Utbränd??

Publicerat: 2011-03-01 / 15:25:09 | Kategori: Livet

Jag blir tyvärr inte bättre utan bara sämre. Domningarna har gått ner i hela vänster ben och även ut i vänster arm och hand. Det känns som att det kliar under huden och den varma känslan är kvar.
Jag pratade med distriktssköterskan i dag och är fortfarande beordrad vila. Mina chanser att komma tillbaka till jobbet är borta. Mina sista dagar på Dustin kommer att spenderas hemma... och det suger. Jag vill inte vara sjuk och jag får dåligt samvete över att jag lämnar alla på jobbet i skiten nu när de redan är underbemannade och har extremt mycket att göra. Men min hälsa ÄR viktigare.
Det har tagit några dagar för mig att inse det.. man är ju så envis och lojal mot sin arbetsgivare men nu måste jag ta tag i mig och min hälsa.

På torsdag ska jag tillbaka till läkaren och bli sjukskriven och förhoppningsvis gör dom en ordentlig undersökning. Jag vill så gärna bli bra.. snart. Det kommer säkert ta tid och jag måste låta det ta tid.



Jag har lovat min kurator att jag ska skriva ner hur jag mår varje dag. Hoppas ni inte har något emot att få läsa om mina skit dagar men det är min terapi och vill ni inte läsa det så gör inte det.
Alla som känner mig vet att jag är inte den som pratar om hur jag mår, jag försöker alltid visa upp en stark sida och det måste jag ändra på. Mår jag dåligt så måste jag berätta det. Att hålla allt inom mig gör saker och ting bara värre. Jag ska bara själv inse det... det är svårt.

Jag ska ta lite kaffe och återgå till soffan. Min älskling kommer hem om en timme... skönt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus