Torsdag

Publicerat: 2012-03-29 / 10:12:19 | Kategori: Livet
Solen är uppe och lika så är mitt humör! :)

Efter att ha varit på ett halvtaskigt humör i några dagar så vaknade jag på ett bra humör i morse. Åhhh vad skönt det var! Jag har sovit perfekt, vaknade utvilad och glad. Nu mår jag bättre igen!

Veckan har mest handlat om jobb. Jag har inte så mycket att göra i skrivande stund, ligger väldigt bra till i mitt schema men det är bara lugnet före stormen.. nästa vecka drar det igång igen. Vilken tur att det bara är en 4 dagarvecka. ;)

Jag och min jobbarpolare Susanna brukar springa ut på stan ibland på luncherna och den här vecka hamnade vi på Stadium. Där hittade jag världens fulaste öronmuffar... var bara tvungen att prova.

Vad tycks??

Visst är jag söt???? hahahahaha

Det är torsdag och det innebär att det snart är helg! Yeah!!!
I morgon ska jag till neurologen och se vad som hänt, eller rättare sagt, inte har hänt med kroppen. Hoppas på att jag kan få tid till magnetröntgen snart... Det är tänkt att pappa ska följa med och sen efter äta lunch tillsammans men vi får se hur det blir. Han är just nu med min farmör i Växjö och hälsar på sin morbror som ligger på sjukhus. Han har cancer som inte går att bota och vi tror att slutet är nära..
Vi ber en extra bön att han håller sig i liv ett tag till.

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus