1 månad!!!

Publicerat: 2012-09-16 / 23:02:00 | Kategori: Livet
I dag är det 1 månad sen vi åkte ner hit på semester. En semester som varade i 5 dagar innan allt vändes upp och ner. Ingen av oss trodde att det skulle hända men nu gjorde det det och här sitter vi.
Det känns fortfarande helt overkligt men verkligheten har kommit ifatt på ett sätt. För min del så har jag fattat att jag nu är mamma till två helt underbart söta pojkar. Helt otroligt vilken känsla!! <3
 
Mina mammainstinkter finns där och jag blir arg på läkarna när jag inte får svar på mina frågor eller inte får träffa någon av pojkarna (vilket har hänt med Oscar). Men vi ska jobba hårt på att flytta tillbaka Oscar till samma sjukhus som Victor, där får jag träffa både mitt barn och läkarna 2 gånger om dagen och jag behöver inte vänta så länge på att få prata med en läkaren. Läkarna kommer till mig.. jag behöver inte gå till dom. Mycket bättre!!
 
Både jag och Patrik mår bättre för varje dag och har börjat slappna av lite. För bara en vecka sen så fanns inte ens tanken på att ha kul, t ex som att shoppa.. Jag gick och handlade det som jag måste ha, inte för att det är kul. Nu är det roligt att gå in i butiker igen. Inte för att det blir så mycket shopping, handlar fortfarande bara det jag behöver som hygienartiklar och kläder (hade bara mammakläder med mig som nu är för stora). Jag fick dåligt samvete när jag hade kul fast jag visste att ingen skulle tycka att jag var en dålig mamma bara för att jag skrattar och ler medans mina barn ligger på sjukhus. 
Jag måste kunna njuta av livet och ha kul även fast det är en svår situation. Att sitta inne på hotellrummet och bara vänta på att telefonen ska ringa kommer bara att göra oss galna...
Eftersom vi inte har något kök på vårt hotellrum så äter vi ute 2 gånger om dagen och vi går runt ganska mycket i stan. Vi hittar nya restauranger hela tiden. Den grekiska maten är god men jag börjar bli trött på sovulaki, pommes, tzatziki... det är det som serveras på alla turistställen i stan. Jag saknar svensk husmanskost..
 
Vi har börjat turista lite också, det är en gammal stad med mycket vackra ställen, en härlig hamn med ett stort fort, små smala gator och många kyrkor. Sen får vi inte glömma det stora arkeologiska fyndorten Knossos från bronsåldern. Det var ganska häftigt att se!
Vi har forfarande ganska mycket att se och det är tur att vi har tid att göra det.
 
Det är säkert många som väntar på bilder på våra prinsar men jag ska göra er besvikna. Av naturliga själ så vill jag inte lägga ut några bilder. Jag kan dock bjuda på en bild på en liten fot och hand. :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus