Hej igen!

Publicerat: 2013-04-26 / 16:35:50 | Kategori: Livet
Nu var det några veckor sen jag skrev något. Tiden har gått så fort att jag har "glömt bort" att blogga. Jag har lika mycket "glömt bort" att fixa inbjudningarna till prinsarnas dop... men de är nästan klara nu och ska skickas ut till släkt och vänner i helgen.
Den präst som vigde oss för två år sen, Hans, ska döpa våra älsklingar och jag ser verkligen fram emot det. :)
 
Annars så går det jättebra för prinsarna. Det har nu gått 3 veckor sen Victor blev av med syrgasen, nästa vecka ska vi på läkarbesök med honom och då får vi se vad hans läkare Urban säger... om han blir friskförklarad eller inte. Jag tror nog det, allt går så bra nu. :)
 
Själv så har jag åkt på något halsfluss-liknande virus. Det känns som att jag har rakblad i halsen, gör ont när jag sväljer, torrhosta, haft hög feber och lite lätt snuvig. Jag har varit helt slut i kroppen och är fortfarande matt. Jag var hos läkaren i morse och lämnade prover men det visade negativt för halsfluss. Skönt!!
Jag blev ordinerad vila men det är lite svårt när man har tvillingar men jag åkte hem till mina föräldrar efter och sov på deras soffa en stund.
Patrik har varit superduktig och tagit hand om prinsarna under dessa dagar som jag har varit dålig. Det är en väldigt bra man jag fått!!
 
Älskar dig Patrik!!
 
Nu ska jag försöka få något i mig... jag har knappt ätit något idag.
 
Ha en underbar fredag!!

Kommentarer
Helena | 2013-05-27 / 13:23:13 |

Du har inte fått en man, du har skaffat dig honom. Grattis till ett bra val!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus