Söndag!

Publicerat: 2012-04-01 / 13:05:10 | Kategori: Livet
Helgen är nästan slut men jag har fortfarand een del kvar som ska göra. Patrik jobbar idag mellan 12-16 och jag ska till mormor och gratta henne. Hon fyller 83 år i morgon. :)
Partik hämtar mig efter jobbet och då ska vi snabbt förbi hans föräldrar och hjälpa till att ta bort takboxen på deras bil.
Efter det ska vi till mina föräldrar och äta mat. Seeennnnn kan jag slappa igen. hahaha

Jag har varit ssååå fruktansvärt trött den senaste tiden men det har nog med tidsomställningen att göra. Våren är nästan här och då kan jag vara ute mer och ta promenader. Det blir säkert mycket bättre snart. Både igår och idag vakande jag innan kl 9 på morgonen. Det är inte likt mig... I morse lyckades jag somna om och fick sova en och en halv timme till. Skönt!

går kväll var bästa Tina, Åsa och Tessan här. Vi hade en riktigt rolig kväll med lite skvaller, massa skratt och äkta tjejsnack!
Eftersom det var Earth Hour, släckte jag ner alla lampona och tände ljus. Mysigt!!
Åsa och Tessan åkte ner till krogen runt 23 tiden och jag och Tina kollade på film. Halvvägs genom filmen höll Tina på att soman så hon åkte hem. Jag lyckades hålla ögonen öppna i 1 timme till sen gick jag och la mig. Patrik kom hem runt två tror jag.. jag hörde honom inte. Då sover man tungt.. ;)

Nu har jag slappat för länge i soffan och måste göra mig i ordning.

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus