Äntligen hemma i Västerås!!

Publicerat: 2012-11-11 / 23:38:00 | Kategori: Livet
I fredags fick vi äntligen komma hem till Västerås och Västmanlands Sjukhus avd 69!
Det går inte att beskriva hur skönt det är att vara hemma igen. Nu hoppas vi att allt går bra för prinsarna så att vi får komma hem till lägenheten snart. Ingen vet hur lång tid det kommer att ta men vi är iaf hemma innan jul. :)
 
Helgen har varit väldigt trevlig. I lördags mös jag med barnen hela morgonen och på eftermiddagen träffade jag mamma på stan och shoppade kläder till prinsarna. På kvällen var jag på middag och party hos Carro. Det blev en lyckad kväll. Jag hade super kul!!
 
I dag är det Fars dag och Patrik firade sin första. Det är svårt att planera något när man är på sjukhus så det blev inget avancerat... han fick glass. hehe 
 
Nu ska jag sova. I morgon ska vi bada Victor. Oscar får inte bada pga droppet men vi ska se till att han också blir ren och fin.
 
Så här ser vi ut nu! Oscar till vänster och Victor till höger. Så söta prinsar <3
 

Natti natti!!

Kommentarer
Anders och Veronica | 2012-11-12 / 12:47:44 |

Vad kul att få se dem igen!! Och för mitt öga ser de ut att vara ett par riktigt krya pojkar :-) Grattis till flytten till Västerå också, vad skönt det måste vara! nu ser vi fram emot att få träffa er snart, är väl kanske lite riskabelt ännu på ett tag med alla våra "dagisbaciller" :-) Kram på er/// Anders, Veronica och tjejerna.

Svar: Tack så mycket! Grabbarna växer så det knakar men det är tyvärr alltid något hinder på vägen. Vi hoppas att vi får träffa er också snart. Ni kanske kan lämna barnen hos mormor/farmor en kväll och träffa oss? Kram
Anna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus