Redan fredag??

Publicerat: 2011-05-27 / 12:38:14 | Kategori: Livet
Ursäkta mig, men vad hände med resten av veckan? Jag har sagt det förr och jag säger det igen... tiden går lite för fort ibland.
Veckan har annars varit bra, var och bowlade i onsdags med Bifrost.. jag försvarade min titel från förra året och mamma blev 2:a.. igen.
Det blev tyvärr inte så mycket träning den här veckan. Jag har kännt mig lite krasslig och det blev bara spåret en dag istället för två. Det är bara att ta nya tag på måndag och köra på igen. Vikten har iaf förändrats sen jag började med Nutrilett förra veckan, 1,2 kg mindre visade vågen igår. Bra jobbat Anna! Känns skönt att det går framåt, det peppar mig att fortsätta. :)

I dag är det som sagt fredag. Planerna för kvällen är att ta det lugnt. Det är fullspäckat i kalenderna i morgon istället. Jag ska ner på stan på morgonen och hjälpa min bror med en ny kostym inför bröllopet, Micke & Emilia kommer till Västerås och vi ska gå på marknaden, på kvällen ska jag träffa mina brudtärnor och grilla... sen är det lite mer som jag vill göra men känner att jag inte har tid med. Får väl ta det nästa helg istället.
Det är lite grejer som måste fixas inför bröllopet och några saker kan jag göra ikväll tillsammans med Patrik. Den stora dagen närmar sig och jag börjar bli lite stressad när man tänker på hur mycket som ska göras. Vi har iaf bokat en resa till Tyskland för att köpa all dricka, vi åker den 17 juni och kommer tillbaka den 18:e. Åka ner, betala, packa in och åka tillbaka.. det blir snabba ryck hehe

Nä, nu ska jag återgå till jobbet, lunchen är slut.
Ha en bra dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus