Personalfest!!

Publicerat: 2011-09-30 / 14:43:38 | Kategori: Livet
I kväll är det ICA personalfest på kontoret. Det ska blir riktigt kul!! :D

Jag har fortfarande inte lyckats komma på vad jag ska ha på mig. Det jag hade tänkt från början passade inte så bra som jag hade hoppats... suck!! Inte mycket att göra åt det just nu, jag kan ju inte banta ner mig en halv storlek på två timmar.
Jag sprang ner på stan en snabbis på lunchen och köpte ett par nya jeans som jag kan ha.. ska bara hitta en snygg topp till.
Partyt börjar kl 17 och jag ska snart röra mig hem och göra mig i ordning. Får se om jag blir kvar hela kvällen eller om jag rör mig vidare. How knows?!?! :)

Vad ska mina underbara vänner göra ikväll???


Tänkvärt!

Publicerat: 2011-09-29 / 22:24:24 | Kategori: Livet

Lördag!!!

Publicerat: 2011-09-24 / 18:06:57 | Kategori: Livet
Vilken underbar lördag det är!! Många roliga saker har hänt och kvällen kommer bli superrolig! :D
I går var bara jag och Patrik hemma. Vi hyrade filmen "Limitless" med snygga Bradley Cooper. Riktigt bra film! Som vanlig lyckades jag pricka in en bra film. :D

Vi tog en lång sovmorgon i morse och bara låg och mös. Det är helt underbart att inte ha några planer på lördagar... man kan göra lite som man vill.
Vid lunchtid åkte vi ner till stan och kollade lite. Ingen shopping blev det och min man var sssååååå stolt att jag inte handlade något. Jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller förolämpning.. hmmm

För 2 timmar sen slängde jag ut honom och nu har jag förberett allt inför kvällen. Mina bästa tjejer kommer!!! Speciellt glad är jag att Louise kommer!!! Jag har inte sett henne sen bröllopet och det känns som evigheter sen.. Ssååå happy!!!!!!!!!

Nu ska fru Karlsson göra sig i ordning för snart ramlar Louise, Tina och Carro in! Party on!!!!

Fredag!!!

Publicerat: 2011-09-23 / 08:32:40 | Kategori: Livet
Snacka om att veckan har gått fort! Jag har ju iof inte gjort så mycket i veckan... låg sjuk fram till i går och bara jobbat två dagar.
I går var jag och mamma ut till Erikslund och gick genom det nya shopping center som vi har fått. Stort och många roliga butiker. Me like!! Många kronor kan spenderas där! haha

I dag ska jag iväg och fixa mitt nya pass. Kryssningföretaget vill att vi ska fylla i våra personnummer, passnummer och lite mer. Ju snabbare vi gör det, ju snabbare får vi biljetterna!! wwwiiiiiiiii

Annars vet jag inte vad som händer i kväll. Kanske lite hemma mya.. vem vet. I morgon ska jag iaf träffa bästa Louise som kommer till stan. Ska bli sssååååå kul!!!

Ha en trevlig dag!!


Sjuka familjen Karlsson

Publicerat: 2011-09-21 / 12:50:53 | Kategori: Livet
Både jag och Patrik är inne på vår andra dag hemma från jobbet. Jag gick hem redan i måndags med ont i halsen, bihålorna och frossa. I går hade jag lite feber på kvällen men den är som tur borta nu. I morgon ska jag jobba igen... känner mig frisk nog nu.

Eftersom jag har varit sjuk så har det inte hänt så mycket sen sist. Vi var på bio i helgen och såg "Bridesmaid" tillsammans med Peter och Mia. Den var grymt rolig!! Efter det gick vi runt lite på kulturnatten, tog en öl/vin och kollade på fyrverkerierna innan vi cyklade hem. På söndagen var vi hos svärföräldrarna och åt mat.

Snart är det helg igen och då kommer bästa Louise till stan. Ska bli ssåååå kul att träffa henne!!



Fredag!!!!!!!!!

Publicerat: 2011-09-16 / 08:52:40 | Kategori: Livet
Oj vad länge sen jag skrev här. Sorry!

Vad har hänt sen sist då? Lite av varje.. Förra lördagen var vi till Micke och Emilia i Nykvarn. Det var riktigt kul att få komma dit och bara umgås med dom. Varje gång vi har träffats så är det så många andra människor i närheten och då blir det inte mycket prat. Nu fick vi vara själva. Lilla söta Meya pratar mer och mer, hon är 2,5 år nu. Jösses vad tiden går fort!
Emilia sa åt henne att säga till Patrik att vi ska skaffa barn, och det gjorde hon.. flera gånger. haha så söt!
Vi bestämde oss för att åka in till Södertälje och festa lite. Det var helt ok men kvällen slutade tråkigt när en idiot sparkade sönder vår framlyckta på bilen (Emilias bror hämtade oss på natten med vår bil). Vi satt i bilen när det gick förbi några killar.
Polisen som kom till platsen var mer intresserad av att prata med killarna som gjorde det än att kolla skadorna. :(
Suck!
Mitt råd: om du är rädd om din bil, ta ALDRIG bilen till Södertälje!!

Jaja, inte mycket att göra. Den är lagad nu och vi försöker glömma det.


Meya och Elias


Jag och söta Meya


Emilia och Micke


Herr och fru Karlsson gör sig redo att åka till Södertälje

Jag har haft fullt upp i veckan med mycket jobb och träning. Det är bokslutsmånad för 10 av mina butiker och alla rapporter ska vara klara i dag. Inte en chans att jag hinner med alla, ungefär hälften är klara. Det är inte hela världen om inte alla blir klara idag men det hade varit skönt. I onsdags och i går jobbade jag som vanligt, åkte hem och åt, för att sen åka tillbaka till jobbet. Lite drygt kanske men jag har fått mycket gjort när det ingen stör mig. :)

I kväll ska jag och Patrik kanske gå på bio. Jag har övertalat honom att se "Bridesmaids". Många andra killar som jag vet har sett den tycker att den är bra och då gick min käraste med på det. Yeah!!

Vad resten av helgen bjuder på visar sig. :D


Nu är jag igång

Publicerat: 2011-09-08 / 20:48:38 | Kategori: Livet
Nu är jag äntligen igång med träningen... igen. Hoppas verkligen att min motivation håller i sig, den har en tendens att ge upp när det blir jobbigt. Med lite jävlar anama så kan det gå som jag vill.
Jag körde Body Step i måndags, lite gym med min PT i tisdags, vilodag i går och nu har jag precis kommit hem från gymmet. Jag känner att jag är ruggit otränad men det ska vi ändra på. Så länge jag låter det ta tid och inte förvänta mig resultat på en gång så kommer det att gå bra.


Tänk om man kunde bli så här snygg.. ja, drömma kan man alltid ;)

På jobbet är det ganska mycket just nu. Det är bokslut för 10 av mina 16 butiker och jag känner mig lte stressad och orolig. Jag har aldrig gjort något bokslut förut och vet inte riktigt vad eller hur jag ska göra. Det är tur att jag har snälla arbetskamrater som ska hjälpa mig. Vad skulle jag göra utan dom?!

I morgon är det fredag och helg!!! wwwweeeeee :D


Helgen

Publicerat: 2011-09-04 / 20:28:51 | Kategori: Livet
Jag har haft en helt undebar helg!! Den började i fredags med middag hemma hos Claes och Carro. Riktigt god 3 rättersmiddag och gott vin. Det var riktigt trevligt!
Jag och Carro gick sedan över till mig och kollade på film. Myspys!

På lördagen var jag och Anne-Lie på zumba masterclass i Surahammar. Jobbigt med SATANS vad roligt det var! Jag har träningsvärk i muskler jag inte visste att jag hadde. haha
Lördagskvällen spenderades hemma med min underbara man! <3
Vi åt tacos, drack vin och kollade på "Black swan".



Jag har velat se filmen länge och måste säga att den var bättre än vad jag förväntade mig. Patrik som har varit skeptisk tyckte att den var bra. Jag rekomenderar den verkligen!!

Idag har vi varit hos min farmor som fyller 84 år nästa vecka. Hon bjöd som vanligt på världens bästa bullar (förlåt mamma men farmor är lite bättre på bullar), spettekaka och självklart äkta småländsk ostkaka. Är man smålänning som farmor är så måste man bjuda på ostkaka. haha
Jag är inte så förtjust i det men äter alltid lite.

Nu på kvällen har jag tvättat och ska snart göra upp veckans träningsplaner. Men först... IDOL!! :D

Ha en trevlig kväll!!


Zumba!!!

Publicerat: 2011-09-03 / 13:25:43 | Kategori: Livet
Nu ska jag och Anne-Lie åka till Surahammar och vara med på ett Zumba Masterclass. 2 timmar zumba-maraton med nonstop dans. Det ska bli grymt kul!!!
Vägen mot min bikiniform får en riktigt rolig start!!



Ha en bra dag!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus