Måndag

Publicerat: 2012-05-21 / 11:38:04 | Kategori: Livet
Då var man tillbaka till verkligeheten efter en rolig helg.

I fredags kväll hade jag och Carro en väldigt efterlängtad tjejkväll. Det var grymt länge sen vi träffades och hade jätte trevlig när vi snacka skit och kollade på "Let´s Dance".

I lördags var vi barnvakt åt lilla Gariel i några timmar. Det blev pannkakor till lunch innan vi gick ut till lekplatsen.

Charmtrollet


Bus med morbror Patrik



Helena hämtade honom vid halv fyra tiden och då körde jag iväg Patrik till en kompis för grillning och sen skulle de iväg och kolla på fotboll.
Jag spenderade kvällen med Tina, Mia och Lina. En hederlig tjejkväll med utgång. :)
Tyvärr så kom vi ner sent till stan och det var sssåååå lång kö till Hattfabriken så jag och Tina gav upp efter att ha väntat i 20 minuter och åkte hem till våra fulla grabbar. Patrik låg sött och sov i soffan när jag kom hem. :)

I går var det flygdagen "Roll out" på Hässlö. Som vanlig var jag där och jobbade som funktionär och fixade smörgåsar tillsammans med mamma, Marianne och Karina. Ca 520 st blev det totalt och nu vill jag inte se en tekaka på några månader..
Vädret kunde inte ha varit bättre och vi tror att det var ca 6000 personer som kom för att titta på flygshower och självklart Viggen! Det var några år sen jag såg den och det var lika häftig som jag minns. :)
När jag kom hem så tog jag en dusch medans Patrik lagade mat, sen blev det lite slappande i soffan innan jag gick och la mig strax efter nio. Jag har helt slut och somnade väldigt fort. hehe


Storebror Mattias och hans son Elias var också ute och tittade på flygplan! :)

I dag är det lika bra väder ute och man vill helst vara ute hela dagen men jobbet kallar och jag har lite att göra. Senare idag ska jag och några till gå Vårruset. Det ska bli kul!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus