Tisdag...

Publicerat: 2012-05-08 / 08:47:52 | Kategori: Livet
Oj vilken helg jag har haft!! Förra veckan blev en riktig kort-vecka på jobbet. Det blev bara två dagars jobb innan det var dags att dra ner till Småland. Det var min pappas kära morbror Mats begravning.
Jag, min bror Mattias och min kusin Mikael drog fran stan kl 5 i fredags morse. Jag körde de första 26 milen innan Mattias tog över. 5 timmar och 30 minuter tog det att köra ner, även fast jag var trött så höll jag mig vaken hela dagen.
Begravningen hölls i Hallaryd kyrka och var väldigt vacker. Det kändes ssååå konstigt att komma ner dit utan att få träffa Mats. Det är han man har haft mest kontkat med under åren. Sist jag var ner till Hallaryd var jag 14 år och tro mig.. allt såg likadant ut. Efter begravningen och kaffet åkte hela familjen Johnsson lite längre in i skogen för att kolla på vårt stora familjehus som vi har där nere.
Enligt gästboken i huset var jag sist där 1986 och huset ser likadant ut som jag kom ihåg det. Helt fantastiskt!


Det finns varken el eller rinnande vatten och på insidan är den i stort behov av en renovering. Men väldigt charmigt på ett sätt. Hade jag inte varit så anti små kryp och spindlar så hade jag lätt kunna komma ner och sova över en helg.


Vägen som leder till huset.


Vi har en sjö som tillhör tomten :D

Vi åkte även till Osby där min pappa är född. För dom som inte vet så ligger Hallaryd i Småland och Osby i Skåne.. Jag är både småläning och skåning då farmor är från småland och farfar från skåne. Det är en salig bladning på mig. (min mamma är för övrigt från Tyskland) haha

På kvällen samlades hela släkten och åt en trevlig middag på ett hotell i Markaryd. Det blev en riktigt trevlig kväll med mycket minnen och skratt. Det var synd att det krävdes en begravning för att hela släkten skulle samlas. Nu hoppas jag att jag och Patrik kan åka ner en helg och hälsa på i sommar. :)

Vi drog hemåt på lördag morgon vid elva tiden. Resten av helgen var lugn och skön, jag var helt slut efter resan. hihi

I går hade jag friskvård på arbetstid. Körde ett step-pass på Feelgood och fick upp min motivation till att träna mer. Det behövdes verkligen. Ska bli skönt att komma igång med träningen igen, i morgon blir det bodypump och även det på arbetstid. :D

Nu kör vi!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus