Börjar slappna av nu..

Publicerat: 2012-08-09 / 17:46:49 | Kategori: Livet
Nu har äntligen semesterlugnet infallit hos mig. Det brukar ta några dagar att varva ner och nu har vi hunnit med det vi skulle innan vi åker bort. 
Tvillingarnas rum börjar liknat något.. det är bara sängar, en liten fotölj och tavlor som ska upp men det kommer så småningom. Deras kläder är tvättade och ligger så fint i byrån. Kändes konstigt att vika de små topparna och strumporna ska vi inte prata om. Den känslan som gick genom kroppen är obeskrivlig... nu längtar jag som f*n efter de små liven.
 
Vi var på ultraljud igår också och tog en titt på prinsarna. De växer så det knakar. Vi fick ingen direkt vikt och längd då det är svårt att mäta dom när det är så trångt men om man kollar på de mått som barnmorkan tog så väger de ungefär 600 g/st och de är lika stora i längd. Vilket är superbra! Vi är lite oroliga att en ska sno mer näring men allt såg perfekt ut. wwwiiiii
Magen börjar verkligen bli stor nu. Det ser ut som att jag är i 8 månaden fast jag bara är i 6:e.. hur ska det sluta?? hahaha 
Jag kommer att vara stor som ett berg när tiden är inne. ;) Men jag gillar det! Det är mysigt att titta på magen och se när någon av grabbarna sparkar, man kan verkligen se det nu. Patrik har även fått känna sparkarna och tycker att det är häftigt. Det verkar vara väldigt livat där inne. Jag har även upptäckt att de är väldigt morgonpigga.... och de har inte fått det från mig, det är från sin pappa. Han är den morgonpigga i den här familjen, om jag får bestämma så skulle jag sova väldigt länge på morgonen. ;)
 
Nu ska jag börja göra mig i ordnign för kvällen. Vi ska till Grekiska Kolgrillsbaren och äta. :D
 
Ha en trevlig kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus