Snart....

Publicerat: 2011-01-28 / 13:50:05 | Kategori: Livet
Snart är det dags att gå från jobbet och åka hem. Hem till Västerås och en arbetsintervju. Jag är ganska nervös och jag hoppas verkligen att det går bra.
Det skulle vara underbart att veta att jag har ett nytt jobb när jag slutar på mitt nuvarande om 4 veckor.

Håll tummarna för att det går bra!!! Jag behöver det!!

Helgen är äntligen här och det blir full fart. I kväll är det dock ganska lugnt. Efter intervjun ska jag hem till mamma och pappa och äta pannkakor. (ja, jag vet att jag åt det igår men inget slår mammas pannkakor) Jag blir nog kvar under kvällen och kollar på Let´s Dance och umgås. De har besök av några nära vänner från Hälsingland och jag trivs i deras sällskap. Patrik är iaf inte hemma. Han ska ut med några killar fån jobbet och kolla på handbollen och dricka öl. Jag chansar på att det blir sent.

I morgon är det tidig uppstigning som gäller. Jag och Sanna ska åka till sthlm. Där möter vi upp Louise för att sen gå på Bröllopsmässan i Nacka Strand. Jag har alla tärnorna förtuom en med mig. Tina kunde tyvärr inte följa med.. men jag får dra med henne i mars när det är bröllopsmässa i Västerås. Så lätt slipper hon inte undan hehe

Vad som händer efter det får vi se. Planerna har inte sträckt sig dit än. Jag tar dagen som den kommer, det räcker att jag är ett kontrollfreak när det gäller bröllopet. :D


Fan ta Carola!!!

Publicerat: 2011-01-27 / 09:01:00 | Kategori: Livet
Fan vad förbannad jag blir på artisten Carola!
Hon har helt förstört Elvis för mig. Hennes nya skiva är visst en cover skiva med låtar av Elivs och Barbra Streisand, "Elivs, Barbra och jag" heter visst skivan.
På radiokanalen vinyl 107,1, som jag verkligen älskar, gästade Carola nyss och de spelade upp Elvis låt "Suspicius mind" i Carola-tappning och jag säger bara - FAN TA DIG CAROLA!!!!! Du har förstört Elvis underbara musik med dig hemska, skrikiga röst!

Den fina låten är nu helt förstörd... suck!

Trots detta missöde så hoppas jag på en bra dag.


Ett steg närmare lycka

Publicerat: 2011-01-25 / 21:47:52 | Kategori: Livet

Fick ett jätte bra tips om hur man kan göra för att må bättre och börja gå mot ljusare tider.
Varje kväll skriver man ner 3 saker som man har gjort bra under dagen. Använd aldrig ordet ganska.. då tvivlar man på sig själv. Vem gav tipset?? Mia Törnblom i progarmmet "Jackten på lyckan" i SVT1 :)
Jag måste köpa fler av hennes böcker.



Mitt hjärta smälte

Publicerat: 2011-01-23 / 21:42:05 | Kategori: Bröllop
I dag var vi hos min storbror Partik och hans fästmö Maria, som fyllt år, på kaffe och tårta. Min brorsdotter Emma, som är 6 år, frågade mig om hon fick vara tärna när vi gifter oss. Mitt hjärta smälte när hon frågade. Så söt!!!

Jag sa att jag skulle prata med Patrik och återkomma. När vi sen skulle åka ropade hon ut genom fönstret "glöm inte att fråga Partik om det vi pratade om". Jag kunde inte göra annat än le, hon är så söt!

Det tog inte många minutrar för oss att bestämma att det är klart lilltjejen ska få vara med på vår stora dag. Hon kan få vara blomsterflicka. Då har en stor roll och hon får ha en söt prinsessklänning. :D
Om min syster väljer att ta med sina barn på vårt bröllop så kommer jag fråga min systerdotter Elin om hon också vill vara blomsterflicka. Jag vill inte att någon ska få känna sig utanför när det är ett sånt speciellt tillfälle. Det har hänt mig en gång och vill inte att det ska hända någon annan. Det gör mer ont än vad man tror.

Den stora dagen närmar sig med stormsteg... bara 6 månader kvar. wwwwiiiiiiii Jag längtar sssååååå mycket!!


Efter regn kommer sol

Publicerat: 2011-01-22 / 18:35:16 | Kategori: Bröllop
Min vecka har inte varit den bästa... lite för många misslyckanden och inte så mycket tur.
Men som man brukar säga, efter regn kommer sol och jag hoppas att nästa vecka bringar mer lycka.

Lite glad nyheter är att hela gästlistan inför bröllopet är klar. Vi har skickat iväg alla Save the date kort och kan nu börja koncentrera oss på maten. Vi älskar grillat och grekiskt och ska försöka få ihop en smarrig buffé. Patrik har en kompis som är kock och han ställer gärna upp och hjälper till. :)
Ett litet problem har jag dock stött på.... jag hittar inga vinröda klänningar till mina tärnor. Att hitta röda klänningar är inga problem men vinröda... va f**. Jag funderar på om vi ska ha en till färg i färgtemat. Just nu har vi äggskals vit och vinrött. Kanske silver.. det skulle vara snyggt. Eller grå?? Ljusgrått är snyggt.
Åååhhhh jag vet inte hur jag ska göra... Har ni några idéer eller tips??

Nästa helg kanske allt klarnar lite mer. Då ska jag och mina tärnor Sanna och Louise åka till Bröllopsmässan i sthlm. Jag hopps min tredje tärna Tina också kan följa med. Då kommer jag säkert få massor med idéer.

Den här helgen blir väldigt lugn. I går hade jag och några från jobbet.. eller ja, vi blev 4 st, en liten after work. Även Linda som numera inte jobbar kvar var med oss. Jag har inte känt henne så länge men det känns som att vi har varit vänner i evigheter. Henne vill jag gärna ha fortsatt vänskap med, jag gillar henne starkt.

Dagen har varit väldigt seg. Jag var ut till Eve och fikade en stund och nu på kvällen hade jag hoppats på att åka ner till Strike och bowla. Men det sket sig... Patrik har blivit sjuk och ingen annan vill göra något. Jag vet att Lina har tjejfest men jag vill inte festa. Jag vill göra något.. något vi inte brukar men det blir en väldigt lugn kväll hemma istället. Jag ska nog åka och köpa en pizza och glo på film tror jag. Patrik sover så honom behöver jag inte underhålla.

Ha en trevlig kväll!!


Underbart glad!

Publicerat: 2011-01-19 / 13:12:49 | Kategori: Livet
Min älskling är äntligen hemma!!
Det kan låta löjligt och kanske t o m lite patetiskt men nu är jag hel igen! Jag gillar inte att vara ifrån Patrik i mer än några dagar. en helg är ok men inte en vecka. Det är för lång tid. Jag har saknat honom jätte mycket!
Nu är han hemma! <3

Det tog inte många minutrar för mig att somna i hans famn i går kväll och sov som ett barn hela natten. Jag ville inte gå upp i morse för att åka till jobbet. Att få se honom när man slår upp ögonen är underbart, jag skulle kunnat ligga och kollat på honom i flera timmar.

Nu är jag lycklig igen!!! Älskar dig Patrik!!




Helgen är över

Publicerat: 2011-01-16 / 21:08:33 | Kategori: Livet
Då var helgen över och i morgon är man tillbaka till verkligheten.
Helgen har varit bra med både fest och slapp. I fredags var Sanna över. Vi spelade Dance Central på Kinect och hade riktigt kul.
På lördagen sov jag ut så länge jag bara kunde.. jag har inte sovit så bra i veckan och nästintill vägrade gå upp ur sängen på lördagsmorgonen. Det var riktigt skönt att bara ligga och dra sig. Efter en sen frukost drog jag ner till stan och klippte mig. Det tog lite mer än en timme för frisören att klippa mig. Jag har sssåååå mycket och tjockt hår. Hon tummade ut det ganska mycket så nu känns det helt underbart.


Jag är nöjd! :D

I går kväll var det tjejfest hos Tina. Kul att träffa alla igen, vissa var det flera månader sen man såg. Det var riktigt kul fram tills vi åkte ner till stan. Det var bestämt att vi skulle gå till Circus och när vi väl kom dit så vände jag, Tina, Sanna och Anneli på klacken på en gång. Det var fullproppat med folk, man kunde inte röra sig.. och då är det inge kul. Jag rekommenderar ingen att gå till Circus, speciellt inte på vintern. Det finns ingen garderob, så man måste hålla i sin jacka. De tar in alldeles för många människor så man kan inte röra sig och det tar en evighet i baren.
Nej nej, inget för mig.
Jag gillar inte att gå på krogen längre.. det är inget för mig. På sommaren kan man iaf sitta på en uteservering och njuta. Jag längtar till våren när de öppnar.
Vi var som sagt inte nere på stan så länge. Efter de få minuterna som vi var på Circus gick vi och åt kebab innan Sannas kille Rafael kom och hämtade oss. Väl hemma så somnade jag i soffan.. vaknade av att det var en krigsfilm på tv runt halv sex på morgonen. F** vad soffan är skön att sova i haha
Jag gick in och la mig i sängen och gick inte upp förrän strax efter 11. Runt två tiden tog jag bussen till min svägerska Helena som har fyllt år. Jag upptäckte ganska fort att det är ren is gata ute.
Den lilla sträckan från dörren till busshållplatsen var livsfarlig att gå på. Tur att jag inte behövde stressa. Lite mycket tur hade jag dock inte nu på kvällen när jag skulle gå från bussen och hem. Eftersom det var nattbuss så behöver jag gå några minuter hem till mig.
Ren is gata, det blåste till och jag halkade.. suck. Jag tog emot med handen och mitt lillfinger hamnade lite fel.. det gör ont som satans, känns nästan som att jag har brutit fingret. *snyft*
Jag har både tejpat och lindat fingret och hoppas att det känns bättre i morgon. Typiskt!

Jag fattar inte varför ingen är ute och plogar nu när det är plusgrader. Det vore det bästa, för nu har dom chansen att få bort all is. Det är helt livsfarligt ute, bilar får lätt sladd, människor halkar.. Men det är visst ingen som "tänker" till. De plogar bara när det snöar.. hallå!! Få bort isen!!

Ja, ja.. nu ska jag kolla på film. Ha en trevlig kväll!!


Lite nervös idag..

Publicerat: 2011-01-13 / 09:26:22 | Kategori: Livet
I dag jobbar jag bara halvdag. Hela eftermiddagen är sen bokad med möte på arbetsförmedlingen och en arbetsintervju. Dom hörde av sig häromdagen och ville träffa mig. Det är ett företag i Fagersta och personalchefen kommer till Västerås för att träffa mig.
Lite nervös är jag. Jag håller tummarna att det går bra, det skulle vara skönt att ha allt klart med nytt jobb när mitt vikariat går ut i februari. Vem vill gå arbetslös?? Inte jag.. fast det skulle vara skönt med semester. hehe

Håll alla tummar och tår för mig!!


Gräsänka... igen

Publicerat: 2011-01-11 / 11:42:01 | Kategori: Livet
I morse åkte Patrik iväg till Egypten i en vecka med Per och Hasse. Kul för dom men tråkigt för mig... medans en annan får slita så kommer dom att ligga på stranden och slappa. Fusk! Bitter? Jag? Nej då.. Det är väl kul att vissa har råd och tid att åka på semester. Hade jag haft råd hade jag följt med, helt klart.

Jaja, en vecka helt själv dör jag inte av. Jag kommer att ha problem att sova och sakna min älskling men jag får bestämma själv vad jag ska äta och fjärrkontrollen är min. hehe
Skönt att slippa kolla på sportnytt och hockey och allt killar nu tittar på. Vill jag kolla på Top model så kan jag det utan att höra massa stång och stön. :)

Annars har det inte hänt så jätte mycket förutom att jag har gjort illa ryggen när jag halkade när jag skulle kliva av bussen igår. Det gjorde inte så ont igår men idag.. aj som f**. Det blir nog ett fint blåmärke, tur att det inte är bikini säsong. ;) 

Vecka är annars ganska lugn. Jag ska försöka jobba in en massa tid, ska till arbetsförmedlingen på torsdag, tvätta och städa lite hade jag också tänkt göra. Och sen självklart umgås med mina underbara tjejer i helgen. Det ser jag verkligen fram emot. :D

Ha en underbar dag!!


Jag är stolt över mig själv!!

Publicerat: 2011-01-10 / 14:02:06 | Kategori: Livet
Jag har lyckats vara rökfri i 9 dagar. Inga återfall och inte ens något sug efter ciggaretter. Bra jobbat Anna! *klapp på axeln* Jag är sssåååå stolt över mig själv. Det går mycket bättre än vad jag trodde och det är lättare den här gången än förra. Dessutom har jag inte gått upp ett gram sen jag slutade röka... jag har istället tappat 1,5 kg. Sweet!!

Helgen blev väldigt lugn och skön. Patrik var ut i fredags och firade en kompis och jag möblerade om vardagsrummet. Det blev riktigt bra och större. Nu har vi mer plats och man kan röra sig bättre i rummet. Patrik som från början var skepiskt blev nöjd. 1-0 till mig. hehe
På lördagen fixade vi det sista i vardagsrummet, flyttade på några tavlor, satte in lampor i vitrinskåpet och städade lägenheten. Jag lyckades även dra ner Patrik på stan en snabbis för att kolla på nya tavlor på Gallerix. Vi hittade inget men det gör inget.
På kvällen var vi bara hemma och kollade på film. Ibland är det skönt att bara vara hemma och slappa en lördag. Det är inte så ofta det händer, vi har alltid något inplanerat på helgerna.

Söndagen var lite mer fart fylld. Vi åkte först och solade hos Tina, sen ner till First Hotell Plaza och kollade på deras sviter inför bröllopsnatten. Dom låg på 12 våningen och vilken utsikt!! Wow... man såg över hela Mälaren. Helt underbart!!!

Efter det åkte vi till min farmor. Där blev det både mat och fika. Hela tjocka släkten var där.. Inte varje dag man träffar alla.

När vi väl kom hem slog i gång Kinect och spelade Kinect Sports. Vi testade allt och jag har f*n träningsvärk idag. Jag tror det mest kommer från boxningen... jag spöade skiten ur Patrik. hehe

Nu är iaf julledigheten över.. det märks verkligen. Helt plötsligt är det mycket folk på tåget, bussen och matsalen på jobbet. Det är bara att köra på nu då.. snart är sommaren här. :)


Ledig idag

Publicerat: 2011-01-06 / 20:03:20 | Kategori: Livet
Det var riktigt skönt att vara ledig idag. Helt underbart att få ligga kvar i sängen när Patrik åkte till jobbet. Jag kunde dock inte sova så länge som jag hade hoppats på. När klockan var 8 orkade jag inte ligga kvar utan gick upp och åt frukost.
Planerna för dagen var många men jag gjorde knappt hälften.. jag får göra det i helgen i stället.
En plan som iaf gick bättre än förväntat var att åka till IKEA och ICA maxi med mamma. Vi båda var beredda på grymt mycket folk, långa köer och kaos på parkeringen. Men tji fick vi. Det var jätte lugnt, knappt nå folk och vi kunde gå genom IKEA utan att behöva slå sig fram.

På IKEA köpte jag en ny badrumsmatta, värmeljus och ljusdioder till vitrinskåpet. Det blev billigare än vad jag hade tänkt, jag hade tänkt köpa en kommod till badrummet men Patrik behöver nog godkänna den som jag har hittat. Vilket oftast betyder att det inte blir någon... Jag försöker intala min käraste att det är bra med förändringar i hemmet. Det livar upp och känns nytt. Det är inte så att han nte gillar att göra om utan mest för att jag gillar att göra det ganska ofta. ;) Det är bara tråkigt om allt ska se likadant ut hela tiden, det är bra att möblera om lite då och då. Det tycker jag iaf. :)

I morgon är det dags för jobb.. halvdag. :)
Det är helt underbart med halvdagar. I love it!

Snart helg :D


Halvdag på jobbet

Publicerat: 2011-01-05 / 12:05:08 | Kategori: Livet
Åh det är så skönt med halvdag på jobbet. Morgonen har dessutom gått väldigt fort, jag har jobbat på i ett rasande tempo för att hinna med så mycket som möjligt.
Nu ska jag gå och äta innan jag och Linda springer iväg till SATS. Det är dags att komma igång med träningen... eehhhh igen. :D

Ha en underbar dag!!

Tredje dagen utan cigaretter

Publicerat: 2011-01-03 / 14:52:26 | Kategori: Livet
Jag är inne på mitt tredje dygn som rökfri och det går riktigt bra. Så länge jag håller mig sysselsatt och ger fan i att tänka på att röka så går det jätte bra.
Jag är jätte stolt över mig själv!! Jag kommer att fixa det här, jag känner det på mig.
Kanske lite tidigt att säga så men jag tror på mig själv. Så länge jag har vilja och motivationen så kommer det här att funka och jag kommer att förbli icke-rökare.



Jag har inte rört vid något med socker idag heller, inge godis eller liknade. *Klapp på axeln*

Bra jobbat Anna!!!


Nytt år, nya utmaningar

Publicerat: 2011-01-02 / 22:33:58 | Kategori: Livet
Jaha, då var det 2011. Ett år som jag tror kommer att bli det bästa året i mitt liv hittills

Vad hände under förra året?
Jag blev först uppsagd från mitt jobb, fick sen ett nytt väldigt fort. :)
Min käraste Patrik, som jag har varit tillsammans med i 7 år, friade. En helt underbar händelse. <3
Jag åkte till USA och hälsade på min kompis Heather. Henne hade jag inte träffat på 8 år.
Hela sommaren och hösten var underbar tillsammans med mina härliga kompisar.

Det är en liten sammanfattning. 2011 kommer att bli så mycket bättre. Det vet jag!

Nyårsafton frades med vänner. Jag och Patrik började kvällen hemma hos Tina och Per. Vi gjorde mat tillsammans och hade riktigt trevligt. Runt tio tiden åkte vi hem till Tomas och Melinda där det var fest. Det var riktigt kul och lite udda. Det var länge sen vi var på "fest" på nyår. De senaste åren har vi alltid samlats ett gäng och gjort tre rättersmiddag och haft skoj. Ibland behöver man kanske göra något annorlunda.
Det var inte så många vi kände på festen men det var kul ändå.

Det var inte lika kul när vi skulle hem. Vi fick inte tag på en taxi så jag, Patrik och Claes gick hem till HAga från Lillåudden. Det tog 45 minuter och det var nästintill snöstorm. Men man hann iaf nyktra till, vilket gjorde att man inte mådde så dåligt dagen efter. :)
Lördagen spenderades mest i soffan. Vi avverkade Ivenhoe, Love Guru och Trollkaren från Oz innan vi ens hoppade in i en dusch. En liten promend blev det också.. upp till ica för att handla mat. hehe

Nyårslöften då? Nja... inte direkt. Det gamla vanliga, tappa 10 kg, sluta med godis och börja träna mer. Sånt som oftast inte håller.
Jag har däremot tagit upp kampen mot ett nikotinfritt liv. Jag vill inte säga att det är ett nyårslöfte, tidpunkten är som bäst nu när alla storhelger är över. Jag är inne på min andra dag som rökfri och det går ganska bra. Abstinensbesvären har varit jobbiga i dag men jag tror på mig själv. Jag ska och kan fixa det här. :)

Nu ska jag kolla vidare på Arn och sen gå och lägga mig. I morgon är det dags för jobb igen, jag jobbar bara måndag till onsdag (som är en halvdag) och sen halvdag på fredag. Skönt!!

Ha det bra!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus