Lördag..

Publicerat: 2011-05-28 / 17:08:24 | Kategori: Livet
En fullspäckad lördag måste jag säga... Först var jag ner till stan med mamma och storbror Mattias för att köpa en ny kostym till honom. Den han har är ganska gammal och den kommer han inte i längre. Nu när jag ska gifta mig så passar han på att införskaffa sig en ny.
Han valde en svart, kritstrecksrandig kostym, vit skjorta och sen valde jag en vinröd slips. Det blir så stilig! :)



Jag och Mattias passade även på att bjuda mamma på Mors dags fika hos Systrarna Eriksson. Ja, jag vet att det inte är Mors dag idag men hon är inte hemma i morgon. Mamma och jag ska nämligen jobba ute på Hässlö under Roll out (flygdag). Vi ska göra mackor till försäljning.. det gör vi varje år.
Efter vi gjort stan skjutsade vi hem mamma och åkte till markanden. Vi gick runt en stund och när Matte åkte hem så mötte jag upp med Micke och Emilia. Det var kul att se dom igen och gullade lite med lilla Meya och Elias. Passade även på att övningsköra med barnvagn. haha
Jag hittade inte det jag ville ha förutom bröd. Precis som förra året så köpte jag en j**** massa bröd. Nu har vi bröd för ett år.. det är helt fullt i frysen. ;)

Nu ska jag göra mig i ordning inför kvällen. Jag har hade lyckats hitta en helg som passade alla mina brudtärnor. Vi ska till Sanna och grilla och prata håruppsättningar, skor, smink och allt som har med bröllopet att göra. Synd bara att min tärna Louise har fått migrän och kan inte komma. Vilken tur att jag har två tärnor till att göra planer med. Annars hade jag nog haft tråkigt om jag hade varit själv.. :/

Ha en trevlig kväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus