Det går framåt!

Publicerat: 2012-09-30 / 23:22:47 | Kategori: Livet
Prinsarna gör enorma framsteg. Både jag och Patrik är väldigt stolta över hur bra de kämpar och går upp ivikt. Nu är de inte långt kvar till 1 kg gränsen, de har gått upp mellan 130 och 160 gram sen de kom till Sverige. Det är bra jobbat!!
 
I dag fick vi bada dom för första gången. Vilken känsla det var att få lyfta ut dom från kuvösen och bada! 
Victor tyckte det var lite läskigt och var tjurig, men han hade iof haft en jobbig dag med det verse grejer. Oscar däremot verkade älska det. :D
Nu luktar de väldigt gott och att få andas in babydoft är helt underbart!! <3
 
De har även fått nya öppna kuvöser, så nu är de inte "instängda" längre. Mycket bättre tycker vi alla här. Hoppas bara att det fungerar med värmen..
 
I lördags var min bror Mattias här och träffade grabbarna. Han blev lite paff när han fick se hur små dom var. hihi
Jag tror att han tyckte att de var grymt söta och ville ta med dom hem! :D
Patriks föräldrar var här på eftermiddagen/kvällen och var även här på förmiddagen. Vi gick ut och åt lunch med dom och Patrik kusin Tobbe och han tjej Ida som bor i Uppsala. Det var trevligt!
Sen kom även mina föräldrar med min farmor. Hon ville träffa oss innan hon åkte till Italien i morgon. Det var väldigt kul att träffa henne. Även hon blev chockad när hon fick se hur små grabbarna är. 
 
Patrik har varit förkyld i några dagar nu och int efått hålla i någon av prinsarna men nu på kvällen har han lagt sig med Oscar. Att få se far och son ligga och gosa är så mysigt! Båda pojkarna är lik sin far. <3
Jag ska gå och titta till de nu innan jag ska sova. Är helt slut på alla sätt och vis... I morgon ska jag få träffa en kurator och få prata ut lite, det kan behövas. Det är mycke som har hänt sen vi lämnade grekland och jag vet inte hur jag ska hantera det..
 
Natti natti!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus