Tisdag

Publicerat: 2011-05-31 / 12:32:37 | Kategori: Livet
Solen skiner och det är underbat varmt ute. Tror nog att det blir en kort dag på jobbet. ;) Sweet!!

Jaha, vad har hänt sen sist?!? I lördags kväll var jag hemma hos Sanna och Rafael. Jag hade äntligen hittat en lördag när jag kunde samla alla mina brudtärnor för att diskutera håruppsättningar, smink, skor och allt som hör till. Tyvärr så blev en av tärnorna, Louise, sjuk.. så det blev bara jag, Tina och Sanna. Men det gjorde inget, det som bestämdes gick Louise med på iaf. 
Vi grillade och drack lite vin... ja, jag drack vin och alla andra drack läsk. hehe
Det var en riktigt trevlig kväll! Tack så mycket!! 

På söndagen var jag och mamma funktionärer på flygdagen Roll Out på Hässlö. Som vanlig så gjorde vi smörgåsar som var till försäljning, det blev 350 st. Eftersom jag och mamma är båda väldigt organiserade, så jobbade vi på i ett bra tempo och var klara redan vid kvart i två. Sen kunde vi njuta av flygshowerna. Att få uppleva JAS Gripen var som vanligt väldigt häftigt. :)
När jag kom hem så åkte Patrik och köpte pizza, ingen av oss orkade laga mat. Sen somnade jag i soffan.. att stå upp hela dagen och göra mackor är mer ansträngade än vad man tror. Jag sov i en och en halv timme, att jag lyckades somna sen på kvällen var ett under..

I går var det en vanlig måndag, back to work. Solen sken men det blåste kallt... vilket jag struntade i. Efter jobbet gick jag och Mia i väg till en äng som ligger ganska nära där vi bor och la oss och solade. I dag ska vi också göra det.. och det är mycket varmare nu. Jag måste få lite färg på min bleka kropp. :D

I morgon börjar sommaren. Är ni redo för en grym sommar??? Det är jag!!


Kommentarer
Sanna | 2011-05-31 / 13:26:41 |

asg men vi hade ju jättekul åt dig oxå ;) efter typ en halv box vin hihi...




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus