Tisdag..

Publicerat: 2011-02-01 / 16:45:31 | Kategori: Livet
Jag gillar inte tisdagar... det är inte min bästa dag på veckan. Till och med bakis-söndagar är bättre. Jag sover alltid dåligt, orkar inte gå upp på morgonen och det är för långt kvar till helgen. Suck..

I dag är den 1 februari... f** vad tiden gå fort. Jag vet att jag säger det hela tiden men tiden går lite för fort ibland. Det är inte långt kvar tills jag slutar på Dustin. Jag kom på mig själv i morse med att jag satt och räknade dagarna, 19 arbetsdagar kvar. Det ska bli tråkigt att sluta, jag gillar jobbet och arbetskamraterna men samtidigt skönt att slippa pendla. Jag är så j***** less på det nu.
Jag har gjort det i nästan 1 år och det räcker gott och väl. Jag fattar inte att vissa människor fixar att pendla i flera år. Hatten av till er!
Nä, det ska bli skönt att slippa hålla koll på när eller om tågen går och behöva vara orlig om man kommer hem överhuvudtaget när det är snöstorm. Nu gäller det bara att få ett jobb hemma i stan. Jag har sökt en del jobb och har även varit på någon intervju. På torsdag är det dags igen.. då ska jag på intervju till det jobbet jag vill ha mest av alla jag har sökt.
Håll tummarna för mig!!

Nä, jag ska nog packa ihop på kontoret och börja bege mig hemåt.

Ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus