Weekend!!

Publicerat: 2012-04-22 / 00:11:15 | Kategori: Livet
Än så länge har jag en underbar helg! Gårdagen spenderade hemma i soffan men mannen. Vi kollade på "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" och även fast filmen var bra så höll jag på att somna några gånger. Precis som en fredag kväll ska vara. haha

I dag har jag varit ute och gått spåret med mamma, hälsat på mormor och nu på kvällen har vi varit ute och ätit middag med några vänner. Vi gick förbi Hattfabriken för att kolla hur det är. De flesta som har varit där verkar tycka att det är superbra men det var inget för mig. Kan kanske ha något med att jag är nykter numera.. men jag kommer nog inte att gå dit igen på ett tag.

När jag skulle åka hem höll jag på att få en chock. Vi hade ställt bilen i Punkt och för 3,5 timme kostade det 56 spänn! WHAT??? Sen när blev så så jävla dyrt med parkering??
Aldrig att jag ställer mig i Punkt igen på en kväll... nä, då åker jag hellre runt halva stan för att leta efter en parkeringsplats där det är gratis efter klockan 19.

Jaja, nu ska jag slappa en stund i soffan innan jag går och lägger mig. Får se när grabbarna ringer och vill bli hämtade på stan. ;)

Behöver sova så att jag orar jobba lite i morgon. Behöver fixa till flexen och sen så hinner jag med mycket mer när det inte är någon annan där. :)

Ha en trevlig kväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus