Nya designen!

Publicerat: 2012-01-29 / 17:49:34 | Kategori: Livet
Syns inte den nya?? Tryck F5 så kommer den fram.

Vad tycks??

Jag orkade inte bråka med den andra, det visade sig att den var inte gjord för blogg.se utan någon annan typ av blogg-sida. Jag har varken tid eller lust att göra om den så att den passade och valde istället att ta den här.

Jag är nöjd och det är det viktigaste!!

Allt har gått jätte bra med lilla Gariel under helgen. Han somnade som en stock i går kväll och vad jag har förstått av Patrik har han levt rövare i sängen när han sov. Jag hade valt att sova på soffan och vaknade till några gånger i natt när han pep till. Runt kvart över sju i morse vaknade han och kom och kröp in under täcket med mig en liten stund. Sen kollade vi på barnprogram och film ett bra tag. Varför stressa när man kan chilla i soffan?!? hahaha
Vid evla tiden drog vi på oss varma kläder och gick iväg till pulka backen. Det gick väl så där... lekparken var däremot roligare. Vi var bara ute i lite över en timme innan vi gick hem och gjorde lunch och sen körde vi hem honom till mamma Helena och pappa Johan.

När vi kom hem var det bara att börja städa upp leksaker. Patrik valde att dammsuga medans jag tog hand om all tvätt. Nu slappar Patrik och spelar xbox och jag har fixat med bloggen. Allt är snart klart med tvätten och då ska jag börja med maten. Det blir tacos!! Ovanligt eller hur?? haha.. jag tror vi äter det varje helg. SSSååååå gott!! :D

I morgon är det tillbaka till verkligheten och då ska jag ta tag i min träning. Ja, jag vet... jag säger det varje vecka. Men nu börjar jag bli så j***a trött på att må dåligt och att ha en så dåligt självbild... orkar inte mer! Jag måste ta fram kämparandan som jag vet finns därinne någonstans och sparka den i arslet så att det händer något!! Nu j***ar!!!!!!

Ha en trevlig söndag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus