Grattis prinsarna!!

Publicerat: 2012-11-22 / 23:11:00 | Kategori: Livet
I dag fyller prinsarna 3 månader! Kan inte fatta hur snabbt dessa månader har gått... känns som att det bara var några veckor sen de föddes på Kreta.
Natten var hemsk, jag drömde om de som hände där nere dagen och natten de föddes. Smärtan, chocken och paniken som jag gick i genom. Alla känslorna och minnen kom upp och jag vaknade av att jag grät. Det var extra jobbigt eftersom jag var själv när jag vaknade. Att inte ha Patrik vid min sida efter en så hemsk natt var tungt. Jag hoppas han kommer hem i morgon så jag får känna tryggheten i hans famn. Då kommer jag att sova gott. <3
 
Oscar firade sin 3 månadersdag med sin tredje operation. Allt hade gått bra och han mår efter omständigheterna bra. Hoppas allt fortsätter att gå bra så att han kan åka hem i morgon. Jag saknar min prins!!
 
Min andra prins Victor har varit orolig hela förmiddagen och har inte riktigt fått någon ro hela dagen. Han sov lite på mig när vi (jag) kollade på Nalle Puh på datorn och när jag var och åt middag. Runt 21 tiden blev han helt galen och bara skrek, stackarn. Jag tog upp honom och vi mös en liten stund tills han somnade och har sovit bra sen dess. Hoppas han sover hela natten.
Stackarn saknar brorsan som brukar ligga brevid. :(
 
Jag var på stan i går och köpte pyamaser till prinsarna i present men de kommer inte att passa på flera månader men det gör inget. Man får vika upp armarna och benen lite så blir det fint. hihi
Jag lämnade dom till mamma igår så hon kan tvätta dom, ska hämta dom i helgen tillsammans med all annan tvätt som hon så snällt tar hand om. Tack mamma! Du är bäst!!
 
Dags att försöka få lite sömn. Uppstigning kl 7 för mätning och vägning. :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus