Underbar helg!

Publicerat: 2013-03-11 / 13:21:38 | Kategori: Livet
Helgen har varit helt underbar och både jag och Patrik har fyllt på vårt energiförråd.
 
I lördags kom våra underbara vänner Micke och Emilia upp från Nykvarn. Det var lite mer än 3 månader sen de var här och då bodde vi fortfarande på sjukhuset och då fick de se prinsarna genom ett fönster. Nu fick de träffa dom in real Life så att säga. :)
Det var väldigt skönt att få lite "avlastning" och de verkade inte ha något emot att göra det heller. Jag och Emilia åkte ner till stan för lite shopping och tjejsnack. Även fast vi inte bor så nära och inte träffas så ofta så kan vi verkligen prata med varandra, det känns som att det var igår vi pratade när vi träffas och det är skönt.
Jag pratade av mig rejält och lättade hjärtat. Tack Emilia för att du lyssnade!!! <3
 
De hade med sig jättefina tavlor till prinsarna!
Tack så mycket!!
 
I lördags kväll var även Tina och Anneli här. Det var länge sen vi hade en tjejkväll och nästa gång gör vi det utan tvillingarna. :)
 
I dag ska jag till min mormor med prinsarna. Min farmor kommer också och hon har inte sett prinsarna sen slutet av september, när vi hade kommit hem till Sverige... de har växt en del sen dess. hehe
Det ska bli kul att träffa dom.
 
Nu måste jag mata barnen.
Ha en underbar dag!!
 

Kommentarer
Helena | 2013-05-30 / 11:33:54 |

Vad heter dem i mellannamn? tyckte jag såg John där.

Svar: Oscar John och Victor Leif :D
Anna

Elin | 2013-07-31 / 13:37:16 | http://cirkuslowstedt.se/

Hej! Jag väntar själv tvillingar och googlade efter lite bloggar och hittade nu din! Har läst från augusti och er resa framåt med era små tappra pojkar! Men sen när du skrev att du haft besök av en Emilia från Nykvarn så slog det mig att det måste vara en gammal klasskompis! Jag har för mig att hennes sambo/man heter Micke! Vilket sammanträffande! :)

Svar: Vilket sammaträffande!! De är våra bästa vänner! Hur har det gått för dig? Det var länge sen jag skrev något här!
Anna

Elin Löwstedt | 2014-01-01 / 15:02:09 | http://cirkuslowstedt.se/

Oj, hej! :)

Nu har våra små töser kommit till världen och gjorde såg den 18e november efter igångsättning i vecka 38+2! Fantastiskt välmående och otroligt fina! Nu är det magar som krånglar men i kämpar på för att lösa det för dom, stackarna!


Svar: Grattis! Hur stor/små var tjejerna? Välkommen till världen som tvillingmamma, den är helt otrolig! :)
Anna

Elin Löwstedt | 2014-01-03 / 10:12:14 | http://cirkuslowstedt.se/

Ea (nr 1) vägde 2970 g och var 50 cm. My vägde 2945 g och var 49 cm. Förlossningen var enligt skolboken sa personalen :) Lite för mycket viktnedgång och lite för mycket gulsot så vi stannade ett par dagar extra på BB, men det var aldrig någon fara så. Nu växer dom så det knakar och vi försöker som sagt få bukt på magontet. Ja, tvillingmamma är man ju inte så många av alltså, haha! Har hittat en del grupper på Facebook där man kan utbyta erfarenheter och få massor med tips och råd, superbra! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus