / 14:30:27 | Kategori: Livet

Vilken halka det var i morse!! Det första jag gjorde när jag klev ut från huset var att halka och sträckte insidan på höger lår. Satans vad ont det gjorde!!
Jag haltade iväg till bussen och när jag klev av vid jobbet halkde jag igen och satte mig på arslet. Sen gick det inte så fort fram till jobbet.
Det har varit ganska mycket avåkningar och halkolyckor i hela stan. Min kollega berättade att hennes man hade suttit fast i en bilkö mellan Enköping och Grillby... en sträcka som vanligtvis tar 10 minuter. Det var långtradare som inte kunde ta sig upp för den branta backe som finns på E18, då är det halt!

Nu har det iaf isen smält lite och jag hoppas den försvinner... NU!!

JAG VILL HA VÅR!!

I kväll är det årsmöte med mina vänner i Bisfrost Damklubb. Ska vi se om jag fortfarande ahr förtroendet att sitta kvar som sekreterare. :)


Whitney Houston R.I.P

Publicerat: 2012-02-18 / 17:27:43 | Kategori: Livet
Det är dags att ta farväl av Whitney Houston. En enormt bra sångerska får nu sin sista vila och mina tankar går till hennes familj.
Just nu går hennes begravning på sjuan och jag rustar upp med näsdukar.. Jag har alltid älskat hennes rös och musik. I mina ögon har en stjärna slocknat!



Vila i frid Whitney! I will always love you <3



Underbara fredag!!

Publicerat: 2012-02-17 / 15:36:25 | Kategori: Livet
Åhhh vilken underbar fredag det är!! Solen skiner, snön glimmer och det är helg!
I dag släpptes biljetterna till Madonna på Ullevi, Göteborg den 4 juli.... OCH JAG FICK TAG BILJETTER!!!!



OMG!! Det här är typ en ones in a lifetime opportunity!! En dröm som jag har haft länge. Att se pop drottningen Madonna live!
Det är jag och Carro som åker och det kommer att bli awesome!!!

Eftersom det är fredag och det var ganska lite att göra på jobbet, bestämde jag mig för att ta en kortdag. En skön promenad hem och nu slappar jag lite i soffan.
Vad kvällen bringar vet jag inte än men den blir säkert trevlig! :)

Kundbesök!!

Publicerat: 2012-02-15 / 07:30:07 | Kategori: Livet
I dag ska jag på mitt allra första kundbesök!! wwwiiiiii vad spännande!
Det är en ny butik som kommer till oss f o m mars. Jag hoppas nu bara att vägarna är plogade... det var ju någon j***** som beställde mycket snö under natten. :S

Dags att dra!! Ha en underbar dag!!


Helgen!

Publicerat: 2012-02-12 / 18:29:28 | Kategori: Livet
Helgen har flygit förbi i en rsande fart. Jag har dock hunnit med en hel del.. mer än vad jag brukar göra. :)

I fredags var jag, Patrik, Helene och Lars på restaurangen Laxmi. Det är en indiskt restaurang med väldigt god mat! Stark men gott. Jag ska gå dit fler gånger!!

Efter det gick vi till konserthuset och kolla på "Raw comedy". Grymt kul! Jag blev väldigt imponerad av Måns Möller. Han var mycket roligare den här gången än vad jag någonsin har hört. Kodjo Akolor från "P3 morgonpasset" var som vanligt hysteriskt rolig!
Kvällen avslutades på Bishop med några vänner.
När vi kom hem på natten såg vi när en hemlös tjej i 20 års åldern bröt sig in i grannporten. Vi gick dit och sa att hon inte fick vara där inne och frågade även hur hon tog sig in. Hon hade använt en skruvmejsel.. vi tror att det är samma tjej som attakerade en av grannarna tidigare i veckan. Då var hon hög som ett hus och hade brytit sig in i en el-central i källaren.
På måndag ska vi installera kodlås och förstärka dörrarna så att det inte går att bryta sig in med en skruvmejsel.

I lördags tog jag och Patrik en roadtrip till Kvicksund för att köpa Eskilstuna Kuriren. Vår bröllopsfotograf var med i helgbilagan "Evelina" och hade tagit med en bild på oss. Då var jag tvungen att köpa tidiningen.. det är inte varje dag man är med i en tidning. :)
På kvällen hade jag bjudit över Tina, Anneli och Helene för lite Melodifestival party. Det blev en lugn och riktigt trevligt kväll!
Rätt låt gick vidare till Globen, David Lindgren, vilket gjorde allt mycket roligare! :D

I dag har vi varit ute och gått på Mälaren. Solen lyste på en klarblå himmel, det var runt 0 grader kallt och det var helt underbart. Vi gick runt Björnön och det tog 2 timmar och 15 minuter... 8,4 km blev det. Jag som är ganska otränad kommer säkert att ha träningsvärk i morgon. hahaha


Min älskling!

När vi kom hem var det bara att hoppa in i duschen och sen drog vi till pizzeria Cupido på Sjöhagen och åt kebab tillsammans med Masen, Jocke, Evelina och Malin. Dom hade också varit ute på Mälaren under eftermidagen.

Nu ska jag krypa ner under en filt och bara vara. :)



Ny syn på världen

Publicerat: 2012-02-08 / 07:31:17 | Kategori: Livet
Efter mycket om och men så erkände jag för mig själv för ett tag sen att min syn är dålig. I går fick jag äntligen mina glasögon och helt plötsligt ser jag allt. haha
Det kommer nog att ta några dagar innan jag vänjer mig vid att ha dom på mig jämt men heller det än att se suddigt. Jag tycker att jag blev snygg i mina brillor..

Vad tycker ni?? Passar jag i dom?


Jag fick aldrig riktigt veta vad min man tycker men han måste nog vänja sig vid det också.. Precis som allt annat tok jag hittar på. hihi

Dags att dra till jobbet!

Ha en underbar dag!!


Magsjuk...

Publicerat: 2012-02-03 / 13:12:37 | Kategori: Livet
I går morse/natt fick jag magsjuka. Jag vaknade på natten och mådde oerhört dålig. Jag trodde bara att det var något tillfälligt men när jag gick till jobbet några timmar senare började jag spy vid sidan av vägen och blev tvungen vända hem igen. När jag kom hem var det bara att springa in på toa och då bröt hela helvetet loss. Jag bodde på toa hela dagen och det kom från alla håll. Jösses vad dålig jag var!!
Min kära man fick sova på soffan i natt.. vill inte att han också ska bli sjuk.

I dag är jag lite bättre.. vilket är bra. Det finns inget som kan komma ut heller för den delen. Jag har inte fått behålla någon mat.. Man kan även se på den positiva sidan, ett bra sätt att tappa i vikt. hahaha
Dåligt skämt men men ;)



I vecka fick bästa Tina veta att hon fått jobb på Skandia Mäklarna i Bålsta. SSSååååå underbart för henne! Jag är jätteglad för hennes skull. Så mycket som hon har kämpat sen hon blev klar med utbildningen. Grattis vännen!!
Hade tänkt fira henne i helgen men skulle inte tro det. För min del blir det att vara hemma och bli bra. Jag vill kunna jobba på måndag, det är bara att hoppas att kroppen vill lika mycket som mig.

Dags att fylla på med vätska. Ha en bra dag!!


Trött, tröttare, tröttast...

Publicerat: 2012-02-01 / 20:18:45 | Kategori: Livet
.. och lite sur. Ingen bra blandning kanske..

I går var jag också riktigt trött och då gick jag och la mig runt halv tio. Nästan ett rekord för att vara mig. Skulle jag gå och lägga mig nu så skulle jag bara vakna om några timmar och sen inte kunna somna om igen. Lika bra att hålla mig vaken i någon timme eller två innan jag lägger mig.

Liite sur är jag också. Jag ringde och pratade med en sjuksköterska på neurologmottaggningen idag ang den magnetröntgen som min läkare sa att jag skulle göra i januari.. Det är nu februari och det har inte ens kommit en kallelse. Det visar sig att jag måste träffa min läkare och ta nya blodprover innan jag gör magnetröntgen. Mina blodvärden måste kollas så att de är i schack innan.. annars så visar den inte rätt resultat.
Min läkare som normalt bara är på mottagningen 2 veckor per månad är bara där 1 vecka i februari och är då helt fullbokad. Jag måste vänta till mars innan jag kan få komma!! Det tycker inte jag är ok! Jag vet att dom har mycket att göra på neuoroligmottagningen och är väldigt underbemannade.

Varför kan inte landstingscheferna fatta att det behövs fler resurser på sjukhusen så att fler kan få hjälp fortare?? Mitt tillstånd är allvarligt och läkarna måste hålla koll så att det inte blir värre.

För alla nya läsare som inte vet så har jag kronisk myelit. Vilket betyder att det är en kronisk inflammation i nerverna mellan kota 3-6. Det är en mycket ovanlig sjukdom och det finns tyvärr ingen behandling mot det.

Läkarna tror att det är en början på MS men det krävs en ny magnetröntgen för att se om jag har blivit sämre.. OCH DEN VILL JAG HA NU!!! gggrrrrrrrrrr

Ja ja, det är bara att bita ihop och fortsätta med medicinen mot nervsmärtan och blicka framåt. Snart är det helg! :D

Ha en trevlig kväll!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus