Det börjar likna något...

Publicerat: 2012-05-17 / 21:24:37 | Kategori: Livet
Jag lovade att jag skulle byta design förra helgen men jag satt kanppt vid datorn så det blev lite försenat. Nu är den iaf uppe.
Jag har inte gjort den själv.. sånt har jag inte tid med längre men jag är super nöjd! Det finns lite som ska justeras och det gör jag vart efter. (Om ni inte ser den, tryck F5)

Veckan har gått förbi i en rasande fart.. vilket verkar ganska normalt nu för tiden. Hinner knappt tänka ibland. haha
Det är bokslutstider på jobbet vilket gör att tempot har trappats upp. Jag försöker att inte stressa men det är lite svårt när man får press från högre höjder. Ja ja.. bara gilla läget.

Annars går det bra med allt annat. Magen växer för fullt och jag kan inte knäppa mina jeans längre. Jag har redan införskaffat mina första mamma-byxor och jag stortrivs i dom, ska gå och köpa ett till par i en annan färg i morgon. :)

Jag är i vecka 12 och största risken för missfall är borta. Skönt!!! Nu behöver man inte oroa sig så mycket, inte för att jag har gjort det men det har ändå funnits tankar.

I dag har jag inte gjort så mycket. Eftersom det är röd dag så är jag ledig... och det var sssåååå skönt med sovmorgon. Jag slappade i soffan hela morgonen innan jag och mamma åkte till Hälla och handlade. Det är typ det enda ansträngande jag har gjort i dag. haha

Nu funderar jag på att gå och lägga mig. I morgon är det arbetsdag igen. :)

Natti natti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus