Turbulent helg!!

Publicerat: 2012-07-09 / 14:27:28 | Kategori: Livet
Oj vilken helg det har varit! Jag vill inte gå in på vad som har hänt men jag kan säga att dåliga val som jag har gjort och undanhållit för min man har gjort att jag sårat/gjort honom väldigt besviken, gråtit floder, tagit mig i kragen och börjat om från början. Allt som har hänt har fått mig att tänka om och nu är allt annorlunda. Nu ska bara tilliten byggas upp igen.. och nej, jag har inte varit otrogen. Skulle aldrig falla mig in!!!!
Men ni behöver inte oroa er. Jag och Patrik är fortfarande vi och vi jobbar för att komma tillbaka dit vi var förr. Vår starka kärlek är det som håller oss uppe. Patrik är mitt allt och jag gör allt för att få vara vid hans sida hela livet!
 
Tvillingarna mår fortfarande bra.. tror jag iaf. Det brukar vara ganska mycket fart där inne men idag har jag knappt kännt dom. Jag blev väldigt orolig och ringde till BM, hon sa till mig att ringa specialistmödrarvården. BM där lugnade mig lite, jag behövde inte oroa mig så mycket så länge det känns som fjärilar i magen. Men jag fick en "akuttid" på onsdag bara för att lugna lilla mig. :)
Det är svårt att inte oroa sig men samtidigt så måste jag slappna av... det blir inte bättre av att oroa sig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus