1,5 dygn utan syrgas!!!

Publicerat: 2013-04-04 / 11:08:00 | Kategori: Prinsarna <3
Vår älskade prins Victor har varit utan syrgas i 1,5 dygn nu!! Han är ssssååååå duktigt!!
De senaste två veckorna så har vi kunnat dra ner på syrgasen och i helgen var vi nere på sista hacket, 0,02%. När vi var hos Victors läkare Urban tisdags så tyckte han att vi kunde testa att köra utan grimma. Vi skulle börja med en timme och går det bra, kör en timme till osv. Urban sa att vi skulle låta Victor ha grimma under natten men han hade somnat innan vi satt på den och vi ville inte väcka honom och då fick han sova utan.... och det gick super bra!!

Nu håller vi tummarna att allt går bra. Om han klarar 1 vecka helt utan syrgas så räknas han nästan som frisk, om jag förstod läkaren rätt. Men vi ska inte ta ut något i förväg, det har vi gjort förut och bakslagen är inge roliga. Det är hemskt att gå tillbaka några steg när man har vant sig vid att gå framåt.
Victor njuter av att vara fri från grimman. Han är jätte glad, sprallig och sover bättre. Han har sovit genom hela nätterna nu och det är ett bra tecken.
Även Oscar sov hela natten. :D 
Han har varit lite hängig i några dagar nu. Vi misstänker en förkylning eftersom han nyser en del. Han kan sova i en timme på förmiddagen och eftermiddagen. För en vecka sen sov han max 15 minuter på gång. Hoppas det inte är något. Vi ska till BVC med båda prinsarna idag så vi får se vad dem säger där.
 
Våra söta älsklingar!!!
 

Nu ska jag åka iväg till tandläkaren. Ha en bra dag!!
 

Kommentarer
Monica | 2013-04-07 / 12:21:27 |

Nu ser man hur lika dom verkligen är.
Vad skönt för er att han kan vara utan syrgas. Håller tummarna att det inte blir ett bakslag för er. Ni har haft nog med motgångar nu.
Kram Monica N


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus