Måndag

Publicerat: 2011-05-09 / 09:02:32 | Kategori: Livet

Helgen rusade förbi som vanligt. Jag tycker att helgen borde vara lite längre så att man hinner med mer.
I fredags var jag till mamma efter jobbet och åt pannkakor och gjorde slingor i hennes hår. På kvällen kom Mia över och vi drack lite vin och kollade på film. En ganska lugn och skön kväll.
På lördagen var jag och Patrik iväg till Bauhaus och köpte blommor till balkongen och storhandlade på ICA Maxi. Efter en snabb (sen) lunch drog jag, Patrik, Peter, Mia och Per till Nykvarn för att fira Micke 30 år. Jag hade valt att vara nykter och köra hem på kvällen/natten. Det är alltid skönare att sova i sin egen säng och må bra dagen efter.
När klockan var 01,15 lyckades jag få med grabbarna + Mia till bilen för att åka hem. Självklart så hade grabbarna färdkost  med sig i bilen och drack öl hela vägen hem till Västerås. Vi var hemma kl 3 på natten.... och då var jag helt slut. Det är jobbigt att köra långt i mörker. Det är 9,9 mil till Nykvarn.

Söndagen spenderades med att planera mina blommor på balkongen och Patrik fick städa lägenheten... inte mer än rätt tycker jag. haha
Vi tog även en promenad i solen med varsin glass.. det var ju kanonväder! Strålande solsken och inte ett moln på himmlen. Samma är det idag! :)
Synd att man jobbar.. men jag gråter inte för det. Jag gillar mitt jobb och det ska vara fint väder nästan hela veckan. Tror det ska regna på torsdag.. men det gör inget.

Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en trevlig dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus