Tisdag!

Publicerat: 2012-02-26 / 22:31:31 | Kategori: Livet
Redan tisdag... det märks att jag var ledig igår, märkte knappt att dagen flög förbi. Det var några dagar sen jag bloggade och behöver uppdatera lite.
Min helg var helt fantastisk! I fredags gjode jag och Patrik klart vårat numera gästrum. :) Skrivbordet är borta och det är som ett nytt rum. Mycket större och bättre, man får plats med en stor luftmadrass och man kan fortfarande gå där inne. Kvällen blev ganska lugn, vi slappade bara.
På lördag var det en tidig uppstigning, jag skulle städa lagenheten och Patrik skulle åka iväg med grejer till återbruket och till Läkarmissionen med saker vi inte behövde. Skrivborde var det några som kom och hämtade.
Vid 13 tiden kom Emilia och Micke. Det var sssåååå kul att dom äntligen kunde komma utan barn och bara var och festa med oss. Det var länge sen!

Jag och Emilia åkte till Erikslunds shopping och sprättade pengar medans grabbarna spelade xbox. Precis så ska det vara. hahaha
På kvällen kom Mia, Peter och Anne-Lie över för att festa. (och kolla på Melodifestivalen) Det var några fler som skulle komma men en sa att hon inte mådde bra, en var hundvakt och några skulle på 30 års fest...
Det blev iaf en lyckad kväll! :)

Söndagen var däremot väldigt lugn... några fick för sig att vi skulle gå upp redan vi 10 tiden på morgonen.. Funkar inte för mig när jag har festat kvällen innan. Jag var inte bakis utan bara seg. Vissa mådde sämre kan jag lova.. (inga namn nämnda)
Jag och Emilia tog till slut en promenad upp i solen och gick upp till ica och köpte godis. Det är det bästa sådär dagen efter haha

Lite bilder från lördagen:

Emilia, Anne-Lie och Mia


Emilia, jag och Mia


Lilla jag :)


Mitt halsband gick sönder efter att jag fick veta att någon hade ljugit för mig... jag gillade verkligen det där halsbandet :(


Jag och vackra Emilia


Love is in the air!!

Jösses vilken rolig kväll!! Måste vi göra om!!

I går var jag ledig från jobbet. Jag var hos läkaren på morgonen för att kolla om jag kan få någon hjälp med vikten. Allt gick jätte bra och jag ska få träffa en specialist inom området. Yeah!!
Sen hade jag planerat att få umgås med min far. Jag fick följa med honom på lunch hos Rotary klubben i Kolbäck. Det var både intressant och trevligt.
Efter det åkte vi till Media Markt och drömmde oss bort bland allt vi vill ha men inte har råd med för tillfället.
Jag hade en jätte trevlig dag med min pappa.. det är inte ofta jag får vara ensam med honom och jag uppskattar all tid jag får. Vad ska jag säga.. jag älskar min pappa och är en äkta daddy´s girl! :D

I morse vaknade i morgon med täppt näsa och ont i halsen... där försvann mina planer på att träna idag. Suck! Men jag gick iaf till och från jobbet.. totalt fick jag in 9908 steg under dagen. Bättre än inget eller hur?

När jag kom hem efter 10 timmar på jobbet hade jag fått brev från neurologen... dom har bytt min tid!! Jag hade äntligen fått tid den 16 mars, jag skulle ha fått komma i januari men fick ingen kallelse som dom hade lovat.. nu har dom IDIOTERNA bytt min tid till den 30 mars!! WHAT THE FU*K!!! Jag har redan väntat för länge... I morgon bitti ska jag ringa och fråga hur i skogen dom tänkte när dom flyttade min tid.

Näää... nu ska jag fylla på mitt vin glas och sen mysa lite med min underbara man!

Ha en trevlig kväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus