Första dagen som arbetslös

Publicerat: 2011-03-07 / 15:36:52 | Kategori: Livet
Jaha, då är man arbetslös... eller nått sånt. Eftersom jag är sjukskriven så kan jag inte vara aktiv som arbetssökande på arbetsförmedlingen. Efter att ha suttit och väntat i nästan två timmar på arbetsförmedlingen så skickade de mig vidare till Försäkringskassan. Jösses vad mycket folk det var där... det blev en timme till av väntan innan det var min tur.
Damen som jag fick prata med var vänlig men väldigt kort i tonen.. tröttsamt men men. Det enda hon gjorde var att anmäla mig som sjuk och sen sa hon att de skulle skicka hem blanketter åt mig som jag då fyller i och skickar in tillsammans med mitt sjukintyg. Skicka hem?? Kan jag inte få dom nu och fylla i dom på en gång? Nepp, det funkar inte på det sättet. Va f**!
Det hade sparat lite tid och då slipper man vänta på svar så länge. Nu går min 4 dagar bort. Suck..

Min diagnos som jag fick från min läkare är att något är fel i mitt nervsystem. De har tagit en massa blod från mig, 6 rör, och ska testa mig för det mesta. Hon skulle höra av sig när testresultaten kommer och jag ska tillbaka den 15 mars. Jag hoppas att det är något som går att behandla.

Jag vill gärna komma ut på arbetsmarknaden fort.. under förutsättning att min kropp samarbetar med mig. Jag planerar inte att vara hemma så länge. I morgon är det den stora rekryteringsmässan i Västerås. Det är ganska många företag som är representerade. Det finns säkert mycket som lockar. :)

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus