Sol, sol, strålande sol....

Publicerat: 2011-05-22 / 12:05:43 | Kategori: Livet
Vilket underbart väder det är! Solen strålar och det är knappt någon vind. Härligt!!

Igår blåste det däremot mycket mer. Stod man i lä var det skönt men inte annars. Jag hade tänkt att jag skulle lägga mig och sola men eftersom det blåste så mycket åkte jag över till mamma och pappa istället. Häromdagen började några killar att måla om deras hus, vilket verkligen behövdes. Det är 16-17 år sen och färgen hade bleknats till någon blandning av aprikos och ljusrosa... inge snyggt. Nu blir huset äntligen gult igen. Den färgen som det ska vara.


Övervåningen är inte målad än... Lite skillnad på färg.


Några plankor måste bytas ut efter 30 år (då byggdes huset)

På kvällen tog jag och Patrik det lugnt. Vi åt lite mat, drack vin och kollade på film. Det var riktigt skönt att ta en lugn hemmahelg, både fredag och lördag var vi bara hemma.
I mose vaknade jag halv 10, för andra dagen i rad... känns helt konstigt att vakna så tidigt. Jag som brukar sova till tidigast 11 på helger. Ja ja, pigg och utvilad var jag ialla fall och drog igång dagen på en gång. Efter frukosten så gick jag ner och städade källaren. Ett onödigt måste då jag hade en stor kartong med en bröllopspresent till oss, från mig, som behövde få plats.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka till Brunnby Gård. Det är där vi ska ha bröllopsfesten och vill ta en mer ingående titt på lokalen och se vad det har för poslin, vinkaraffer och annat som vi kommer att behöva.

Ha en bra dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus