Bröllopsdag!

Publicerat: 2012-07-31 / 12:52:34 | Kategori: Livet
I går firade vi vår första bröllopsdag! Jag kan inte fatta att det redan har gått ett år sen vi sa JA till varandra i Skerike Kyrka framför vår familj, släkt och vänner.
Det var den lyckligaste dagen i mitt liv!
 
Jag älskar dig Patrik!! <3
 
Vi firade med att gå ut och äta på Restauragn Real som ligger nere i hamnen. Maten var jättegod men servicen var hemsk. Det var lite tråkigt.. men men.
När vi kom hem så korkade vi upp en flaska alkoholfri bubbel som vi hällde upp i fina glas som vi fått av mamma i bröllopspresent och kollade sen på en dvd som vi fått från Svenska Tvillingklubben "1+1=2". Den var från Norge och gjord 1999 men det var ganska mycket man fick veta som ingen har sagt. Helt ok!
 
Det var en riktigt trevlig bröllopsdag!
 
Helgen bestod av mycket körande. I fredags kväll drog jag och Louise ner till Ullared, det tog totalt 8 timmar men då stannade vi till och sov i ca en timme och sen blev det många kaffepauser. Väl nere i Ullared så fick man en liten chock när man upptäckte hur stort varuhuset är. Jösses vilket ställe! Det fanns även butiker runt om som hade massor av saker. Vi orkade dock inte gå i de andra butikerna utan körde bara på varuhuset.
Jag följde min inköpslista och fick med mig ganska mycket grejer hem. Allt från spjälsängsskydd till bröd. hahaha Jag hade räknat med att det skulle kost mer än vad det gjorde och om mna kollar på värdet på det jag köpte så kom jag undan VÄLDIGT billigt! Jag ska åka till Ullared fler gånger! Men då tänker jag boka stuga...
Tyvärr så blev det så att jag fick även köra hela vägen hem. Louise var så ovan vid manuell växel att jag var orolig för min växellåda och bilen... hon måste "övningsköra" oftare på manuell och inte bara köra automat. Hon fick förse mig med kaffe hela vägen hem.
Det blev 92 mil på ett dygn. Bra jobbat Anna!!
 
Både lördags kvällen och söndag blev lugn kan jag lugnt säga. hehehe
 
I dag ska jag åka till IKEA med mamma efter jobbet. Nu ska inredning till barnens rum fixas. Patrik ska golfa så då kan jag skruva möbler. :D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus