Helgen är över...

Publicerat: 2011-02-13 / 21:45:39 | Kategori: Livet
.... och förkylningen är borta. Jag hade oturen att börja helgen med feber och en dunderförkylning. Jag gick hem från jobbet redan innan lunch i torsdags och var däckad hela dagen och nästan hela fredagen. På fredag kväll var jag äntligen feberfri och kunde gå och kolla på Raw med Patrik, Henke och Linda. Jag var lite orolig att jag skulle missa det men tack vare att febern var borta och alvedon så gick det jätte bra.
Det var riktigt kul!!!
Efter Raw gick jag och Linda för att möta upp en annan tjej och sen blev det Harrys. Det var länge sen jag hade så kul på krogen. Jag drack knappt något, inte sån bra idé om man har varit sjuk, så jag mådde bra på lördag när jag vaknade.

Lördagen var det bestämt att jag och Patrik skulle ner till stan och prova/boka hans bröllopskläder och sen boka vår bröllopsresa... men Ticket var stängt när vi kom dit så vi får gå dit i morgon istället. Vi vet vart vi vill åka och hur länge. Nu hoppas vi att priset är rätt.. känner inte för att betala 40-50 tusen direkt. Det är lite väl mycket pengar.
Jag passade även på att köpa hårfärg... först tänkte jag bara färga utväxten men ändrade mig. Jag ville inte att det skulle bli någon missfärgning så jag har valt att gå tillbaka till brunt. Min vanliga hårfärg är egentligen råttfärgat, vilket inte är så läckert, därför valde jag brunt. Det blev mörkade än beräknat men jag gillar det. Det är en väldig mjuk färg som passar mig perfekt. :)
På kvällen var jag hemma hos Sanna och Rafael och kollade på Melodifestivalen. Jag blev väldigt besviken på hur få bidrag som var bra men de jag gillade bäst gick vidare till finalen. Efter det skulle jag åka hem men fastande nere på stan med Tina och Anne-Lie. Jag var visst inte den enda som hade färgat håret brunt. Tre snygga fd blondiner är numera brunetter! :) Nice!

I dag har jag slappat så mycket jag bara har kunnat. Partiks kompis från sthlm kom förbi och drack kaffe. Även Peter svängde in och sa hej. Anders hade med sig sin lilla dotter Moa. Hon är 10 månader och har precis börjat gå. Helt underbar var hon. :)
Annars har det inte hänt så mycket. Pizza, slappa och solsidan typ.

Jag ska strax gå och lägga mig och börja förbereda mig inför morgondagen Det är alla hjärtans dag och det ska firas men det finns en annan grej som är mer spännande.... min intervju. Jag är inte speciellt nervös.. inte nu iaf. Det blir nog värre i morgon haha.

Sov sött och dröm underbara drömmar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus