Förväntansfull

Publicerat: 2010-09-09 / 11:00:03 | Kategori: Livet
I morse kom min fastighetsskötaren hit och monterade ner min gamla, slitna och äckliga köksfläkt. Timern hade gått sönder och när han var här i förrgår sa han att det är nog bäst att byta ut den, eftersom den är gammal så kommer bara mer saker att gå sönder inom kort. Han hade rätt!

När dom började plocka ner den så såg dom att filtret behövdes bytas ut, ventilationsröret (vet inte vad det heter) var trasigt och hade det gått sönder så skulle hela fläkten gå sönder. Så det var en bra idé att byta ut den nu ist för strax innan jul. Jag vill inte ha den här kostnaden runt jul, hellre nu än senare. Att byta ut olika saker då och då kostar mer än att byta ut hela på en gång.

Jag lägger upp bilder när allt är klart! :)

I dag ska jag försöka komma igång med planeringen till bröllopet. Vi har bestämt oss för att ha buffé och nu ska vi bara komma på vad vi vill ha.
Vi älskar grekisk mat och väntar på prisuppgifter från Grekiska kolgrillsbaren. Det finns 3 olika cateringfirmor som har grillbufféer att erbjuda. Måste bara kolla vad det kommer att kosta om man byter ut lite och lägger till annat.

Spännande!! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus