Helg!!

Publicerat: 2012-01-14 / 13:03:12 | Kategori: Livet
Åhh vad underbart det är med helg!! Inga måsten och inga tider att passa. Eller ja, idag har vi en tid att passa. Vi ska till Patriks syster Helena och fira hennes födelsedag. Det ska bli trevligt!

Det är ett helt underbart väder ute. Jag har precis kommit hem från en promenad och njutit av solen. Hoppas vädret håller i sig och att det snart är vår. Fast det skulle inte förvåna mig om det blir snöstorm och några meter snö i februari.. nu förtiden är vädret så konstigt. Det har väl med den globala uppvärmningen att göra och allt skit som vi gör för att förstöra vår jord. När man var mindre så tänkte man inte på det men nu gör jag det.
Jag fattar inte hur vi kunde vara så dumma och ta för givet att vår jord inte kan förstöras på det här sättet..
Oj vad allvarlig jag blev nu då... blir förvånad av mig själv. Det är nog bara så att jag vill att min framtida generation ska få uppleva riktiga årstider som vi har gjort.

I går var jag och klippte mig. Tanken var att bara klippa det långa håret upptill men det var ganska ojämt på sidorna så det blev en hel klippning. Det är kortare och snyggare nu. Jag kan göra en tuppkam hahahaha
Det enda som ska fixas nu är att lägga in en till blekning och sen är jag nöjd. :D

Nu ska jag ta en kopp kaffe coh fixa till Helenas fördelsdagsprensent.

Ha en underbar dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus