Livet är underbart!!

Publicerat: 2011-11-01 / 15:45:19 | Kategori: Livet

 

Den senaste veckan har jag upplevt ett otroligt lyckorus som susar genom kroppen. Jag är glad, sprallig och ler väldigt mycket... det känns som att jag är nykär! :D
Sen jag och Partik gifte oss har allt bara blivit bättre. Jag har aldrig varit så lycklig och glad som jag är nu. Livet är helt underbart!

Hösten är här och snart ska vi åka på vår efterlängtade bröllopsresa. Allt är klart med fylg, hotell och självklart båten. Jag vill bara börja packa NU!! haha
Jag får snällt vänta en vecka till innan jag kan börja. Bara 25 dagar kvar tills vi går hand i hand på stranden i Fort Lauderdale och njuter av värmen. :)

I dag fyller min underbara man 30 år. Vi firade det med en överraskningsfest i lördags.. med 80-tals tema. Jag hade ordnat med allt och lurade honom ganska bra. Ett helt gäng med släckt och vänner hade samlats i en lokal som min mamma hade hyrt. Min pappa fick i uppdrag att åka och hämta Patrik. Han blev väldigt förvånad när min pappa stod utanför dörren med en lapp där det stod "undersängen finns en påse med kläder. Sätt på dig dom och följ sedan med Bo. Ställ inga frågor!"
I bilden fick han ögonbindel och fick åka runt stan en stund. Min bröder hjälpte honom sen att få på sig en peruk och en kavaj. Sen förde de in honom i lokalen. Snacka om att han blev överraskad när vi alla skrek "SURPRICE". Efter lite mat och tårta kom festen igång på riktigt.. men när klockan var halv 2 var vi tvunga att sluta. Meeennnnnn... "icke sa nicke" sa vi och 11 personer tog en taxi hem till oss och festade vidare till kl 4. Vilken tur att man drog tillbaka klockan där på natten.. annars hade det varit oerhör jobbigt att kliva upp på morgonen.

Lite bilder från festen:

(lite suddig bild men men) Födelsedagsbarnet

Masen och Carro som försöker vara rolig


Söta Carro

Henke som en av de Blues Brothers.

Peter tycker om Carlsberg men inte att vara med på kort hihi

Maria, Masen och Henke

Tina och jag

Två fulla svågrar, Mattias och Patrik

Hej vad det går hahahaha

Fina Louise och jag

Coolaste grabbarna, Patrik och Adde

Herr och fru Karlsson

Och nu till efterfesten... eller nej. Jag tror nog att ingen kommer att vara speciellt glad på mig om jag lägger upp dom. Sorry! Men jag bjuder på gruppbilden som vi tog kl 4!


Patrik blev iaf väldig nöjd och glad. Tack alla ni som kom!!


I kväll ska vi fria med champagne och god mat. Bara vi två.. som 2 st nyförälskade tonåringar. hahahahaha

Ha en underbar dag/kväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus